Rejseforsikring: Forbudt og forbudte genstande i tolden Tips

Tekstiler og beklædning på US Customs

Generelt er der ingen grænse for, hvor meget stof og tøj, du kan bringe tilbage, så længe det er til personlig brug, det vil sige, for dig eller som gaver. (Du skal muligvis betale told på det, hvis du har overskredet din personlige fritagelse, men det beløb, du kan bringe i er ikke begrænset.) Uledsagede forsendelser (pakker, der er sendt eller sendt), kan dog være omfattet af begrænsninger af beløb . Mængde- begrænsninger tøj og tekstiler kaldes "kvoter". For at komme ind i USA, kan tøj og tekstiler skal ledsages af et dokument - du kunne tænke på det som et pas for stoffer - ". Visum" kaldes en Nogle gange, i stedet for et visum, der er en eksportlicens eller attest, der kræves af det land, der producerede tøj. En formel post skal indgives for alle lavet på bestilling dragter fra Hongkong, uanset hvad deres værdi, medmindre de ledsage dig og en eksportlicens udstedt af Hongkong præsenteres med denne post. Hvis du planlægger at få tøj eller stof på din rejse og få den tilsendt med post eller kurer, check med Told om kvoter og visumkrav før du rejser.

Mikroskopiske trusler

Forestil du tager en tur i en regnskov i en del af kloden. Vejledningen påpeger, at denne jord er fremragende til dyrkning. Du vil ikke finde noget dette gode steder for din rosenhave. Så du fat i en flok af jord og læg den i en plasticpose for at bringe tilbage til staterne. Der er ingen skade i denne ret? FORKERT! Tro det eller ej engang snavs kan være et begrænset element i tolden. Hvorfor? Introduktion fremmed jord på vores jord kan få store konsekvenser. Jorden kan indeholde nogle fremmede organisme, der kan skabe ravage på vores planteliv. Hvilket igen kan sprede sygdomme til dyr og ja, os. Ok, måske er det lidt søgt, men at regeringen ikke ønsker at forlade "ukendte" faktorer med folk, der ikke hvad de laver. Den eneste måde jord kunne komme dette land er, hvis det var i hænderne på en professionel med den rette tilladelse.

Biler på US Customs

Biler, der importeres til USA, skal opfylde kravene i Environmental Protection Agency (EPA) og sikkerhed, kofanger og tyveri forebyggelse standarder for Department of Transportation (DOT) brændstof emission. Forsøger at importere en bil, der ikke opfylder alle krav kan være en irriterende oplevelse. Her er hvorfor: Næsten alle person- og varebiler, sport utility vehicles, og så videre, der er købt i udlandet, skal ændres for at opfylde amerikanske standarder. Personbiler, der importeres på betingelse af, at de ændres, skal udføres eller tilintetgøres, hvis de ikke er modificeret acceptabelt. Og selv om bilen ikke opfylder alle føderale standarder, kan det være underlagt yderligere EPA krav, alt efter hvilke lande, du kørte det i. Eller det kunne kræve en obligation på posten, indtil betingelserne for optagelse er opfyldt. Så før du selv synes om at importere en bil, bør du ringe til EPA og DOT for mere information. Oplysninger om import af køretøjer kan fås ved henvendelse til Miljøstyrelsen, Att .: 6405J, Washington, DC 20460, telefon (202) 564-9660, og Department of Transportation, Kontoret for Vehicle Safety Compliance (NEF 32) NHTSA, Washington, DC 20590. Kopier af toldvæsenet pjece importere eller eksportere en bil, kan fås ved at skrive til det amerikanske toldvæsen, PO Box 7407, Washington, DC 20044. EPA Automotive Import Fact Manual kan fås ved skriftlig henvendelse til Miljøstyrelsen , Washington, DC 20460. Biler bringes ind i USA midlertidigt (for mindre end et år) er undtaget fra disse restriktioner.

Universal Brugerdefineret For Told

Folk, der kører toldmyndighederne ved udenlandske grænser kan være skræmmende. Især hvis du ikke taler deres sprog. Plus, hjælper det ikke, at de er normalt i uniformer og undertiden bære en Uzi. Men husk på, at under denne ru ydre ligger et menneske. Så hvis de stiller spørgsmål være høflig. Være høflig. Dybest set, behandle dem og deres land med respekt. Fordi selv om deres niveau kan være lavt på den officielle totempæl, de kan stadig give dig masser af problemer.

Kulturelle Fejl og kulturværdier

De fleste lande har lovgivning, som beskytter deres kulturværdier (kunst / artefakter / antikviteter, arkæologisk og etnologisk materiale også udtryk, der anvendes). Sådanne love omfatter eksportkontrol og / eller nationale ejerskab af kulturgenstande. Selv hvis købt fra en forretning i hjemlandet eller i et andet land, kan juridisk ejendomsret til sådanne artefakter være i tvivl, hvis bragt til USA Sørg for du har dokumenter som eksporttilladelser og kvitteringer, som dog ikke nødvendigvis overføre ejendomsretten. Mens udenlandske love måske ikke håndhæves i USA, kan de forårsage visse amerikansk ret kan påberåbes. For eksempel, som hovedregel under den nationale Stolen Property Act USA, kan man ikke have ejendomsretten til kunst / artefakter / antikviteter, der blev stjålet, uanset hvor mange gange disse poster kan have ændret hænder. Varer af stjålne kulturgenstande (fra museer eller fra religiøse eller sekulære offentlige monumenter) med oprindelse i et af de lande, der deltager i UNESCO-konventionen af ​​1970 specifikt må ikke importeres til USA kan desuden amerikansk lovgivning begrænse import til USA af specifikke kategorier af kunst / artefakter / antikviteter: US lov begrænser import af enhver præcolumbiansk monumentale og arkitektonisk skulptur og vægmalerier fra central- og sydamerikanske lande. Amerikansk lovgivning specifikt begrænser import af Native American artefakter fra Canada; Maya Pre-colombianske arkæologiske genstande fra Guatemala; Pre-colombianske arkæologiske genstande fra El Salvador og Peru; arkæologiske genstande (såsom terracotta statuer) fra Mali; Kolonitiden genstande såsom malerier og rituelle genstande fra Peru; Byzantinske periode ritual og gejstligt objekter (såsom ikoner) fra Cypern; Khmer sten arkæologiske skulptur fra Cambodja. Indførsel af elementer såsom de ovenfor er kun tilladt, når elementerne er ledsaget af en eksporttilladelse udstedt af oprindelseslandet (hvor sådanne produkter først blev fundet). Leverandørerne af sådanne genstande har været kendt for at tilbyde falske eksportcertifikater.

Kød, husdyr og fjerkræ Food Products

Bestemmelserne for kød og kødprodukter er meget strenge: du må ikke bringe tilbage friske, tørrede eller på dåse kød og kødprodukter fra de fleste andre lande. Desuden kan du ikke bringe i fødevarer, der er blevet fremstillet med kød. Reglerne om import af kød og kødprodukter ændres ofte, fordi de er baseret på sygdomsudbrud i forskellige områder af verden. APHIS, som regulerer kød og kødprodukter samt frugt og grøntsager, inviterer dig til at ringe for mere information om at importere kød. Kontakt USDA-APHIS Veterinary Services, National Center for Import / Export (ncie), 4700 River Road, Unit 40, Riverdale, MD 20737-1231; ringe (301) 734-7830.

Medicin og US Customs

En vigtig tommelfingerregel er, at når du rejser til udlandet, tage den medicin, du skal bruge, hverken mere eller mindre. Narcotics og visse andre lægemidler med et stort potentiale for misbrug - Rohypnol, GHB, og Fen-Phen, at nævne nogle få - kan ikke bringes ind i USA, og der er strenge straffe for at forsøge at bringe dem i Hvis du har brug for. medicin, som indeholder potentielt vanedannende eller euforiserende (fx nogle hostemedicin, beroligende midler, sovepiller, antidepressiva eller stimulanser), skal du gøre følgende: Erklær alle lægemidler, Medicinals samt lignende produkter til den relevante tolder. Carry alle lægemidler, Medicinals og lignende produkter i deres oprindelige emballage. Carry kun mængden af ​​sådanne stoffer, at en person med denne betingelse (f.eks kroniske smerter) normalt ville bære for hans / hendes brug. Medbring en recept eller skriftlig erklæring fra din læge, at stofferne bliver brugt under en læges tilsyn, og at de er nødvendige for din fysiske velvære, mens du rejser. USA beboere ind i USA på internationale landegrænser, der bærer et gyldigt opnået kontrolleret stof (undtagen narkotika såsom marihuana, kokain, heroin, eller LSD), er underlagt visse yderligere krav. Hvis en amerikansk bosiddende ønsker at bringe i en anden medlemsstat end narkotika såsom marihuana, kokain, heroin, eller LSD kontrollerede stof, men har ikke en recept for stoffet udstedt af en amerikansk-licenseret praktiserende læge (f.eks læge, tandlæge mv ) registreret og godkendt af Drug Enforcement Administration (DEA) til at ordinere den mægling, kan den enkelte ikke importere mere end 50 doseringsenheder af medicinen. hvis USA Resident har en recept på det kontrollerede stof udstedt af en DEA registrant kan mere end 50 doseringsenheder importeres af denne person, forudsat at alle andre juridiske krav er opfyldt. Bemærk, at kun medicin, der lovligt kan foreskrevet i USA kan importeres til personligt brug. Vær opmærksom på, at besiddelse af visse stoffer også kan krænke statens love. Advarsel: The Food and Drug Administration (FDA) forbyder import, via mail eller personligt, svigagtige receptpligtig og nonprescription medicin og medicinsk udstyr. Disse omfatter uortodokse "kur" for sådanne medicinske tilstande som kræft, AIDS, gigt, eller dissemineret sklerose. Selv om sådanne lægemidler eller enheder kan være lovlige andre steder, hvis FDA ikke har godkendt dem til brug i USA, kan de ikke lovligt at rejse ind i landet, og vil blive konfiskeret, hvis det findes, selv om de blev opnået under en udenlandsk læges recept. For specifikke oplysninger om at importere kontrollerede stoffer kalder (202) 307-2414. Yderligere oplysninger om at rejse med medicin, skal du kontakte din nærmeste FDA kontor eller skriv Food and Drug Administration, afdelingen for indførsler og politik, Room 12-8 (HFC-170), 5600 Fishers Lane, Rockville, MD 20857, eller læs FDAs underkapitel om Dækning af personlige indførsler.

Law Breaker s Bargain

Folk går imod toldregler hverdagen. Desværre de betaler prisen for dette. Når nogen bringer noget med ulovligt, at regeringen griber den. Det bliver deres ejendom. I øjeblikket er i besiddelse af det offentlige har et overskud på emner som biler, elektronisk udstyr, smykker og mange andre ting. Når disse poster er fundet at ikke indeholde potentielle beviser eller værdifulde oplysninger, de kan sælges til offentligheden. Dette sker normalt ved auktion. Disse auktioner er vært i hele landet i en række forskellige områder. Du kan finde oplysninger om disse steder, samt oplysninger om, hvordan du køber beslaglagt ting online på www.governmentauctions.org.

Frugt & grønt Food Products

Bringe hjem frugter og grøntsager kan være ganske generende. At Apple du har købt i den udenlandske lufthavn lige før boarding og derefter spiser ikke? Hvorvidt Told vil tillade det i USA afhænger af, hvor du fik det, og hvor du skal hen, når du ankommer i USA. Det samme gælder for de storslåede Middelhavet tomater. Friske frugter og grøntsager kan bære plantesygdomme skadedyr eller sygdomme i USA. Du husker måske Med flyve hysteri i slutningen af ​​1980'erne: Historier om skader afgrøden forårsaget af Middelhavet bananfluen var i aviserne i månedsvis. Staten Californien og den føderale regering sammen brugt nogle $ 100 mio slippe af dette skadedyr. Og kilden til udbruddet? En rejsende, der bragte hjem en forurenet stykke frugt. Det er bedst ikke at bringe frisk frugt eller grøntsager i USA. Men hvis du planlægger at ringe APHIS og få en kopi af Traveler Tips, som opregner hvad man kan og ikke kan tage, og også poster, hvor du skal bruge en tilladelse. For mere information, besøg http://www.aphis.usda.gov/travel/ eller http://www.aphis.usda.gov/ppq/permits.

En embargo er et no Go

Verdenspolitikken spiller også en rolle i tolden. Hvis vores land var i krig med en anden nation vores regering kunne indføre, hvad der kaldes en handelsembargo. Det betyder, at alle i USA er forbudt at eksportere eller importere varer fra dette land. Sommetider embargoer er endda bruges når vi ikke er i krig. Vi kunne ikke købe varer fra et land, der behandler deres ansatte uretfærdigt eller gør skadelige ting for miljøet. Uanset hvad sagen måske regeringen giver normalt alle disse oplysninger på deres US Customs & Border Protection site - www.cbp.gov.

Spil og jagttrofæer

Hvis du planlægger at importere spil eller en jagt trofæ, bedes du kontakte Fish and Wildlife Service, før du forlader på (800) 358-2104. I øjeblikket er 14 Told ankomsthavne udpeget til at håndtere spil og trofæer; andre Told havne skal have godkendelse fra Fish and Wildlife Service at rydde indtastningen. Afhængigt af de arter, du bringe tilbage, skal du måske en tilladelse fra det land, hvor dyret blev høstet. Uanset arten, er du nødt til at udfylde en Fish and Wildlife formular 3-177, erklæringen om indførsel eller udførsel. Trofæer kan også være underlagt inspektion af det amerikanske Department of Agriculture Animal og plantesundhedskontroltjenesten (APHIS) til sanitære formål. Generelle retningslinjer for at importere trofæer kan findes i APHIS publikation rejsendes Tips. Kontakt USDA-APHIS-PPQ, Permit Unit, 4700 River Road, Unit 133, Riverdale, MD 20737, eller ring (301) 734-8645. Også, føderale lovgivning ikke tillader indførsel af alle arter i en tilstand med fisk eller dyreliv love, der er mere restriktive end føderale love. Og hvis udenlandske love blev overtrådt i udtagning, salg, besiddelse, eller eksport til USA af vilde dyr, dyrene vil ikke blive tilladt indrejse i USA. Advarsel: Der er mange regler, håndhæves af forskellige agenturer, der gælder for import af dyr og dele af dyr. Manglende overholdelse af dem kunne føre til tidskrævende forsinkelser i clearing dit trofæ gennem Told. Du bør altid ringe vejledning, før du tager af sted.

Oplysninger om amerikanske toldvæsen

Den amerikanske toldvæsen er blevet betroet at håndhæve omkring 400 love for 40 andre statslige organer, såsom fisk og Wildlife Service og Department of Agriculture. Disse andre agenturer har stor interesse i, hvad folk bringe ind i landet, men de er ikke altid i havne for indrejse, bevogtning vores grænser. US Customs er altid i havne for indrejse - bevogte landets grænser er det, vi gør. De produkter, vi ønsker at holde ude af USA, er dem, der ville skade samfund sundhed, den offentlige sikkerhed, de amerikanske arbejdere, børn, eller indenlandsk plante- og dyreliv, eller dem, der ville besejre vores nationale politiske interesser. Nogle gange de produkter, der forårsager skade, eller har potentiale til at gøre det, kan synes temmelig uskyldige. Før du rejser til din rejse i udlandet, kan du tale med Told om de emner, du planlægger at bringe tilbage til at være sikker på de er ikke forbudt eller begrænset. Forbudte betyder, at elementet er forbudt ved lov at komme ind i USA. Eksempler er farligt legetøj, biler, der ikke beskytter deres beboere i et styrt, eller illegale stoffer som absint og Rohypnol. Begrænset betyder, at særlige licenser eller tilladelser kræves fra et føderalt agentur, før varen er tilladt at komme ind i USA. Eksempler er skydevåben og visse frugter, grøntsager, kæledyr og tekstiler.

Fish and Wildlife på US Customs

Fisk, dyreliv, og produkter fremstillet af dem er underlagt import- og eksportrestriktioner, forbud, tilladelser og certifikater, og krav karantæne. Det anbefales, at du kontakter den amerikanske Fish and Wildlife Service, før du tager af, hvis du planlægger at importere eller eksportere et af følgende: Vilde fugle, jord og havpattedyr, krybdyr, fisk, skaldyr, bløddyr eller hvirvelløse dyr. Enhver del eller produkt af ovenstående såsom skind, stødtænder, knogler, fjer eller æg. Produkter eller genstande fremstillet af vilde dyr eller fisk. Truede arter af vilde dyr og produkter fremstillet af dem, normalt ikke kan importeres eller eksporteres. Du skal bruge en tilladelse fra Fish and Wildlife Service at importere stort set alle typer af elfenben, medmindre det er fra et vortesvin. The Fish and Wildlife Service har så mange restriktioner og forbud mod forskellige former for elfenben - Asien elefant, afrikansk elefant, hval, næsehorn, sæl, præ-Endangered Species Act, post-CITES (konventionen om international handel med udryddelsestruede arter), og mange andre - at de opfordre dig til at kontakte dem, før du selv tænker på at erhverve elfenben i et fremmed land. De kan kontaktes på (800) 358-2104. Men du kan importere en genstand af elfenben, hvis det er en antik; dvs., hvis det er mindst 100 år. Du skal bruge dokumentation, der godkender en alder af elfenben. Du kan importere andre antikviteter, der indeholder dyreliv dele med samme tilstand: de skal være ledsaget af dokumentation de er mindst 100 år gamle. (Visse andre krav til antikviteter kan forekomme.) For eksempel: Hvis du planlægger at købe sådanne ting som skildpaddeskal smykker, lædervarer, eller varer fremstillet af fiskeben, elfenben, skind eller pels, skal du, før du går, skal du kontakte den amerikanske Fish og Wildlife Service, Division of retshåndhævelse, PO Box 3247, Arlington, VA 22203-3247, eller ring (800) 358-2104. Jægere kan få information om begrænsningerne for import og eksport vandrende fjervildt fra dette kontor også. Spørg efter pjecen Fakta om Federal Wildlife love. The Fish and Wildlife Service har udpeget bestemte havne for indrejse til at håndtere fisk og dyreliv poster. Hvis du planlægger at importere noget diskuteres i dette afsnit, skal du også kontakte toldvæsen. Vi vil fortælle dig om de udpegede havne og sende dig brochuren Kæledyr og Wildlife, som beskriver de bestemmelser, vi håndhæve for alle agenturer, der fører tilsyn med import af dyr. Nogle stater har fisk og dyreliv love og regler, der er strengere end føderale love og regler. Hvis du vender tilbage til en sådan tilstand, være klar over, at de strengere statslige love og regler har prioritet. Heller ikke den føderale regering ikke tillade dig at importere til USA vilde dyr, der blev truffet, dræbt, sælges, besad, eller eksporteret fra et andet land, hvis nogen af ​​disse handlinger overtrådt udenlandske love.

Hund og kat Fur

Det er ulovligt i USA at importere, eksportere, distribuere, transport, fremstilling, eller sælge produkter, der indeholder hund eller katteskind i USA. Som af hund og kat Protection Act af 2000 kræver beslaglæggelse og konfiskation af hvert element, der indeholder hund eller katteskind November 9, 2000,. Loven fastsætter, at enhver, der overtræder en bestemmelse kan vurderes en civil bøde på ikke mere at $ 10.000 for hver enkelt vidende og forsætlig overtrædelse, $ 5.000 for hver enkelt grov uagtsom overtrædelse, eller $ 3.000 for hver enkelt uagtsom overtrædelse.

Skydevåben og US Customs

Præsidium alkohol, tobak og skydevåben (ATF) regulerer og begrænser skydevåben og ammunition; det også godkender alle import- transaktioner, der involverer våben og ammunition. Hvis du vil importere (eller eksportere) en af ​​dem, skal du gøre det via en autoriseret importør, forhandler eller producent. Også, hvis nationale våbenloven forbyder visse våben, ammunition, eller lignende i at komme ind i landet, vil du ikke være i stand til at importere dem, medmindre ATF specielt autoriseret dig skriftligt at gøre det. Du behøver ikke en ATF tilladelse, hvis du kan bevise, at du returnerer de samme skydevåben eller ammunition, som du tog ud af USA. Den bedste måde er at registrere dine våben og beslægtet udstyr ved at tage dem til ethvert toldsted, før du forlader USA. Tolderen vil registrere dem på samme formular CF-4457 bruges til at registrere kameraer eller computere. For yderligere oplysninger om import våben, skal du kontakte Bureau of Alcohol, Tobacco og skydevåben, US Department of the Treasury, Washington, DC 20226; eller ring (202) 927-8320. Mange lande vil ikke tillade dig at komme ind med et skydevåben, selvom du kun rejser gennem landet på vej til din endelige destination. Hvis du planlægger at tage dine skydevåben eller ammunition til et andet land, bør du kontakte embedsmænd på landets ambassade for at lære om sine regler. Og kan du besøge din nærmeste toldsted før afrejse for at lære de nyeste krav til våben og ammunition registrering.

Juridisk Search & beslaglæggelse

Det er rigtigt, at vi i vores land garanteres visse rettigheder som amerikanerne. Når det kommer search & beslaglæggelse lovene, at der skal være sandsynlige årsag & papirarbejde, før nogen kan søges. Men at alle går ud af vinduet, når du har at gøre med amerikanske toldregler. Brugerdefinerede agenter har ret til at gøre en samlet søgning uden at behøve nogen sandsynlige årsag. Selvom det betyder ikke, du er bestemt til en stribe søgning hver gang du kommer tilbage til medlemsstaterne. Da der er så mange mennesker kommer og går gennem dette land de fleste søgninger er helt tilfældigt. Men embedsmænd stadig forsøger at være meget opmærksomme på alle. Hvis du giver dem en grund til at de søger dig. Så for at undgå unødvendige times tilbageholdelse i lufthavnen sit bedste at sikre du er ærlig, venlige og har ikke noget at skjule.

Kæledyr og US Customs

Hvis du planlægger at tage dit kæledyr til udlandet eller importere en på dit afkast, skal du få en kopi af Told hæfte, Kæledyr & dyreliv. Du bør også tjekke med statslige, amtslige og lokale myndigheder til at lære, hvis deres begrænsninger og forbud mod kæledyr er mere strenge end føderale krav. Import af dyr er tæt reguleret af hensyn til folkesundheden og også for trivsel af dyrene. Der er restriktioner og forbud mod at bringe mange arter i USA. Katte skal være fri for tegn på sygdomme, der kan overføres til mennesker, når de undersøges i havnen for indrejse. Hvis katten ikke synes at være ved godt helbred, kan ejeren nødt til at betale for en ekstra undersøgelse af en autoriseret dyrlæge. Hunde skal også være fri for tegn på sygdomme, der kan være overføres til mennesker. Hvalpe skal begrænses på et sted af ejerens valg, indtil de er tre måneder gammel så de skal være vaccineret mod rabies. Hvalpen vil så have at bo i fangenskab i yderligere 30 dage. Hunde ældre end tre måneder, skal få en rabiesvaccination mindst 30 dage, før de kommer til USA og skal være ledsaget af en gyldig rabiesvaccination certifikat hvis de kommer fra et land, der ikke rabies-fri. Dette certifikat skal identificere hunden viser datoen for vaccination og datoen den udløber (der er et år og tre års vaccinationer), og være underskrevet af en autoriseret dyrlæge. Hvis certifikatet ikke har en udløbsdato, vil Told acceptere det, så længe hunden er vaccineret 12 måneder eller derunder, før de kom til USA. Hunde fra rabies-fri lande behøver ikke at blive vaccineret. Du kan importere fugle som kæledyr, så længe du overholder APHIS og US Fish and Wildlife krav. Disse krav kan omfatte karantæne af fugle på en af ​​APHIS 'tre Animal importcentraler på din bekostning. Du skal foretage forskud reservationer på karantænefaciliteten. Hvis du ønsker at importere en fugl, så ring APHIS 'National Center for import og eksport på (301) 734-8364 for mere information. Under alle omstændigheder kan fuglene kun importeres via havne for indrejse, hvor en USDA-port dyrlæge er på vagt, helst du skal gøre ordninger på forhånd at have fuglen undersøgt af en USDA-port dyrlæge på det første amerikanske ankomsthavnen. Der er en bruger gebyr for denne service på minimum $ 23,00 baseret på en timeløn på $ 76 / time. For mere information, kan du kontakte USDA, APHIS, veterinærmyndigheder, National Center for import og eksport (ncie), 4700 River Road, Unit 40, Riverdale, MD 20737-1231; telefonnummer (301) 734-8364.

Den rejsendes Skat

Der er kun 2 bestemte ting i livet --- død og afgifter. Når det kommer til at rejse denne ikke kunne være mere sandt. Det ser ud til, hvor du går, du er underlagt en form for skat. Selv når det drejer sig tid til at forlade landet. De fleste lande opkræve hvad der kaldes en afgang skat. Dette er normalt en lille mængde - $ 5- $ 10. Men hvis du glemmer at betale det, kunne det lige en masse besvær. Det er normalt ansvarlig for flyselskabet at opkræve denne afgift. Så for at være på den sikre side, bør du spørge om det, når de tjekker ind i lufthavnen. Også, kan du også ønsker at tage denne internationale rejser anbefaling - Hold nogle ekstra valuta i det land med dig. Bare sag, er den måde, regeringen foretrækker du den løn, skat.

Planter og US Customs

Planterne, stiklinger, frø, uforarbejdede vegetabilske produkter, og visse truede arter, der er tilladt i USA kræver importtilladelser; nogle er forbudt fuldstændigt. Eller truede arter, der er tilladt, skal have eksporttilladelser fra oprindelseslandet. Hver enkelt plante eller en plante produkt skal angives til toldmyndighederne officer og skal forelægges for USDA inspektion, uanset hvor fri for skadedyr synes det at være. Adresse anmodninger om oplysninger til USDA-APHIS-PPQ, 4700 River Road, Unit 139, Riverdale, MD 20737-1236; telefon (301) 734-8295; eller besøg www.aphis.usda.gov/travel/.

For kunstens skyld

Priceless kunst & antikviteter ikke flyve coach. Betydning, de hører på museer. Bag glas i prominente regeringsbygninger. De tilhører ikke i kufferten. Det er en US Customs "Nej Nej" eller eventuelle told for den sags skyld. Hvis det var lovligt, ville lande en helvedes tid tracking kunst tyveri. Dybest set, hvis dine papirer var officiel nok nogen Joe Schmo kunne transportere Mona Lisa ude af syne. Men selv om du ikke kan bringe disse nationale skatte gennem tolden det betyder ikke, at du ikke kan bringe i kunst. Selv kunstværker af den dyre slags. Men, hvis du beslutter at gøre dette sørg for at få en kvittering fra galleriet. Det bør klart fremgå, at maleriet (eller hvad) fik lov til at blive solgt. Bryde denne amerikanske told regulering og du kan stirre på alvorlig fængsel tid.

Merchandise fra embargo lande

Generelt kan du ikke bringe i alle varer fra følgende lande: Afghanistan, Cuba, Iran *, Irak, Libyen, Serbien og Sudan. Kontoret of Foreign Assets Kontrol af det amerikanske finansministerium håndhæver dette forbud. Du kan dog bringe oplysende materialer - pjecer, bøger, bånd, film eller optagelser - fra disse lande, med undtagelse af Irak. Hvis du ønsker at importere varer fra et af disse lande, skal du først en særlig tilladelse fra Office of Foreign Assets Control. Sådanne licenser er sjældent givet. Der er restriktioner på rejser til disse lande. Begrænsningerne håndhæves strengt, så hvis du tænker på at gå til nogen af ​​de lande på denne liste, så skriv til Office of Foreign Assets Control finansministerium, Washington, DC 20220, før du foretager dine planer. * Embargoen på iranske varer er under revision for at tillade import af tæpper og fødevarer til konsum, såsom kaviar og pistacienødder. Forhør dig hos din lokale havn for at finde ud af, hvornår de nye regler er planlagt til at træde i kraft. Indtil de nye regler er offentliggjort, fuldstændig embargo er stadig i kraft.

Det er ikke smart at smugle

Når de fleste mennesker tænker på smugling de har tendens til at tænke på folk gemmer sig enorme mængder af stoffer på eller i kropsdele, mens krydse nogle sydlige grænse ved midnat. Sandt nok, er dette sted. Men der er en mulighed for at smugle noget ved et uheld eller sorta ved et uheld. Når du går på en tur uanset hvad du køber, du har brug for at erklære. Normalt kan du bruge en vis mængde uden at betale told. Men hvis du går over denne grænse bliver du nødt til at betale et gebyr. Sommetider folk måske bare knirke over dette beløb. Så de kan selektivt glemmer at liste et element eller to. Bare husk, hvis du kommer til at ikke erklære visse poster og skikke fanger det, kan du afvikle betale en bøde. Så den bedste custom tip er at være ærlig. Betale lidt nu så du ikke betaler en masse senere.

Præsentere Presents i tolden

Vi kan aldrig rigtig forlade verden bag, når vi gå væk. Især når turen starter nedtrapning. En af de vigtigste ting, der popper ind i vores hoveder tænker gaver vi skal få alle. Før du køber bare huske, at du er tilladt $ 200 værd af elementer - toldfrit. Hvilket betyder noget over det beløb, du vil blive beskattet. $ 200 betyder 200 dollars. Det betyder ikke, en familie på fire rejser modtager $ 800 i toldfri shopping. Men kan du få større monetære undtagelser, hvis du ansøger om det. Også for at spare tid at komme gennem lufthavnens told, gemme gave-indpakning, før du kommer tilbage til staterne. Alle elementer købt i udlandet skal være tilgængelig for inspektion.

Narkoudstyr

Det er ulovligt at bringe narkotika habengut ind i USA, medmindre thay er blevet ordineret til autentiske medicinske tilstande - diabetes, f.eks. Told vil gribe enhver ulovlig habengut. Import, eksport, fremstilling, salg eller transport af narkotika habengut er forbudt ved lov. Hvis du er dømt for nogen af ​​disse overtrædelser, vil du være underlagt bøder og fængselsstraf.

Yndlingsærgrelse

Bringe tilbage kæledyr eller planter er strengt reguleret af amerikanske toldmyndigheder. Det betyder bare at have den rette papirarbejde giver dig ikke ret til at medbringe dit nye kæledyr papegøje Waldo lige fra toldvæsenet til din bil. Det betyder blot, at du har lov til at bringe fuglen til amerikanske toldmyndigheder. De stadig nødt til at tjekke dyret ud. Som i visse tilfælde betyder en grundig sundhedskontrol. Dit kæledyr vil skulle karantæne. I betragtning af de rigtige vaccinationer. Så når de var overbeviste denne pet kunne sprede ingen nye sygdomme i vores land, det kunne frigives i din pleje. Så du måske ønsker at tænke to gange, før du køber den søde lille fremmed fugl, der fanger øjet.

Guld og US Customs

Guldmønter, medaljer og guldbarrer, tidligere forbudt, kan bringes ind i USA. Men efter regler, der administreres af Kontoret for Foreign Assets Control sådanne poster med oprindelse i eller bragt fra Afghanistan, Cuba, Iran, Irak, Libyen, Serbien, og Sudan er forbudt indrejse. Kopier af guldmønter er forbudt, hvis ikke korrekt afmærket efter land udstedelsen.

Absinthe

Import af Absinthe og andre væsker eller likører, der indeholder et overskud af Have-Malurt er forbudt.

Bordservice

Selvom Bordservice ikke er forbudt eller begrænset, bør du vide, at en sådan service lavet i udlandet kan indeholde farlige niveauer af bly i glasuren; denne bly kan sive ind fødevarer og drikkevarer. Food and Drug Administration anbefaler, at hvis du køber Bordservice udlandet - især i Mexico, Kina, Hong Kong, eller Indien - du har det testet for bly udgivelse når du vender tilbage, eller bruge det til kun dekorative formål.

Trademarked and Copyrighted Articles

US Customs enforces laws relating to the protection of trademarks and copyrights. Articles that infringe a federally registered trademark or copyright, ie, that use the protected right without the authorization of the trademark or copyright owner, are subject to detention and seizure. Articles bearing marks that are counterfeit of a federally registered trademark are subject to seizure and forfeiture. Additionally, the importation of articles bearing counterfeit marks may subject an individual to a civil monetary penalty if the registered trademark has also been recorded with Customs. Articles bearing marks that are confusingly similar to a registered trademark, and gray market articles (goods bearing genuine marks not intended for importation into the United States) may be subject to detention and seizure. However, passengers arriving into the United States are permitted to import one article, which must accompany the person, bearing a counterfeit, confusingly similar or restricted gray market trademark, provided that the article is for personal use and is not for sale. This exeption may be granted not more than once every thirty days. The arriving passenger may retain one article of each type accompanying the person. For example, an arriving person who has three purses, whether each bears a different infringing trademark, or whether all three bear the same infringing trademark, is permitted one purse. If the article imported under the personal exemption provision is sold within one year after the date of importation, the article or its value is subject to forfeiture. In regard to copyright infringement, articles that are determined to be clearly piratical of a federally registed copyright, ie, unauthorized articles that are substantially similar to a material protected part of a copyright, are subject to seizure. Articles that are determined to be possibly piratical may be subject to detention and possible seizure. A personal use exemption similar to that described above also applies in respect of copyrighted articles. You may bring back genuine trademarked and copyrighted articles (subject to duties). The copyrighted products most commonly imported include CD-ROMs, tape cassettes, toys, stuffed animals, clothing with cartoon characters, videotapes, videocassettes, music CDs, and books.