Relationer: Forhold efter skilsmisse Tips

Klar til dato igen: Personals

Tiden efter en skilsmisse giver dig mulighed for at være alene med dig selv - noget mange folk aldrig opleve. Det betyder ikke, du isolere dig selv. Tværtimod opsøge venner og familie du måske er kommet fra under dit ægteskab. Deres støtte og venskab kan styrke dig, når du restituere sig og udvikle nye uafhængighed.

Når du er på den anden side af denne proces, vil du vide, når du er klar til dato igen. Du vil være i stand til at skelne mellem datering ud af ensomhed og neediness vs. være klar til en sund kammeratskab. Mange folk kommer ud af en skilsmisse er i en anden fase af livet fra da de var sidste single og dating. De kan være betydeligt ældre, kan få børn, karriere og et liv, der er temmelig struktureret og fyldt op. Hvad kan have engang syntes en fantastisk måde at møde folk - fester eller singler barer, for eksempel - ikke længere føles rigtigt for dig.

Afstemning efter skilsmisse

Afstemning efter skilsmisse kan synes utænkeligt for mange, der har overlevet en grim skilsmisse. Men det er ikke et usædvanligt fænomen. Du blev gift i første omgang for en grund, trods alt, og nogle gange fraskilte par indser, at de har handlet i hast ved at adskille og skilsmisse. En række årsager kan trække dem sammen igen fra simpel kærlighed og tilknytning til økonomi eller børn.

Uanset årsagerne til forening efter skilsmisse, er dette ikke en proces til at indgå let. Ægteskab er en alvorlig sag, som er skilsmisse. Hvis du har gjort begge allerede og er nu gentænke skilsmissen og kigger på forsoning, klart der er nogle store ambivalens foregår her. Flip-floppe rundt som dette er ikke kun dårligt for dig, men vil påvirke den måde, venner og familie se dig, og hvor meget de har tillid dit forhold. Lad ikke deres meninger stoppe dig, men forstår din flip-floppe har konsekvenser. Dette gælder især, hvis børn er involveret, som vil blive enormt rykket rundt, hvis deres forældre holder opsplitning (til det punkt, skilsmisse), og forene.

Selv hvis du desperat glip af din tidligere ægtefælle, ikke bare hoppe igen. Tag et par dybe indåndinger og tænke. Dette ville være et godt tidspunkt at få nogle rådgivning, både individuelt for hver enkelt af jer og til sidst par rådgivning. Hvad bragte dig sammen i første omgang, hvad fik dig til skilsmisse, og hvad gør du overveje forsoning? Er du returnere af frygt for ensomhed eller opgivelse eller vores pres fra din ex eller andre? Disse er ikke værdige grunde til at at forpligte sig til et forhold, der endte i skilsmisse.

Ægteskab efter skilsmisse

Ægteskab efter skilsmisse kan være et bevis på folks tro på kærlighed og engagement. Selv om de har været igennem et mislykket forsøg på ægteskab, de er klar og villig til at prøve igen.

Her er nogle idealer at forstå eller udrette, før du prøver igen.

 • Ethvert forhold bygger på, hvad du stadig lære om dig selv og hvad du ønsker i et forhold.
 • Du har forladt størstedelen af ​​din gamle bagage bag, gamle skuffelser og gamle forventninger. Eller i det mindste du forhåbentlig forstå dine problemer og du ved, hvordan man kan være på vagt over for at falde i gamle mønstre.
 • Du forstår, at have et solidt venskab er det vigtigste grundlag for en vellykket ægteskab. Attraction, romantik, sex, og sjov gange er store, men kan sjældent opretholde et ægteskab i fravær af en stærk underliggende venskab.
 • Du har lært, at åben kommunikation og respektfuld konfliktløsning er kritiske, selv om så vanskelige emner som sex, økonomi, forældre stilarter, og svigerforældre.
 • Hvis børn er involveret, har du lært, at de kommer med en pakkeløsning. Du er hver forberedt på at håndtere udfordringerne i en blandet familie.
 • Tag dig tid til at vurdere og sammenligne dine langsigtede mål. Sortering dette på forhånd i høj grad øger ægteskabet potentiale for succes på lang sigt.

Dating efter skilsmisse

Dating efter skilsmisse er udfordrende. Der er ingen magisk timeglas, der afgør, hvornår de skal starte dating igen, men det er en god ide at tage en pause, før dating igen.

Folk, der er for nylig skilt normalt har for mange følelser ophidsede til at indtaste et nyt forhold, uden at det bliver rodet og kompliceret. Vær god ved dig selv og tage noget tid at beskæftige sig med enorme tab, du lige har været igennem. Selvom vanskeligt at gøre, et år er en rimelig pause til at stræbe efter. Hvis du kan vente, vil det gøre at give slip på det gamle og træder ind i et nyt dating forholdet langt mindre ujævn.

Denne tidsforsinkelse bliver endnu mere vigtigt, hvis du har børn. De vil også have følelser af sorg og tab, sorg og vrede. Deres indstilling, evne til at håndtere begrebet du dating, og accept af en ny voksen i jeres liv vil blive hjulpet ved at sætte tingene på hold i et stykke tid.

Når der kommer ud af en skilsmisse mange nyligt enlige er i en anden fase af livet fra da de var sidste dating. Personals, online chat rooms, og video-dating-tjenester er blevet en populær måde for singler at mødes og dato, mindre skræmmende end bar scene.

Mens disse steder kan give en sikker, anonym måde at udforske dating efter skilsmisse, skal du sørge for at blive sikker.

 • Overvej hvilke online-tjenesten eller publikation, du bruger til kontaktannoncer. Udforsk hvordan ansøgerne screenes. Hvis det er en publikation, kontrollere, hvor denne publikation er fordelt. Dette vil påvirke, hvem der kigger på dine kontaktannoncer eller din online-oplysninger.
 • Vælg en anonym skærmnavn, afslører ingen personlige oplysninger, men er ikke alt for suggestivt (Janet-S-1961 er for informativ mens Hot -Lips-69 kan du få nogle uønskede reaktioner).
 • Generelt give ingen identificerende information. Det er bemærkelsesværdigt nemt at finde en person med minimale mængder af information.
 • Hvis og når du er klar til at møde, kun bruge fornavne. Mød første gang i løbet af dagen, med en ven, på et offentligt sted. Hvis en ven ikke kan komme med dig, skal du sørge for nogen ved hvor du er.
 • Hvis ingen dukker op til din første date, så sørg for at du ikke følges, når du forlader mødested. Rovdyr har været kendt for "ingen Vis" se et mål på et udpeget mødested, og følg dem hjem.
 • Du kan føle, du har lavet en "kærlighed forbindelse" efter den første date. Måske har du! Stadig ikke svigtet alle dit forsvar. Det kan være "One", men hvis det er, vil han eller hun være tålmodig. Du må ikke lade dig blive hastet.

Kort sagt, være sikker og have det sjovt.

Hvornår at starte dating igen

Mange folk kommer ud skilsmisse med følelser af smerte, vrede, mistro, og pessimisme om relationer. Ideen om et nyt forhold lyder umuligt. Andre kan have de samme følelser, men kaster sig ud i nye relationer alligevel.

De, der venter som regel bedre stillet. Lidt tid til at komme sig efter en skilsmisse er generelt en god ting. Det er en mulighed for vækst, at vurdere, hvad der gik galt sidste gang, og en tid til at reflektere og lære mere om, hvordan du forholder dig og klare inden for en relation. Hvis man kommer ud skilsmisse med lutter skylden og bitterhed til den anden person, er dit arbejde ikke gjort. Og du vil være sårbar over for en gentagelse næste gang.

Selv hvis din tidligere ægtefælle var en bedrager, løgner, alkoholisk eller en misbruger det godt at fokusere på, hvad du har lært om dig selv gennem relationen. Du er ikke skyld i nogen af ​​disse ting; de er ikke din skyld. Det er spild af tid at slå dig selv op eller bære rundt skyld. I stedet uddanne dig selv om tidlige advarselstegn på disse personlighedstyper, se på, hvad tiltrak dig til den person, notere røde flag og instinktive reaktioner, der kan advare dig i fremtiden. Rådgivning er ofte nyttigt i behandlingen af ​​disse spørgsmål.

Dating efter skilsmisse: Tag tid

Når dating efter skilsmisse, er det nemt at se din første forhold gennem rosenfarvede briller. Dette er forståeligt og normal.

De fleste af os kommer ud nogen breakup, ikke at tale om en skilsmisse, med en masse smerte og hjertesorg. Måske vi føler sig som en fiasko eller føler sig afvist eller forladt. Dette gælder især, hvis vi ikke var dem, der ønskede skilsmisse, men selv hvis skilsmissen var på vores initiativ, processen er smertefuld.

Den første nye forhold efter alle disse smertefulde følelser, derfor kan føle sig som en gave fra himlen, frelse fra afvisning, ensomhed og svigt. Og det kan være alle disse ting. Men det kan også være en rebound forhold, en, der trækker dig ud af disse dybder og resultater i din se det nye forhold gennem en forvrænget linse. Du kan ignorere eller afvise åbenlyse områder uforenelighed. Værre endnu, kan du glans over potentielt farlige spørgsmål som misbrug eller kontrollerende adfærd, stofmisbrug eller andre risikoadfærd.

Nogle af disse risici reduceres ved at give dig selv en tilstrækkelig pause mellem din skilsmisse og dating efter skilsmissen er endelig. Det første forhold efter din skilsmisse kan være spændende og sjovt, og fuld af nye oplevelser. Nyd det, kærlighed, leve og lære. Men vær forsigtig.