Regnskabsmæssig Twins til Term

Regnskabsmæssig Twins til Term
Carry dine babyer så længe som muligt for at undgå sundhedsmæssige komplikationer.

At være gravid med tvillinger forårsager mange mødre at bekymre sig om deres evne til at bære tvillinger til sigt. Selvom flerfoldsgraviditeter kan sætte dig og babyer med risiko for yderligere komplikationer, er det fuldt ud muligt for en tvillingegraviditet at gå fuld sigt.

Tidlige Twin Leverancer

En tvilling graviditeten øger risikoen for tidlig fødsel og levering. En enkelt baby er på cirka 40 uger betragtes fuld sigt, mens tvillinger betragtes hele løbetiden overalt 36-40 uger. I 2005 American Journal of Obstetrik og Gynækologi offentliggjort en rapport om føtale vækstrater og levering af præmature tvillinger. I denne undersøgelse blev over 1.600 kvinder blev fulgt fra 1979 til 2002 på tværs af USA Women i denne undersøgelse, der er leveret deres tvillinger med følgende satser:

 • 28-30 uger: 5,3 procent
 • 31-32 uger: 8,5 procent
 • 33-36 uger: 40,1 procent

Disse statistikker viser, at odds er næsten selv, at en kvinde gravid med tvillinger vil bære til sigt (ca. 47 procent chance) versus levere en for tidligt født baby (ca. 53 procent chance).

Præterm fødsel Årsager

Selv om ikke alle tidlige fødsler kan tilskrives en underliggende årsag, er faktorer, blevet identificeret som kan føre til en for tidlig fødsel. Kvinder bærer tvillinger, trillinger eller mere anses automatisk på et højere risiko for for tidlig fødsel. Chancerne gå endnu højere, når andre sundhedsmæssige faktorer i betragtning. Disse omfatter:

 • Tidligere graviditeter med komplikationer
 • Tidligere graviditeter med præmature leverancer
 • Preeclampsia
 • Rygning under graviditeten
 • Tager narkotika eller misbruger alkohol, mens gravid

Kvinder, der har sundhedsmæssige forhold, der eksisterede før graviditeten kan også være på et højere risiko for for tidlig fødsel. I tilfælde af flere fødsler, et eller flere af disse risikofaktorer kan forårsage din tvillingegraviditet at blive betragtet som en høj risiko graviditet.

Tidlig fødsel Risici

Babyer, især tvillinger, der er født tidligt er på et højere risiko for både større og mindre helbredsproblemer. Lav fødselsvægt er ofte et stort problem for tvillinger født tidligt. Dette alene kan føre til langsigtet fysisk og psykiske handicap og sundhedsrisici.

Tvillingernes lungerne kan ikke være fuldt udviklet, selv om steroid skud er givet til mor, når hun oplever tidlig fødsel. Interne muskler og organer, som hjertet, kan også blive påvirket. Hud kan være følsom over for berøring og øjnene kan være følsomme over for lys. Babyer, der er født for tidligt, kan have både fysiske og mentale udvikling forsinkelser i hele deres barndom.

Stigning Odds at bære tvillinger at udtrykket

Enhver mor ønsker at have en sund graviditet og levere sunde babyer. De længere babyer drægtighed, især tvillinger, jo bedre chancer, de vil have at undgå sundhedsproblemer som nyfødte og senere i livet.

Første trimester

At bidrage til at øge de odds, du vil gennemføre tvillinger til udtryk, skal du gøre følgende tidligt i din graviditet:

 • Spis ordentligt. Tag en prænatal multi-vitamin og spise hyppige sunde måltider.
 • Drik rigeligt med vand. Staying hydreret er vigtigt for mødre, der er gravide med tvillinger.
 • Øvelse moderat. Med din læges tilladelse, fortsætte din motion rutine, modificeret til din graviditet.
 • Vælg en OB / Gyn, der har specialiseret i multipla. Hvis du har nogen sundhedsmæssige problemer, der vil være en risikofaktor for tidlig fødsel og bærer tvillinger, få en anbefaling til en person, hvis koncentrationen er i flere drægtighed.

Andet og tredje trimester

Under den sidste del af en tvillingegraviditet, vil en læge nøje overvåge både mor og babyer sundhed for at sikre, at de gennemføres så langt ind i graviditeten som muligt. Afhængigt af situationen, kan der opstå følgende:

 • Arbejde restriktioner
 • Trænings restriktioner
 • Læge bestilt sengeleje, som kan være delvis (sædvanligvis hjemme) eller fuld (ofte kræver hospitalsindlæggelse)
 • Ekstra lægebesøg, bi-ugentlige og derefter ugentlige
 • Ikke-stresstest, der overvåger føtale hjertefrekvens
 • Ekstra ultralyd

Twin Leverancer

Twin graviditeter har en højere C-sektioner (kejsersnit sektioner) end en enkelt baby. Twins kan være bundstykket eller være i nød. En mor oplever livstruende højt blodtryk eller præeklampsi kan have en læge-ordnet c-sektion, uanset hendes spædbørn gestationsalder. Tidligere leverancer via c-sektion bidrager også til en dobbelt C-sektion delivery.Vaginal fødsler for tvillinger er mulig. En begivenhedsløs, rutine graviditet der går til fuld sigt giver en god chance for, at moderen kan levere sine tvillinger vaginalt.

Kvinder bør drøfte deres leveringsmuligheder med deres graviditet læge. Hver patient og hver tvillingegraviditet er forskellige, så kun du og din sundhedspleje udbyder kan træffe den rigtige beslutning om, hvordan du levere dine babyer.Tag forholdsregler for at øge dine chancer for at gennemføre tvillinger til sigt. Multipla ofte øge chancerne for tidlig arbejdskraft, så det er især vigtigt, at du tager vare på dig selv under graviditeten.