Rejseforsikring: Rejser USA Advarsler Tips

En guide rettet mod du

Guidebøger er sandsynligvis den mest komplette ressource, du kan eje om et land. De tilbyder information om alle former for websteder, restauranter, hoteller, lidt kendte fakta. Men da disse generelle rejsehåndbøger ramt på alle former for emner, de ikke gå alt for dybdegående ind i noget. Så hvis du er interesseret i en mere detaljeret kig på nogle emner, du kan købe specialiserede rejsebøger. Ones, der indeholder en bestemt område af byen. De kan endda være rettet mod en bestemt målgruppe som at rejse for børn, ældre, handicappede. Både en generel og en specialiseret bog ville sandsynligvis være en smart buy. Da hverken ville overlappe virkelig hinanden.

Udluftning Major Air Meddelelser

Når du er igennem sikkerhedskontrollen, bør du være lidt mere forhøjet med, hvad der foregår omkring dig. Hold øje med din bagage og alle personlige ejendele. Hold en øre for meddelelser fra porten. Plus, meddelelser over vigtigste intercom. Indrømmet en masse gange disse meddelelser ikke vil henvise til dig. Men hvis der er et stort terrorangreb annonceringen vil blive foretaget i løbet af denne intercom. Hvis lufthavnen er ved at blive shutdown de vil annoncere instruktioner om, hvad folk skal gøre. Så det ville nok være bedst, hvis du lyttede til ikke bare advarslen annonceringen, men dem, der fulgte så godt.

US Dept. of State offentlige bekendtgørelser

Offentliggørelse er et middel til at formidle information om terrortrusler og andre relativt kortsigtede og / eller tværnationale forhold, der udgør en betydelig risiko for sikkerheden amerikanske rejsende. De er lavet som helst der er en opfattet trussel og normalt har amerikanerne som en særlig målgruppe. Tidligere har offentlige bekendtgørelser udstedt til at håndtere kortsigtede kup, bombe trusler mod flyselskaber, vold af terrorister og jubilæum datoer for specifikke terroranslag. Adressen på webstedet er: http://travel.state.gov/travel/new_pa_list.html

Amerikanske udenrigsministerium Current rejse advarsler

En State Department rejse rådgivende udstedes, når det amerikanske udenrigsministerium beslutter på grundlag af alle relevante oplysninger, for at anbefale, at amerikanerne undgå at rejse til et bestemt land. Lande, hvor det anbefales at undgå rejser vil have rejse advarsler samt konsulære Information Sheets. Adressen hjemmeside for aktuelle Rejser USA Advarsler er: http://travel.state.gov/travel/warnings_current.html

Lokalisering Loved Ones

Udenrigsministeriet udsteder advarsler om et land, hvis de er farlige. Dette gøres så borgerne undgår landet for enhver pris. Men hvad nu hvis du stadig havde kære i den urolige del af verden. Du vil sikkert gerne vide, om de var okay. Hvis der er alligevel kan du hjælpe dem. Igen, det er her det amerikanske udenrigsministerium vil vise sig nyttige. På deres hjemmeside, de liste over alle deres amerikanske ambassader og konsulater over hele verden. Chancerne er det ville være i et område nær placeringen af ​​din elskede. Hvis det er en nødsituation (enten i det pågældende land eller hjemme), kan du bruge det amerikanske udenrigsministerium til at hjælpe dig med at finde dem. Det amerikanske udenrigsministerium faktisk håndterer omkring 20.000 af disse tilfælde om året. Så du vil beskæftige sig med eksperter. For mere information kan du tjekke det amerikanske udenrigsministeriums hjemmeside på travel.state.gov

Kig til loven

Landene er forskellige på mange måder - sprog, kultur, mad, osv Men der er visse grundlæggende, der ringer sandt, uanset hvor du er, One konstant kan du finde i lande politiet. De kan have forskellige navne, men de alle stort set er ansvarlige for de samme ting. Håndhæve loven og beskytte borgerne. Hvis nogle angreb eller terrorangreb gjorde forekomme de ville være dem, der ville vide. Så hvis du opholder sig i et område, der kan være udsat for terrorhandlinger, du måske ønsker at sikre, at du ved, hvor politistationen tættest på dig er placeret. Plus, skal du notere telefonnummeret.

Tryghed og sikkerhed for kvinder rejser alene

Brug din sunde fornuft og være opmærksomme og opmærksom på dine omgivelser. Hvis du er usikker generelt om den lokale situation, er du velkommen til at tjekke med den del af den lokale amerikanske ambassade eller konsulat American Borgerservice for de seneste sikkerhedsoplysninger. Du må ikke meddele, at du rejser alene! Nogle vejledninger for kvinder selv rådgive iført en vielsesring, hvis du er single. Hvis du føler at du bliver fulgt, træde ind i en butik eller et andet sikkert sted og vente at se, om den person, du synes følger er gået. Vær ikke bange eller flov over at bede om en person til at dobbelttjekke for dig at se, om alt er sikkert. Display tillid. Ved at se og handle, som om du ved, hvor du skal hen, kan du være i stand til at afværge nogle potentielle fare. Spørge om vej, før du begiver dig ud. Uanset hvor beskeden dine logi er, bør dit hotel concierge eller andre hotel personale kunne hjælpe. Hvis du finder dig selv tabt, skal du ikke være bange for at spørge om vej. Generelt de sikreste folk til at spørge, er familier eller kvinder med børn. At få de rigtige oplysninger kan redde dig fra at ende i et potentielt usikkert område.

Rejser Tips til studerende

Department of State Offentliggørelse 10.679 Bureau of konsulære Affair september 2000 om at give de studerende, der planlægger at rejse eller studere i udlandet, med et par påmindelser om sikkerhed. Selv om de fleste ture i udlandet er problemfri, forberedes vil gå langt for at undgå muligheden for alvorlige problemer. Bliv fortrolig med de grundlæggende love og skikke i det land, du planlægger at besøge, før du rejser. Husk: Hensynsløs adfærd, mens i et andet land kan gøre mere end ødelægge din ferie; det kan lande dig i en fremmed fængsel eller værre! At have en sikker tur, undgå risikoadfærd og planlægge. Ansøg tidligt for dit pas og om nødvendigt eventuelle visa: er pas skal indtaste og / eller afgår de fleste lande i verden. Ansøg om et pas hurtigst muligt. Nogle lande kræver også amerikanske statsborgere at opnå visum før indtastning. De fleste lande kræver besøgende, der planlægger at studere eller arbejde i udlandet for at få visum inden de kommer ind. Check med ambassaden i det fremmede land, som du planlægger at besøge for up-to-date visum og andre adgangskrav. (Pas og visum oplysninger findes på internettet på http://travel.state.gov.) Lær om de lande, som du skal besøge. Ved afrejse, tager sig tid til at gøre nogle forskning om de mennesker og deres kultur, og eventuelle problemer, som landet oplever, som kan påvirke din rejse planer. Department of State udgiver Background Notes på omkring 170 lande. Disse korte, faktuelle pjecer indeholder oplysninger om det enkelte lands kultur, historie, geografi, økonomi, regering, og den aktuelle politiske situation.

Top Ti Travel Tips til studerende

Department of State Offentliggørelse 10.679 Bureau of konsulære Affair September 2000 1. Sørg for at have en underskrevet, gyldigt pas og visum, hvis det kræves. Også, før du går, udfylde oplysninger om nødsituationen siden af ​​dit pas! 2. Læs konsulære Information Sheets (og offentlige bekendtgørelser eller rejse advarsler, hvis relevant) for de lande, som du skal besøge. 3. Lad kopier af din rejseplan, pasoplysninger side og visa med familie eller venner derhjemme, så du kan kontaktes i tilfælde af en nødsituation. Hold din vært program orienteret om din færden. 4. Sørg for at du har en forsikring, der dækker dine akutte medicinske behov (herunder medicinsk evakuering), mens du er i udlandet. 5. Gør dig bekendt med lokale love og skikke i de lande, som du rejser. Husk, mens i et fremmed land, er du underlagt dens love! 6. Du må ikke efterlade din bagage uden opsyn i offentlige områder og aldrig acceptere pakker fra fremmede. 7. Mens udlandet, undgå at bruge ulovlige stoffer eller drikke store mængder af alkoholholdige drikkevarer, og omgås mennesker, der gør. 8. Du må ikke blive et mål for tyve ved at bære iøjnefaldende tøj og dyre smykker og ikke bære store mængder af kontanter eller unødvendige kreditkort. 9. Deal kun med autoriserede agenter, når du udveksler penge for at undgå at overtræde lokale love. 10. Når udlandet, undgå demonstrationer og andre situationer, der kan blive uregerlige, eller hvor antiamerikanske følelser kan udtrykkes.

Tips til amerikanerne er bosiddende i udlandet

Department of State Offentliggørelse 10.391 Bureau of konsulære anliggender Revideret September 1996 For amerikanerne overvejer ophold i udlandet samt for de mere end tre millioner amerikanske borgere, der i øjeblikket er bosiddende i et fremmed land. Vores primære mål er at yde bistand til og beskytte velfærden for amerikanske borgere, der bor i udlandet. Før du tager op en udenlandsk bopæl, der er mange detaljer, som du bliver nødt til at overveje. Før du går Lær om værtslandet Læs så meget som muligt om det land, hvor du planlægger at opholde sig. Læring om en nations kultur, skikke, folk og historie vil gøre dit ophold mere meningsfuld. Biblioteker, boghandlere og turistbureauer er gode ressourcer til disse oplysninger. Holde sig ajour og i den internationale nyheder for den seneste politiske udvikling i landet, hvor du vil bo. Selvom engelsk tales i mange lande, at lære sproget i den nation, hvor du planlægger at opholde sig, vil gøre overgangen til din nye omgivelser lettere. En af de bedste måder at lære om at leve i et fremmed land er at få råd fra amerikanske borgere, der allerede er bosiddende der. Lande med et stort antal amerikanske udlændinge ofte har en amerikanske handelskammer, en tokulturel organisation, eller klubber for amerikanerne, der kan give dig information om at leve i dette land. I lande med færre amerikanske indbyggere, kan du være i stand til at møde andre udlændinge gennem en lokal international klub.

Sende penge til oversøiske Borgerservice

08:00 til 22:00 hverdage; 09:00 til 03:00 Lørdag 202-647-5225 Følgende er instruktioner til at sende penge til en amerikansk statsborger i en nødsituation finansielle situation i udlandet. Når du bruger denne tjeneste, er en afdeling under statens særlige konto oprettet i modtagerens navn for at sende penge til udlandet. Der er en $ 30 ekspeditionsgebyr. Vi accepterer ikke personlige checks. Dine penge ordre eller bankcheck skal gøres betales til Department of State. Ved modtagelsen, sender vi et telegram til den relevante amerikanske ambassade eller konsulat i udlandet bemyndigelse næste arbejdsdag udbetaling. Modtageren skal kontakte ambassaden eller konsulatet for at arrangere modtagelsen. Fremsendelsen af ​​midlerne vil blive forsinket, hvis du undlader at give modtagerens navn og oversøiske placering. Midler normalt udbetalt i fremmed lands valuta og ikke i USD. WESTERN UNION: Hvis du har en større kreditkort, kan du ringe til Western Union på 1-800-325-6000 eller 4176. Ellers fortæl din lokale Western Union agent, som du ønsker at købe en postanvisning for den ønskede mængde plus $ 30 ( vores betaling) og udstedes til Department of State. En meddelelse med dit navn, adresse og telefonnummer, samt navn og oversøisk placering af modtageren, skal ledsage postanvisning. Western Union opkræver et gebyr baseret på mængden sendt. Pengene orden og meddelelse sendes til: oversøiske Borgerservice (OCS), Department of State, Washington, DC 20520. fonde normalt modtages elektronisk i OCS indenfor flere timer. Vi har en Western Union checkwriter i vores kontor og en officer er tilgængelig til at modtage midler i de timer, der er anført øverst på siden. Den amerikanske ambassade eller konsulat, der skal udbetale midlerne vil blive underrettet og er bemyndiget til at udbetale midlerne. Men det er vigtigt at forstå, at midlerne udbetales kun under normal kontortid, ikke i weekender eller lokale helligdage, når ambassaden eller konsulatet er lukket. Bankwire: Det kan tage 1 til 3 dage at behandle en Bankwire transaktion. Hvis du vælger denne mulighed, så fortæl din bank, som du ønsker at tilslutte den ønskede mængde plus $ 42 til Bank of America, Department of State Branch, 2201 C St. NW, Washington, DC 20520 på 202-624-4750 via ABA-nummer: 114000653 ; Kontonummer: 7476363838; Kontonavn: PUPID State Department; Særlige instruktioner: OCS / Trust for gavn af (modtagerens navn), amerikanske ambassade / konsulat (by, land); og dit navn og telefonnummer. De wire Brugsanvisningen skal indeholde modtagerens fulde navn og oversøiske placering. Bank of America meddeler vores kontor, når der modtages midler. Den 42 dollar gebyr omfatter vores $ 30 gebyr og Bank of Americas $ 12 wire gebyr. OVERNIGHT MAIL: Opnå kasserere check eller postanvisning til den ønskede mængde plus $ 30 (vores gebyr), udstedt til Department of State. Vedhæft et brev med dit navn, adresse og telefonnummer, samt navn og placering af oversøisk modtager. Mail til: oversøiske Borgerservice, CA / OCS, Room 4811, Department of State, 2201 C St. NW, Washington, DC 20520. Levering af overnight mail til CA / OCS kan tage 2 til 3 dage. Almindelig post: Regelmæssig mail kan tage 3 til 4 uger at nå CA / OCS grundet den igangværende bestråling procedurer. Vi fraråder på det kraftigste denne metode til brug i nødsituationer. For yderligere information, kontakt: oversøiske Borgerservice, Department of State, Room 4811, Washington, DC 20520.

Konsulære Information Sheets ved US Dept. of State

Konsulære Information Sheets er tilgængelige for alle lande i verden. De omfatter sådanne oplysninger som placeringen af ​​den amerikanske ambassade eller konsulat i emnet land, usædvanlige indvandring praksis, sundhedsmæssige betingelser, mindre politiske uroligheder, usædvanlige valuta- og Indrejse, kriminalitet og sikkerhedsoplysninger, og narkotika sanktioner. Hvis der findes en ustabil tilstand i et land, der ikke er alvorlig nok til at berettige en Travel Advarsel, en beskrivelse af den tilstand (e), kan medtages under en valgfri afsnittet "Sikkerhed / Security." Ved begrænsede lejligheder, vi også gentage i denne sektion enhver amerikanske ambassade rådgivning til officielle medarbejdere. Konsulære Information Sheets generelt ikke omfatte rådgivning, men præsentere information på en faktuel måde, så den rejsende kan gøre sine egne beslutninger om at rejse til et bestemt land. Hjemmesiden er: http://travel.state.gov/travel/warnings_consular.html

Før du tager til Air

Rejser indberetninger er en temmelig generel betegnelse. Det kan henvise til terrorhandlinger. Det kan også betyde vejr storme. Så er der rejse advarsler, der er specifikke for din rejsetid. Nemlig, forsinkelser eller annullering af flyvninger. Når det er tid til at forlade de fleste mennesker bare hovedet til lufthavnen og håbe på det bedste. Men hvis du er på et sted, der ikke behøver du at tjekke ud med det samme, du måske ønsker at genoverveje planen. Ring lufthavnen afrejsedagen. Hvis der er et problem, de vil sikkert ved. Hvis det er en forsinkelse eller flyvningen ikke engang tage ud du kan bo, hvor du er. Selv forblive en anden dag. I stedet for at sidde fast i lufthavnen.