Regnskab Jobs: Treasury Jobs Tips

Treasury Analyst

Finansministeriet Analyst er ansvarlig for en række opgaver og ansvar afhængigt af virksomhedens størrelse og individuelle behov. Generelt skal statskassen Analytiker:

 • Vedligehold bankforbindelser,
 • Analyser bankgebyrer, anbefaler omkostningsbesparelser, vedligeholde bankkonti, kontakt mellem banken og ledelse
 • Vedligehold kontanter, debet, og renter tidsplaner
 • Analysere egne konti og processer
 • Analysere og forberede valutatransaktioner
 • Analysere og eventuelt forberede A / R, A / P, og g / l poster og afstemninger
 • Opretholde kommunikation med Regulatory Reporting at sikre effektivitet mellem intern og ekstern revision
 • Bevar selskab stock hovedbog
 • Ansvarsområder Likviditetsstyring omfatter estimater, beregning af nettolikvider, analyse af bankens aktivitet og vurdering af investering / låntagning; opretholdelse lockbox aktivitet og optegnelser

Kvalifikationer for en Treasury Analyst position omfatter:

 • Erfaring med likviditetsstyring
 • Solid økonomi og regnskab færdigheder er nødvendige
 • Fremragende analytiske evner, stærke sociale kompetencer og en evne til at arbejde og kommunikere effektivt med alle niveauer af operationer og den øverste ledelse.
 • En bachelorgrad i enten finansiel eller regnskabsmæssig kræves normalt

Finansministeriet Analyst årsløn svinger omkring $ 50.000. Det afhænger af virksomhedens størrelse og individuelle stilling ansvar.

Entry Level Treasury Jobs

Entry level egne job er varieret, men alle involverer likviditetsstyring, bank afstemninger og account management, bogføring og vedligeholdelse egne konti - kontanter, gæld, investeringer og lager transaktioner. Nogle eksempler på entry level egne job er:

 • Arbejder for IRS som en gren af ​​det amerikanske finansministerium, ansøgerne har en række forskellige positioner for at vælge fra. Selvfølgelig er den bedste tid til at ansøge om disse arbejdspladser er i oktober og november på grund af den kommende skat sæson. Positioner kan variere fra IRS Special Agents analytikere. Det foreslås at tage et kig på deres hjemmeside for at finde ud af hvad der er tilgængeligt. Løn varierer efter position, naturligvis.
 • Finansministeriet Analyst indebærer arbejde med likviditetsstyring og andre egne konti. De analyserer balanceposter påvirker kasseregnskabet og resultater format til rapporten form. Afhængig af involverede firma, kan opgaver spænder fra afstemninger til bankforbindelser. Finansministeriet Analyst position er en stor fundament for treasury regnskab. En bachelorgrad er normalt påkrævet.
 • Finansministeriet revisor udarbejder finansposteringer, forliger konti, fastholder bank konto, og også hjælper i måneden ende lukning proces af egne konti. Normalt en bachelorgrad er påkrævet.
 • Financial Analyst. I den private sektor er en entry level likviditetssaldo fundet i Financial Analyst position ligger inden for en finansafdeling. Dette kræver normalt en MBA. Den finansielle analytiker er ansvarlig for forvaltningen af ​​selskabets kapitalstruktur og kasser og fonde, der er nødvendige for at drive forretningen. Dette kræver pålidelig forudsigelse af ind- og udbetalinger, up-to-the-minut viden om internationale pengemarkeder, udvælgelse af fondens køretøjer, og vedligeholdelse af relationer med investment banking og kommercielle pengeinstitutter.

Treasury Bogholder Job

Omfanget og ansvar som statskassen revisor afhænger af virksomhedens størrelse, region og individuelle kvalifikationer. Generelt Treasury revisor udfører en bred vifte af opgaver og har mange ansvarsområder involverer ind- og udførsel af kontanter, herunder:

 • Assist med ultimo måneden treasuring rapportering ved at forberede månedlige posteringer til at lukke de berørte konti
 • Udfør afstemninger af balancekonti påvirker statskassen, såsom likvider, investeringer, gæld og salg (konto forsoning);
 • Ansvarlig for den daglige likviditetsstyring, cash flow management; hjælpe med at give kredit risikoanalyse
 • Håndtering bank relationer, herunder bankvirksomhed rapportering (omfatter analyse bankindeståender servicegebyr)
 • Forbered og forene gæld tidsplaner til B / S
 • Forbered variansanalyse og støtte tidsplaner på de berørte konti
 • Kommunikation med banker og ledelse
 • Udfør særlige projekter efter behov.

En Treasury revisor er forpligtet til at have en bachelorgrad, en større i regnskab eller finansiering er normalt nødvendigt. Finansministeriet Revisor skal også have i gennemsnit 1-3 års erfaring med bank- og cash management felter. Treasury Revisorer normalt rapporterer til statskassen Manager. Treasury Revisorer har en løn intervallet $ 30-50,000 om året.

Governmental Kasserer Jobbeskrivelse

Statslige enheder, kræver kasserere i forskellige agenturer - såsom offentlige forsyningsvirksomheder. Nogle af de vigtigste ansvarsområder denne position omfatter: investering af afdelingerne midler; forberedelse budget; risikostyring; bankvirksomhed; bistå med udarbejdelse af finansielle rapporter.

Skatmestrene forventes at have gode samarbejdsevner, både skriftligt og mundtligt; evne til at tilpasse sig godt til de teknologiske fremskridt; tilsynsmæssige færdigheder; og avancerede erfaring på regnskabsområdet (mindst 10 år, som regel). De skal mindst have en bachelorgrad i Regnskab.

Derudover er en CPA ønsket sammen med statslige regnskabsmæssig erfaring. Sammen med regeringen regnskabsmæssige erfaring er en viden om GASS (Statslige Accounting Standards).

Ansøgninger kan normalt opnås ved at besøge de statslige kontorer, kalde dem, eller via deres online ansøgningsprocessen.

Treasury job opgaver / funktioner

Det treasury system er hovedsageligt beskæftiget sig med følgende funktioner, der involverer kontanter:

Capital Markets & Finansiering - at sikre mest effektive måde at bruge kontante aktiver; analysere foreslåede projekter; bestemmelse af dividendeudbetalinger, eventuelle finde bedste måde at finansiere virksomheden.

Money Management -forecasting kontant betaling til geninvestering muligheder; finde måder at frigøre virksomhedens aktiver og udnyttes optimalt.

Risiko Management analysere låneomkostninger forhold til overskudsgraden; gennemgå økonomiske forandringer og virkning ved fast; analysere virksomhedens låntagere og befri for langsom betaler; analysere potentialet i at åbne filialer i risikable område.

Håndtering af Treasury funktion -supervising afdeling personale; analysere finansielle produkter og præsentere resultater til forvaltning; blevet underrettet om renter og valutakurser; opholder strøm med industrien happenings.

Disse er blot nogle af de funktioner, der er involveret i finansforvaltningen. Treasury fungerer inden mange specialiteter såsom investeringer, gæld, fremmed valuta, hæk, lagre osv

Treasury direktør

Finansministeriet Direktøren er en øvre niveau lederstilling med ansvar og pligter ser forskellige baseret på virksomhedens størrelse, geografisk område, og individuelle kvalifikationer. Typisk positionsmeldinger til næstformanden for statskassen. Generelt Treasury direktør fører tilsyn med dag-til-dag drift af statskassen finansiering. Ansvar omfatter:

 • Cash flow management (lang og kort sigt)
 • Cash management (såsom indskud og betalinger, fejer og finansiering)
 • Investment management (porteføljestrategi, mægler relationer, pensionsordninger)
 • Capital management (kapitalrejsning, opkøb og finansiering, remburser, skatte--strategier, leasing, aktionær aktiviteter såsom udbytte, aktiesplit mv
 • Risikoeksponering ledelse så vidt valuta, råvarer og energi angår.

Pligter statskassen direktør nævnes:

 • Ansvarlig for afdelingens personale virksomhed, der består af ansættelse / udvikle / førende og afslutning treasury afdeling personale.
 • Stor erfaring og viden på en lang række industrier, herunder udenlandske. De skal også have en omfattende corporate finance erfaring Uddannelsesmæssigt, en videregående uddannelse i finansiering og / eller regnskab er normalt nødvendigt. En professionel betegnelse såsom fælles fiskeripolitik er nyttigt. Løn intervaller er omkring $ 100,000 +.

Treasury Jobsøgning

Forbered en professionelt udseende CV. Have det klar til når du har brug for det. Hvis du kan, behandle din treasury jobsøgning som et fuldtidsjob, indtil du finder en ny position. Her er en række forskellige muligheder for at forfølge din treasury jobsøgning:

. Netværk, netværk, netværk I Person: Tal med hvem du kender, og lad dem vide, at du søger en stilling. Fortæl dem, hvad det er, du kan gøre. Hvis de ikke kender nogen, så spørg dem, hvis de kender nogen. Du ved aldrig, hvad der venter via mund til mund. Deltag lokale business networking grupper. Selv hvis du søger en entry level position, medlemmer elsker at hjælpe andre medlemmer. De finder glæde i at se succes. Deltag lokale kapitler i din faglige organisation. Tal med andre fagfolk i dit område. Frivillige dine tjenester i et område, du er interesseret i. Endnu en gang, du aldrig vide, hvem du vil mødes.

Online: post til fora om emner af din faglige interesse, deltage online grupper i din faglige organisation; slutte social networking grupper og skrive til opslagstavler. Besøg enkelte virksomheder og offentlige hjemmesider for jobannoncer. Send dit CV online på alle disse. Har dit CV blive en del af deres CV bank.

Offline: Læs avis rubrikannoncer, fagblade, The Wall Street Journal, små tidsskrifter, abonnere på finansielle publikationer såsom Finance Manager.

Må ikke koncentrere sig i et af de ovennævnte områder under dit skatkammer jobsøgning. Du er nødt til forskellighed at dække alle dine baser og få de bedste resultater. Held og lykke!

Treasury Regnskab Defineret

Treasury regnskab er det område af regnskabsmæssige koncentrere sig om tilgang og afgang af kontanter (cash flow aktiviteter, kort sagt). Cash management, working capital management og analyse, bankforbindelser, investering konti, og gæld konti - for at nævne et par stykker -Er alle involverede.

Når en transaktion indebærer pengestrømme fra virksomheden eller tilstrømning ville treasury regnskab medtages. Treasury regnskab kan også være kendt som regnskab, det kun koncentrerer sig om konti med kontante transaktioner.

Treasury regnskab er normalt kun findes i midten til store størrelse enheder. Dette skyldes hovedsageligt, at mindre virksomheder ikke har nok transaktioner berettiger tilføjelsen af ​​en finansafdeling. Finansministerier, er almindelige i Fortune 100 internationale virksomheder. De er ikke almindelige i små, lokale virksomheder.

Treasury regnskab findes også i den statslige sektor. Faktisk som regel det er involveret på alle niveauer, fra små regeringskontorer til nationale afdelinger.

Treasury Job Genoptag

Første regel i enhver skrift, aldrig gøre din læser arbejde til orientering. Det gælder især for genoptages. Du ønsker at fremhæve din færdigheder, kvalifikationer, erfaring og uddannelse, så det skiller sig ud. Du ønsker dit cv til staten, hvem du er, hvad du har gjort, og hvorfor du er den bedste person til jobbet. Arbejde, uddannelse og kompetencer - kort sagt.

RESUME FORBEREDELSE:

Brug først en læsbar skrift. Arial eller Times New Roman er de mest populære skrifttyper. Bruger størrelse 10 eller 12, afhængigt af dine personlige præferencer.

Brug standard 8-1 / 2 "x 11" papir i enten hvid eller grå. Brug en matchende kuvert, som vil være maskinskrevet.

Genoptag Sektioner:

Dele af dit cv indeholde dit navn og kontaktoplysninger på toppen og centreret.

Derefter Profil beskrive dig med få ord en bundlinje, resultatorienteret professionel med et solidt og diversificerede resultater. Er et eksempel.

Målsætning Statement: Hvad du håber at opnå. "For at opnå en Treasury Regnskab karriere position, der vil udnytte mine evner" er et eksempel.

Kvalifikationer: Liste dine kvalifikationer til stillingen, du søger her. Dette afsnit kan indeholde et par linjer, bare ikke gøre det alt for lang.

Eksempel: Stærk baggrund i hovedbogen, revision, udarbejdelse lønningslisten, a / r, a / s, f / s forberedelse og analyse.

Professionel Historie: (erhvervserfaring) Her er, hvor du angiver, hvor du har fået din oplevelse.

Liste position titel, firmanavn og datoer arbejdet. Så beskrive, i handlingsorienterede ord præcis, hvad du gjorde. State hvad du opnået for virksomheden. Beskriv, hvordan de nydt godt af din ansættelse.

Uddannelse - dette afsnit går før arbejde historie for personer uden brancheerfaring.

Professionel Certification

Foreninger - anføre eventuelle faglige sammenslutninger du tilhører, der gælder for dit valgte område