Rejser: indlogering Tips

Spørgsmål til Ask

Når du foretager værelsesreservationer, stille spørgsmål. Find ud af, hvor bred dørene er, hvor meget plads er mellem møblerne, og hvis der er grab barer ud til toilettet og i bad og / eller badekar.

Rygning eller ikke-ryger værelser

Hvis du skal have en ikke-ryger værelse og ingen er til rådighed, og værelset smells like røg, kan du tænde et lys i et par minutter for at fjerne røg lugt. Jeg plejer at lægge en lille mængde vand i vasken og placere stearinlys i vasken, før du tænder den. Dette vil forhindre uheld starte en brand.

Placering af dit hotel gør en forskel

Af Kimberly S

Finde ud af om placeringen af ​​dit hotel, når du får klar til at rejse er meget vigtigt. Når du gør dette, vil du ikke kun garantere, at du har en stor tur, men også ved, hvor du kommer til at være opholder sig på. Uden disse oplysninger, kan du ende med at vælge et hotel, som er ikke overalt nær det sted, du ønsker at være på.

Den første grund, du bør se på at få oplysninger om placeringen af ​​hotellet er, du kan afgøre, hvilken slags funktioner er tæt ved. Typisk når du opholder sig i et hotel, har du ikke lyst til at hoppe i bilen til at køre miles efter miles for at se en attraktion. Så du skal finde ud af, hvor hotellet ligger, og hvad der er tæt ved det sted at have god information om hvad du kan gøre.

Den anden grund, du behøver at vide om placeringen af ​​dine hoteller du har planer om at bo i, er, at dette kan hjælpe dig vide, hvad slags mad, du har til rådighed. Da du vil vide om de forskellige restauranter i området, er det nemt for dig at have en stor tid og ikke bekymre dig om, hvad du vil spise på et givet tidspunkt.

Den tredje grund er du nødt til at se på placeringen er det hjælper du ved hvor du skal bo på. Så du kan finde hotellet og ved præcis, hvor lang tid det vil tage dig at nå frem til det sted.

Travel er en stor ting at gøre. Du bør dog vide, hvorfor det er så vigtigt at vide om placeringen af ​​dit hotel. Når du kender betydningen af ​​dette, er det nemt for dig at nyde dig selv og har en stor tur.