Rejser Skabeloner til Scrapbooking

Rejser Skabeloner til Scrapbooking


Uanset om du tager en oversøisk tur med masser af sightseeing og nye erfaringer eller på vej ud med familien for en weekend af camping, er det vigtigt at bevare minderne om disse udflugter. Rejser skabeloner til scrapbooking kan hjælpe dig med at sammensætte smukke sider på ingen tid, med masser af plads til fotos, noter og nipsgenstande fra din rejse. Nedenstående skabeloner fange en række forskellige stilarter og temaer til dine layout.

Rejse Skabeloner at downloade og Print

Disse skabeloner kan downloades og gemmes til brug med din foretrukne digitale scrapbooking software, eller printes ud til at skabe traditionelle scrapbog sider. Hvis du har brug for hjælp at hente skabelonerne, så tjek disse nyttige tips. Alle skabeloner er 12x12 i størrelse.

World Travel Scrapbog skabelon

Rejser Skabeloner til Scrapbooking

Klik for at downloade og udskrive denne skabelon.

Med et verdenskort baggrund og masser af rejse-tema billeder, denne skabelon er perfekt til enhver verden rejsende. Placer dine fotos, billet stubbe og andre souvenirs i de dertil beregnede felter, og sørg for at inkludere nogle snippets fra brochurer og landkort for detaljer, hvor billederne blev taget, og de steder, du har besøgt. Du kan tilføje nogle farve til de medfølgende billeder med maling, markører, eller kridt, eller tilføje en smule lys blå glitter til kort oceaner for ekstra pizzazz.

Campingtur Skabelon

Rejser Skabeloner til Scrapbooking

Klik for at downloade denne camping scrapbog skabelon.

Hvis du elsker den store udendørs, vil denne camping scrapbog skabelon hjælpe dig med at indfange alle de store billeder og begivenheder fra din sommer camping udflugter. Der er en stor sektion for journalisering samt masser af plads til billeder. Hvis du kan lide at samle blade eller vilde blomster på din camping ture, skal du trykke på og bevare dem for at tilføje til denne side.

Air Travel Template

Rejser Skabeloner til Scrapbooking

Download dette flyrejser skabelon.

Flytransport kan være spændende, især hvis du eller dine børn oplever det for første gang. Optag dine rejsedatoer og mindeværdige øjeblikke med denne skabelon. Tag masser af billeder fra din afrejse og ankomst lufthavne, om bord på flyet, og på din destination for at skabe collager til fotoet slots. Tuck væk en souvenir som en brochure eller serviet med flyselskabets logo til at knytte til billedet af flyet.

Opret en Travel Scrapbook med skabeloner

Skabeloner gør hurtig arbejde med at skabe smukke scrapbog layouts, og du er stadig velkommen til at bruge din kreativitet til at personliggøre dine sider. Overvej at udskrive flere af dine valgte skabeloner til at gøre matchende sider til hvert familiemedlem på turen, så ham eller hende til at vælge de billeder og souvenirs, som han eller hun gerne vil have med. Sæt dine sider sammen til en imponerende og sjov scrapbog til minde dine rejser.