Rejser: Safaris Tips

Hvad skal Wear på Safari

Af Jane E

Når det kommer til pakning til en safari, funktionalitet er typisk langt vigtigere end mode. For eksempel, vil du ønsker at vælge tøj, der kan beskytte dig mod elementerne og insekter, især myg, som kan bære malaria. Derfor er, selv om vejret bliver meget varm din safari destination, er det bedst at vælge langærmede skjorter og lange bukser. Hold din hud dækket er også vigtigt, hvis du tager Doxycyclin som malaria forebyggende, da en af ​​dens bivirkninger er at gøre din hud mere følsom over for sollys.

Med hensyn til farven på tøjet, de fleste safari virksomheder anbefaler, at du bære naturlig og lys-farvet tøj, så du vil være i stand til at passe ind i dine omgivelser. Endnu vigtigere er, undgå at bære blå hvis du er på vej ind i et område, hvor tsetsefluer er fælles, da denne farve vil tiltrække dem. Bid af en tsetsefluen er ikke kun smertefulde, men det kunne bære sovesyge, samt.

På mange safari, er rejsende kun tilladt at medbringe én bagage taske, enten fordi de skal flyve på et lille fly, eller fordi jeep de vil køre i, vil kun have begrænset bagageplads. Mens nogle safaris vil tilbyde vaskeservice, kan det ikke være tilgængelige på alle tidspunkter, især i bushen. I disse situationer, de bedste typer af tøj til at bringe er dem, du kan skylle i en skål med vand, og som vil tørre hurtigt.

Mange mennesker har et billede af Afrika som et nådesløst varm kontinent, så er de ofte overraskede over at høre, at det kan være direkte kølige på safari, især om morgenen. For at bekæmpe den kolde, skal du medbringe en medium-vægt jakke og tøj, som du kan lag.

Derudover, så glem ikke at medbringe et par gode solbriller og en hat til at beskytte dit hoved mod elementerne. Nogle mennesker anbefaler også iført en bandana, som du kan dække din næse og mund med, da det kan få meget støvede som du buldre ned grusveje.

Valg af en afrikansk land for en Safari

Af Jane E

En afrikansk safari toppe mange en rejsende bucket liste. Men når du bliver spurgt, et overraskende antal mennesker har ingen idé om, hvad land de gerne vil gå til for en safari. Nogle mennesker, i virkeligheden, ikke engang klar over, at Afrika er et kontinent og ikke et land. For at få den bedst safari mulige oplevelse, men det er vigtigt for en person at vælge den rigtige land, og at gøre det, er der en række ting, som en rejsende skal beslutte for at vælge den bedste destination for en safari .

Hvert land tilbyder de besøgende en lidt anderledes oplevelse. For eksempel Botswana er et af de dyreste lande i Afrika for en safari. Men fordi det koster mere at besøge, det har også færre besøgende og Safari jeeps fremskaffelse af position omkring prime visning muligheder. Desuden er Botswana betragtes som en af ​​de sikreste lande i Afrika. Det er populært med besøgende, der ikke har noget imod at bruge lidt flere penge, og som er interesseret i at rejse til et stabilt land med store dyreliv observationer.

Selvom Ugandas vildt parker er hjemsted for mange af de typiske vilde dyr, der kan findes i andre lande, såsom giraffer og flodheste, dette land er mest kendt for sine primater, især chimpanser og de sjældne bjerggorillaer.

Rejsende interesseret i at se den store årlige migration af gnuer og zebraer ønsker at gå over til Tanzania og Kenya. Tanzania er også hvor du vil finde den verdensberømte dyreliv-rige Ngorongoro-krateret.
Disse er blot nogle af de lande i Afrika, der tilbyder stor safari muligheder. Sydafrika, Namibia, Zambia og Zimbabwe er også populære safari destinationer, og der er også en række andre lande, som f.eks Gabon, der for nylig kastet deres hat i dyreliv visning ring.

Så hvordan gør en rejsende beslutte, hvilket land er den rigtige for sin rejse? For det første skal han beslutte, hvilken type spil, han er interesseret i at se. Hvis en besøgende hoveder til Sydafrika i håb om at se en vild bjerg gorilla, vil han være hårdt skuffet. At vide, hvor visse spil liv er det første skridt i at vælge den rigtige safari destination.

Rejsende også nødt til at bestemme, hvor mange penge de er villige til at bruge på deres safari og om de føler sig trygge at rejse til et land, hvor der kan være nogle politiske uro, eller hvis de ville føle sig mere sikre i et land, der er mere stabil eller ej.

En anden overvejelse, som en rejsende skal gøre, når du vælger et land for deres safari tur er tilgængelighed. Spil parker i nogle lande er meget lettere at komme til end i andre. Faktisk kan nå nogle vildt parker tilføje en ekstra dag eller to af rejser på en rute, der nogle besøgende ikke kan have.

Mens hver afrikansk safari er en spændende og utroligt eventyr, en rejsende, der vælger det rigtige land for hans safari vil næsten altid have en meget bedre oplevelse end en person, som ikke se på de muligheder, der kan være til rådighed for ham.