Rejser: Sikkerhed Issues Tips

Peek huller i døre

Hvis det er muligt, skal du sørge for din dør har et kig hul for at se hallen eller uden gangbro. Åbn aldrig døren uden at se at se, hvem der er der.

Ved, hvor gå

Altid spørge, hvor de dårlige kvarterer er i byen, hvor du opholder og undgå dem. Din biludlejningsfirma eller hotel forvaltning vil være i stand til at give dig fremragende retninger.

Børns sikkerhed Sæder

Når du rejser med et lille barn, så sørg for at reservere et børns sikkerhed sæde, når du lejer en bil.

Brandsikkerhed - flugtvej

Når du tjekker ind på dit hotel / motel, se på, hvad flugtvejen er i tilfælde af brand. Find en alternativ rute i tilfælde det vigtigste er blokeret. Brug ikke elevatorer, hvis der er en brand.

Common Sense på rastepladser

Når stop ved en resten stop, være sikker på det er godt befolket, godt oplyst og har en ledsager. Du må ikke stoppe på ensomme rastepladser hvis der er nogen tvivlsomme personer slentre eller sidde i køretøjer, selv i dagtimerne.

Brandsikkerhed - åbne din dør

Hvis der er en brand i dit hotel / motel, røre ved døren og døren knop med bagsiden af ​​din hånd for at se, om det er varmt. Hvis det er varmt, skal du ikke åbne den.

Hurricane Beredskab for rejsende

Af Vickie F

Det sidste, vacationers tænke på, når turen går til deres feriemål er en orkan. Desværre forekommer orkansæson i den tid af året, hvor mange mennesker er på vej til kystnære strande og tropiske lokaliteter. Fra juni til november kan en orkan skabe ravage forlader byer ødelagt.

Når du rejser, og der er en trussel om en orkan, skal være forberedt vacationers. At vide hvad man skal gøre, hvad de skal have, og hvor gå kan betyde forskellen mellem at være sikker eller være i en farlig situation.

Det følgende er en grundlæggende liste over, hvad hver vacationer bør vide, før, under og efter en orkan.

1. Tjek vejrforholdene før overskriften til et område under en orkan ur eller advarsel.

2. Hvis en orkan formularer efter du er ankommet til din destination placering, og du er ikke i stand til at forlade, udarbejde en nødplan og gennemføre den med det samme. Start med at finde ud af, hvor den nærmeste evakuering placering er for dit område. Bemærk venligst, at ikke alle evakueringscentre tillader kæledyr.

3. Hvis du rejser med bil, fylde tanken. Efter en storm, er der en god chance for elektricitet vil være ude og benzinpumper fungerer ikke.

4. har kontanter på hånden. Hvis el er ude, vil pengeautomater ikke arbejde betyder debet- og kreditkort er ikke brugbar.

5. Gå på indkøb straks som butikker vil tømme hurtigt af fornødenheder. Sammensæt en overlevelse kit til hver person i din gruppe. Sættet bør include1 gallon vand i flere dage per person, sammen med ikke-letfordærvelige fødevarer såsom dåse frugt, kød og grøntsager, juice, snacks, kiks, jordnøddesmør, og Granola barer. Medtag mad, vand og strøelse til kæledyr.

6. Det er også vigtigt at have personlige ejendele for hygiejne, herunder sæbe, tandbørste og tandpasta, deodorant, toiletpapir, feminine elementer, papirhåndklæder, fugtet vådservietter, og hånd sanitizer.

7. Medtag i din overlevelse kit en lommelygte, ekstra batterier, skraldeposer, kan manuel dåseåbner, førstehjælp kit, soveposer, tæpper, ekstra tøj og sko, bil oplader til mobiltelefon, og en batteridrevet radio med en vejr-kanal.

8. For alle på medicin, skal du sørge for at have mindst en to ugers levering af meds på hånden.

9. Hvis du rejser med kæledyr, skal du sørge for dit kæledyr har en krave med navn, dine kontaktoplysninger, telefonnummer og en nødsituation kontaktperson i tilfælde telefonen fungerer ikke. Medbring en ekstra snor og halsbånd og en transportkasse.

10. Når beordret til at evakuere, så gør det med det samme og gå til dit område udpegede evakuering center. Opholder bag til "ride stormen" kan efterlade dig i en situation, hvor redningspersonale ikke kan afsendes.

Hurricanes spænder fra en kategori 1 til kategori 5 med niveau 5 bærer vinde løbet 150 miles i timen. Mens en kategori 1 ikke kan have samme vindkraft, kan det forårsage alvorlige stormskader, stormflod, væltede træer, Downed elektriske ledninger, og oversvømmelser.

Når du rejser til en orkan udsat område under orkanen sæsonen, være klar og være forberedt, om kategori-niveau er en eller fem.