Regnskab Jobs: Part Time Regnskab Tips

Deltidsjob for Accounting Majors

Hvis du er over 18 og en universitetsstuderende, overveje at tage på en kontrakt opgave på en lokal revisionsfirma, mens dit hjem i løbet af kollegium pauser. Positioner i de administrative kontorer enhver industri vil tjene godt for en regnskabsmæssig større. Alle administrative kontor har regnskabsmæssig at gøre, og en del tid regnskabsmæssig job kan tjene som stor oplevelse for en studerende med hovedfag i regnskab. Arbejde i regnskabsafdeling som noget fra en fil clerk at regnskabsassistent. Du kan gennemgå transaktioner, optagelser, og kun få viden.

Deltidsjob for Accounting Majors

At have en del tid regnskabsmæssig job under dit college karriere vil også give dig uvurderlig erfaring. Du vil være i stand til at sætte til at bruge bogen viden, du er ved at lære. Dette vil igen, vil øge din bog lærerig oplevelse. Det vil også gøre oplysninger lettere at forstå og styrker det.

Regnskab store selskaber ville gøre klogt i at finde en deltidsjob i CPA og / eller uafhængige revisionsfirmaer. Disse virksomheder tilbyder de mest varierede kundebase. Studerende vil få en idé om det specialiserede rapportering for forskellige brancher. Fra fil degnen til regnskabsassistent - kan deltidsjob i selvstændige revisionsfirmaer kun gavne studerende.

Deltidsjob for Finance Managers

Finans store selskaber vil drage fordel af deltidsjob i forsikring, værdipapirer, investering / pensionsplanlægning, og marker finansielle planlægning. Fra fil degnen, indtastning af data, kreditorer degnen, debitorer degnen, til assistent - alle ville være store deltidsjob for finans større.

Finansiere store studerende får indsigt i specialiserede områder inden for finansiering og regnskab ved at arbejde i dem første hånd. Assistent for enhver erhvervsdrivende i det finansielle område, såsom forsikring, værdipapirer, investerings- og / eller økonomisk forvaltning ville være en stor deltidsjob for finans større.

Deltid Regnskab job til studerende

Deltid regnskabsmæssige job køre farveskala fra fil degnen, indtastning af data, kreditorer, debitorer, bogføring, til regnskabsassistent. De tilbyder alle de studerende mulighed for at arbejde på regnskabsområdet samtidig forfølge deres studier.

Deltid regnskabsmæssige job er normalt udstationeret i campus avis og på opslagstavler. De kan også findes ved at etablere netværk med studerende og professorer. Mange professorer har kontakter til at hjælpe deres elever lykkes.