Regnskab Degree: Regnskab masteruddannelser Tips

Er en regnskabsteknisk masteruddannelse værd at investeringen?

I modsætning til de åbenlyse overførselsordninger at tjene en bachelorgrad, har der længe været debat om cost / benefit faktor en kandidatuddannelse. Nogle erhverv mandat til optjening af en kandidatuddannelse eller endda en doktorgrad at blive ansat og fortsætte beskæftigelse, såsom undervisning i college. Mens der er nogle professionelle muligheder dette mandat en kandidatgrad i anvendt regnskabspraksis eller en MBA, tallene viser, at de fleste kandidater gavn med højere kompensation i både kort og lang sigt.

Denne debat startede for nogle år siden, fordi på det tidspunkt, man måtte "suspendere" deres karriere i 18 til 24 måneder for at tjene deres grad. En af de "top" business skoler kunne nemt koste $ 30.000 til $ 60000 at skaffe kandidatgrad. Det tager ofte seks til syv år for at "break-even", så at sige, på grund af investeringer og tilsvarende manglende faglige indkomst for den tidsperiode, du var i skole. Men hvis du antager en 30 til 40 år, arbejdskarriere, selv med denne omkostning, kandidatuddannelsen skulle vise sig at være en god investering.

Med opfindelsen af ​​"udøvende" Mester; s, "fast track" Mesterens og især online kandidatuddannelse, cost / benefit faktor har forbedret betydeligt. Mens data viser, at hvis du forlod arbejdsstyrken og deltog Harvard, Amos Tuck, Wharton, eller en af ​​de "top 10" B-skoler, vil din start erstatning overhale alle andre. Men ved hjælp af en af ​​on-campus aften / weekend programmer eller et af de bedre online regnskabsprogram kandidatuddannelser, vil du a) har en lavere investering, b) har evnen til at fortsætte din karriere vækst og beholde dit job og c ) kunne accelerere eller decelerere dit kursus belastning, der passer til din tidsplan, ikke skolens behov. Efter at have afsluttet din grad krav ved hjælp af denne metode, kan du ikke blive tilbudt "Harvard penge," men du vil stadig kommandoen glimrende erstatning som anerkendelse for din præstation og fremtidige værdi for arbejdsgiverne.

Længde af Accounting Graduate Programs

Tiden krav om at færdiggøre regnskabsmæssige kandidatuddannelser varierer efter din store og skole. En standard campus program tager normalt mellem 15 og 18 måneder, afhængigt af hvor aggressiv dit kursus valg kan være. Online kandidatuddannelse i regnskabs-programmer kan tillade dig at accelerere dine studier, afhængigt af grundkurser, din tid tilgængelighed, og det maksimale antal kreditenheder din skole vil give dig mulighed for at tage hvert semester. Nogle online-programmer annoncere, at en studerende kan færdiggøre alle grad krav på kun 10 til 12 måneder.

Meget afhænger af antallet af kredit timer kræves for at tjene din nye grad. Du bør planlægge på mindst 30 kredit timer at kvalificere sig til eksamen, men nogle kan kræve op til 40 kredit timer. Hvis du ønsker at kombinere dine studier for at tjene en regnskabsmæssig MBA, vil du ofte have grad krav fra omkring 36 til så mange som 55 kredit timer eller mere. Desuden er nogle regnskabsmæssige kandidatuddannelser skræddersyet til studerende, der planlægger på et offentligt regnskab karriere og tjene en CPA betegnelse. Mange stater har en uddannelse krav, som nu er en 150-timers uddannelse krav om CPA kandidater. Derfor er nogle programmer skræddersyet til at opfylde disse krav.

Undersøg programmer, der synes at passe dine karrieremål, overveje din rådighed studietid og beregne din forventede eksamen dato på grundlag af de nødvendige kredit timer nødvendige for at tjene din uddannelse.

Fremtidige udsigter med en Regnskab MBA

Der er en række kandidatuddannelser kaldes ved forskellige navne, der svare til hvad man kunne kalde en "Regnskab MBA." Det 21. århundrede har skabt tusindvis af nye, mere lukrative muligheder for indehavere af denne type kandidatgrad. Du kan endda kombinere en ekstra specialitet, hvis dit fokus er mere defineret. Sammen med regnskabsmæssig kandidatuddannelser titlen, "MBA i Regnskab," du kan også vælge andre som "MBA / Regnskab og Finansiering" eller "MBA / Regnskab og informationsteknologi." Som det ofte sker, katastrofe for nogle giver muligheder for andre. De skandaler i det nye årtusinde, som Enron, WorldComm og Tyco, har åbnet nye, højere døre kompensation i regnskabsmæssig MBA.
Passagen af ​​Sarbanes-Oxley Act i 2002 yderligere styrket mulighederne ved at angive den måde, hvorigennem alle offentlige virksomheder indberetter resultaterne af deres operationer retfærdigt. Muligheder for regnskabsmæssige MBA eksisterer i både den offentlige sektor (eksterne retsmedicinske revisorer) og internt (mange virksomheder har deres egen interne revision personale) for at sikre kravene i den retsakt, der bliver opfyldt, og til at rapportere og undersøge mulige overtrædelser. Mennesker med regnskabsmæssige MBA har en fremragende kombination af regnskab og operationel viden om erhvervslivet til at give den nødvendige ekspertise til at forvalte det ansvar, retfærdig rapportering. Erstatning efter nyuddannede få nogle erhvervserfaring, rutinemæssigt overstiger $ 100.000 om året for mange af disse stillinger.

Accelerate Graduation med et online regnskabsprogram kandidatuddannelse

Mens relativt sjældne for nogle år siden, du nu har mange muligheder for at tjene en regnskabsmæssig kandidatuddannelse online. Disse indstillinger bliver endnu mere værdifuldt for dem, der allerede travlt på deres professionelle karriere med fuldtidsbeskæftigelse. Du kan nogle gange stærkt accelerere dine studier på grund af fleksibiliteten i valg af kurser, "klasse" tider, antallet af kreditter træffes hver semester og opsparing pendling tid og dollars, hvilket gør det muligt at fremskynde processen til eksamen.

Både rene kandidatuddannelser i regnskab og de nye "Kombination" programmer, der tillader dig at tjene en MBA med en særlig koncentration i anvendt regnskabspraksis er nu tilgængelige online fra en række gymnasier og universiteter. Der er nogle primært på campus institutioner, ligesom Boston University, Rutgers University og University of Maryland, der nu tilbyde fjernundervisning kandidatuddannelse. Der er en række websteder, der kan give dig adgang til mange af de tilgængelige muligheder for at tjene en fremskyndet regnskabsmæssig kandidatuddannelse online. Du kan også undersøge programmer, kaldet "udøvende" eller "fast track" kandidatuddannelser, der er struktureret på en måde, du tjene en kandidatgrad i 10 til 15 måneder.

Forventede indtjening med en kandidatgrad i Regnskab

Forudsat du har begrænset eller ingen reel erhvervserfaring, vil din begyndende erstatning variere efter stillingsbetegnelse og geografisk placering. Her er nogle statistikker, PayScale, en online forskning firma, der leverer løn og gavne information for både arbejdstagere og arbejdsgivere. Erstatningsansvaret i vises er median tal for USA som helhed for stillingsbetegnelser fyldt af folk med MBA eller MBA i regnskabsmæssige grader.

  • Controller: $ 78,700
  • Finansiel Analytiker: 54100 dollars
  • Senior Financial Analyst: $ 70,800
  • Chief Financial Officer: $ 122,900
  • Information Technology Manager: $ 83,600

Må ikke blive hypnotiseret af disse numre på godt og ondt. Hvis du arbejder i eller meget nær en af ​​de større byer i USA, som New York, Boston, Chicago eller Los Angeles, kan du tjene 25 procent til 40 procent mere end "median" lønninger. Som du samle erfaring, vil du også nyde erstatning, der kan være betydeligt højere end nogen gennemsnitlige beregnede værdi. Hvis du beslutter dig for at tjene en CPA certificering, vil du have mulighed for at følge en offentligt regnskabsvæsen sti eller tjene som officer, som CFO, i en virksomhed. Enten professionel handlingsplan vil give en udmærket erstatning pakke.

Graduate School Forensic Accounting Kurser

Enkelte skoler tilbyder graduate regnskabsmæssige kandidatgrader i retsmedicinske regnskab, mens mange flere tilbud graduate niveau kurser eller certifikater i retsvidenskab. De meget omtalte fejl i Enron, WorldComm, og Tyco ansporede fremme af området for retsmedicinske regnskab og bedrageri undersøgelse. Passagen af ​​Sarbanes-Oxley Act of 2002 har åbnet endnu flere muligheder for dem, der har modtaget specialiseret uddannelse i retsmedicinske regnskab. Selvfølgelig er retsmedicinske regnskab udført i mange år af både interne og eksterne revision fagfolk, men de meget offentlige regnskaber skandaler de seneste år har medført en dramatisk stigning i antallet af retsmedicinske regnskabsmæssige fagfolk (40 procent af den amerikanske top regnskab virksomheder udvider på dette område) og niveauet for bedrageri og misinformation eksamen nødvendige ekspertise af både CPA virksomheder og interne revisorer.

Der er mange nye kursustilbud for dem, der ønsker at udvikle ekspertise i retsmedicinske regnskab. Det er vigtigt at bemærke, at mange arbejdsgivere kræver en kandidat til også har tjent en CPA certifikat. Selvom det endnu ikke er en over hele linjen krav til alle retsmedicinsk-relaterede beskæftigelse, nogle af de mere udfordrende stillinger mandat certifikatet.

Der er nu nogle Regnskab MBA koncentrationer i retsmedicinske regnskab. For eksempel kan du tjene en "MBA i Fraud Management" eller en "Master of Science grad i Management Økonomisk Kriminalitet." Hvis du er sikker på, at retsmedicinske regnskab er din foretrukne karrierevej, bør du undersøge nogle af de nyere kandidatgrader rådighed på dette område.

Graduate Regnskab certifikat programmer

Der er mange skoler, der tilbyder certifikater i anvendt kandidatuddannelser. Retsmedicinske regnskab relaterede certifikater er populære med titler som finansiel kriminalitet Certifikater og undersøgelse af svig certifikater. Andre tilbydes kun til dem, der har tjent deres Bachelor of Science grad i anvendt regnskabspraksis. Du kan også vælge en Graduate Certificate i Regnskab til yderligere din ekspertise. De fleste af programmerne certifikat i regnskabspraksis graduate skole er designet til at give yderligere ekspertise til folk, der allerede i midten af ​​niveau til lederstillinger øverste niveau. Dem, der søger at deltage i denne ledelsesgruppe vil også nyde godt certifikat programmer graduate i deres primære område af specialisering eller bistå et skift i speciale.
Kravene til kursus i timen varierer meget afhængigt af arten og dybden af ​​programmet. Nogle certifikater kan være tjent med så lidt som seks til 12 kredit timer, mens andre kan kræve over 15 kredit timer. Nogle skoler tilbyder certifikater med en kombination af emner, såsom regnskab og finansiering, økonomi og informationssystemer eller endda regnskab og ledelse bedrageri. Hvis dit mål er at få en CPA betegnelse, kan du overveje at tjene en "certifikat for at hjælpe dig med at tjene et certifikat" så at sige. Dette er et certifikat program designet til at hjælpe dig passere den ensartede statsautoriseret revisor eksamen. Selv om denne undersøgelse har naturligvis forskellige spørgsmål hvert år forskning giver data forudsiger tilbøjeligheden for visse spørgsmål områder og nogle certifikat programmer koncentrere sig om disse sandsynligheder.