Reklame Special Events til kirker

Reklame Special Events til kirker


Annoncering særlige arrangementer til kirker behøver ikke at være svært. Hosting særlig begivenhed fundraisers er en stor chance for medlemskab og finansiering vækst, samt en mulighed for at skabe særlige minder for medlemmerne af din menighed. Fremme særlige begivenheder med gusto og motivation til at få ordet ud så kreativt som muligt.

Hvorfor annoncere?

I den typiske by eller by, er det ikke usædvanligt at finde flere kirker på en enkelt gade. Hvad ville gøre din kirke skiller sig ud fra mængden til en person, der søger efter et åndeligt hjem? Det er det, der gør reklame for afgørende, især når din menighed holder en særlig begivenhed, det være sig en ferie fest eller opsøgende helst tidspunkt af året.

Reklame kan antage mange forskellige former, men det vigtigste aspekt af din kampagne skal være at gøre alt, hvad du kan for at være kreative og innovative. Alle kan besvime flyers, hvilket betyder, at du nødt til at gå et skridt videre end, hvis du ønsker at lave en splash i dit samfund.

Reklame Special Events til kirker

Der er en masse måder at få kreativ med din annoncekampagne. Start med de ideer herunder:

En kraftfuld hjemmeside

Når du annoncerer en særlig begivenhed, er det altid hjælper at have en hjemmeside til at henvise folk til, eller bare for at have pop op på en søgemaskine. Især omkring jul og påske, hvor egensindige troende vil overveje en tilbagevenden til en pew i nærheden, kan du gøre din kirke den valgte destination, hvis de snubler på en hjemmeside, der virkelig griber dem.

Hold dig væk fra de typiske amatør website tricks - musik, der automatisk begynder at spille, primitive multimedieklip eller distraherende animationer. I stedet vælge et par rørende fotografier af din menighed, der deltager i forskellige aktiviteter eller ministerium funktioner, udvikle en fantastisk logo, og gør det nemt at klikke sig igennem side til side. Overveje at leje en professionel webdesigner - mange vil donere deres tjenester eller give en dyb rabat til non-profit, eller prøv en web design service såsom Clover websteder.

Smukke Postkort

Udskrivning flyers ved hjælp af en standard kopimaskine kan være fint for i din nuværende kirke familie, især hvis begivenheden er lille og ikke har til hensigt at samle en stor menneskemængde. Men hvis du forsøger at nå ud til de kvarterer i nærheden af ​​din kirke eller gerne vil virkelig få opmærksomhed nuværende kirkegængere, så er du nødt til at intensivere det et notch.Many tjenester tilbyder blanke UV coatede postkort i farver, og i en række forskellige størrelser. Disse er ofte overkommelige og værd at prisen - nogle vil designe dit postkort til dig, mens andre giver dig mulighed for at uploade i hus grafisk design fra en bruger på din annoncering team. Endnu bedre, er endda fås med porto betalt for et ekstra gebyr nogle postkort. Brug professionelt udseende postkort vise, at du virkelig bekymrer sig om den måde, din kirke ser ud til ydersiden samfund, og at du investere tid i det, der er vigtigt - at bringe folk ind i Guds familie.

Tv og radiospots

Selv om det kan være dyr, at få en reklame spot på lokale tv eller radiostationer kan virkelig trække folk i. Hvis du har en begivenhed, der er gratis, vil nogle kristne radiostationer eller andre religiøse medier tillade dig at have gratis luft tid, så længe du kan bevise du er en non-profit organisation, der arbejder for at rejse midler til en god sag.

Service

Måske en af ​​de bedste teknikker til reklame særlige arrangementer for kirkerne er at være til tjeneste for resten af ​​året. Når du har en kirke leg, et karneval eller en kvinders tilbagetog kommer op - mund til mund reklame kan medføre nogen til at lave en forbindelse med en gang de fik en pose af fødevarer eller en omsorgsfulde telefonopkald fra en af ​​kirkens medlemmer i løbet af en hård tid. At være der for mennesker regn eller skinne er den bedste måde at dele en kirke idégrundlag, hjerte ministerium, og, selvfølgelig, dine kommende begivenheder.