Regnskab Degree: Regnskab Degree Financial Aid & stipendier Tips

Forretningsår Stipendier

Der er et godt udvalg af business stipendier til at overveje. Men husk, at gøre en hurtig, overfladisk søgning kan koste dig tusindvis af dollars. Sæt på din Sherlock Holmes hat og undersøge, efterforske og undersøge, så mange stipendier går ubrugte hvert år, fordi ingen studerende søge om dem! Brug internettet til at finde de stipendier og anden finansiel støtte målrettet til business school studerende. Bliv ikke afskrækket, hvis først du finde flere reklamer end reelle stipendier. Hold på det.

Her er et par eksempler på stipendier, der måske ikke kommer til dit sind på første tanke:

 • American Woman Society of statsautoriserede revisorer
 • National Society of Accountants
 • USDA Public Service Leaders Scholarship
 • Regeringen Finance Officers Association - Mindretal i Government Finance Scholarship
 • National Association of Black Revisorer
 • George A. Nielson Public Investor Scholarship

Disse er blot et par eksempler på nogle stipendium muligheder for erhvervslivet og regnskabsmæssige eleverne, at du måske ikke har kendt til. Være vedholdende. Brug internettet, dit lokale bibliotek og dine high school eller prep skole vejledning folk til at hjælpe dig ud. Du vil finde en eller flere stipendier, der vil hjælpe dig med at få din uddannelse i regnskab eller virksomhed.

CPA Stipendier

Der er en gruppe af stipendier målrettet til studerende, der ønsker at blive CPA. Nogle er meget specifikke med hensyn baggrund og uddannelsesmæssige resultater. For eksempel The John L. Carey Scholarship er specielt for liberale kunst grad indehavere (engelsk, psykologi, etc.), der ønsker at forfølge graduate arbejde i regnskab og blive CPA. I dette tilfælde er programmer foretaget direkte til den amerikanske Institute of statsautoriserede revisorer (AICPA). En anden CPA legat tilbydes direkte af AICPA er Scholarship for Minority Accounting Students. Den amerikanske sammenslutning af advokat-statsautoriserede revisorer giver Advokat-CPA Foundation Stipendier for fremtidige CPA kandidater, der også kan have en interesse i at tjene en JD og blive en advokat, også.

Disse er et par eksempler, men der er mange flere muligheder for CPA stipendier. Gør en tilbundsgående undersøgelse af så mange kilder til finansiel støtte som muligt. Optag hver, som du kan være kvalificeret. Når du har kompileret din liste, undersøge hver enkelt at lære, hvis det er egnet til dig. Gå derefter efter CPA stipendier, du ønsker.

Niveauer af stipendier og finansiel støtte til en grad i Regnskab

Nøglen til din tilgængelighed af stipendium penge og både offentlige og private uddannelsesinstitutioner lån er akkreditering. Uanset om du forfølger din grad i anvendt regnskabspraksis på campus eller online, vil du have legat og finansiel støtte muligheder, der vil give dig mulighed for at dække de fleste eller alle dine studieafgift og skole udgifter. Sammen med alle lokale, statslige og nationale generelle stipendier og føderale offentlige uddannelse lån, vil du have mulighed for at få adgang til nogle legater kun til studerende, der forfølger en grad i anvendt regnskabspraksis.

Den amerikanske Institute of statsautoriserede revisorer og andre faglige regnskabsmæssige organisationer tilbyder talrige stipendier og anden finansiel støtte til studerende, der studerer i en grad i anvendt regnskabspraksis. Nogle af disse ville ikke alene være meget økonomisk hjælp for dig, men kan give dig ekstra anerkendelse med organisationer og foreninger, som du måske ønsker at omfavne efter din eksamen med en grad i anvendt regnskabspraksis.

Regeringen uddannelse lån (Stafford og PLUS lån) er også tilgængelige til at fuldføre din økonomiske plan for at tjene en grad i anvendt regnskabspraksis. Brugervenlige renter og tilbagebetaling planer med (betaling skyldes ikke, før du tjene din uddannelse), vil dette finansielle støtte hjælpe dig med at fuldføre din undervisning krav.

Accounting Stipendier

Først skal du søge efter stipendier og finansiel støtte, der er tilgængeligt i øjeblikket. Forstå, at du måske nødt til at "udfylde" nogle finansielle behov med uddannelse lån, men kigge efter nogle stipendium penge først. Ikke alene er der mange generelle og private stipendier til rådighed, men mange gå ubrugte hvert år, fordi ingen studerende anvendt. Brug internettet og dit lokale bibliotek for at undersøge alle muligheder, der kan passe din situation. Der er mange populære websteder som allbusinessschools.com, fastweb.com og andre, der kan hjælpe dig med at foretage en god søgning.

Du vil finde en række organisationer, faglige sammenslutninger, broderlige samfund, en række andre fonde og ikke-profitorienterede virksomheder, samt mange Fortune 500 selskaber, der tilbyder stipendier af forskellig størrelse, ofte til bestemte områder af undersøgelsen, ligesom regnskab. Når du finder en eller flere, der synes at passe dine kvalifikationer, ikke vente. Ansøg om støtte, så snart du kan. Selvom du ikke vil finde organisationer om, at deres regnskaber stipendier er "først til mølle" mange organisationer er underbemandede og er afhængige af frivillige til at administrere deres stipendier. Ved at anvende så tidligt som muligt, vil du vise din interesse og begejstring for deres stipendium program.

Husk, vil du uden tvivl brug for en bred vifte af stipendier for at fuldføre din finansieringsplan, så gør en omfattende søgning. Du kan finde nogle obskure regnskabsmæssig stipendium muligheder, der tigger om kvalificerede kandidater som dig at anvende. De vil være meget glade for at gøre din regnskabsmæssige uddannelse oplevelse et mere behageligt.

Stipendier til Accounting Majors

Sammen med de mange almindelige lokale, statslige, nationale, broderlige, etniske og stipendier skole, der er en række af stipendier målrettet til regnskabsmæssig større elever. Mens nogle kan være skole opstod, American Institute of statsautoriserede revisorer (AICPA) og andre organisationer tilbyder legat penge til indskrevne regnskabsmæssige studerende. Derudover er der også underkategorier inden for regnskabs--rettet speciale stipendier.

Der er særlige stipendier til regnskabsmæssige store selskaber, der er kvinder, sort, Latino, CPA rettet, mindretal, fra visse stats samfund revisorer (Massachusetts Society of CPA, New Hampshire CPAs og andre), American Association of Attorney-statsautoriserede revisorer og andre geografiske eller faglige sammenslutninger og kilder. Du vil finde mindre konkurrence om stipendier til regnskabsmæssige store selskaber, end du ville have med at ansøge om de fremtrædende generel stipendieprogrammer. Dette er en vidunderlig kilde til finansiel bistand. Nogle af disse organisationer også kan have en pædagogisk lån program eller kan hjælpe med at få dig en work-undersøgelse arrangement på din skole.

Tilgængelig Financial Aid at tjene en grad i Regnskab

Det bedste råd til at få tilstrækkelig finansiel støtte til at få en grad i anvendt regnskabspraksis er "Gør dit hjemmearbejde! "Der er mange kilder til økonomisk hjælp, men du skal finde dem. Brug internettet til at begynde din søgning og opfølgning med dit lokale bibliotek og direkte med din skole for at gøre det hele ske. Så længe din skole er korrekt akkrediteret, vil du være berettiget til alle de store kilder til finansiel støtte, herunder tilskud, offentlige og private lån og lokale, nationale, private og skole stipendier.

Først forske alle de mulige finansieringskilder, som du kan modtage, hvoraf mange kan være temmelig uklar. For eksempel er der en vis form for stipendium tilbydes af mange byer, byer, stater, broderlige organisationer (Knights of Columbus, Masons, Elks, etc.), med forbehold specialiteter (regnskab, engelsk, økonomi, etc.) og endda etnisk-baggrund særlig støtte. Uddannelsesmæssige låneprogrammer andet, offentlige (Stafford lån, PLUS lån) og privat finansiering (tilbydes af mange store banker, finansielle selskaber, og andre) er tilgængelige med fremragende tilbagebetaling vilkår og lave renter.
Husk, at medmindre du er en af ​​de mest fremragende studerende i landet eller en bona fide national high school all-American i en stor sport, som kan tjene dig et fuldt legat, skal du sammensætte en kombination af flere stipendium og lån program til at gøre din økonomiske puslespil komplet. Gør din forskning ordentligt, og dit puslespil bør arbejde.

Tilgængelige regnskaber Scholarship med Online Degree Studies

Så længe din online skole er korrekt akkrediteret, vil du have adgang til alle regnskabsmæssige stipendier og finansiel støtte til rådighed for alle studerende. Der er en bred vifte af stipendium penge og andre finansielle bistand til rådighed for nuværende studerende. Online regnskabsprogram grader bliver bedre respekteret og den fleksibilitet, der tilbydes gennem online-programmer øger deres tiltrækningskraft.

Find gode oplysninger ved hjælp af internettet, som har et fantastisk udvalg af hjemmesider med stipendium data, der vil hjælpe dig med at finde dem, der kunne være perfekt for dig. Sammen med den generelle legat universet, er der mange priser rettet til regnskabsmæssige studerende, et antal, der går ubrugte på grund af mangel på ansøgere. Vær omhyggelig og vedholdende med at finde regnskabsmæssige stipendier og du vil finde mere end en, der passer til dine kvalifikationer og masterplan. Online programmer vil give dig adgang til alle de regnskabsmæssige stipendieprogrammer til rådighed for studerende i på campus-programmer. Bare vær sikker på, at din online-institution er korrekt akkrediteret, så du kan få adgang til disse finansielle hjælpemidler.

Stipendier til forretningsrejsende Majors

Der er en række muligheder for stipendier til business majors, hvoraf mange er under- anvendes med få ansøgere. Du må ikke se bort fra de mere velkendte generelle stipendier, men sørg for at gå den ekstra mil og undersøge de mindre kendte muligheder. Brug af internettet til at foretage din første søgning vil lede dig til mange værdifulde hjemmesider, der vil give dig fremragende stipendium information.

Som virksomhed større, er der stipendium muligheder til dig. Når du har fundet en mulighed målrettet til business majors, tøv ikke med at ansøge om stipendium, hvis du opfylder betingelserne. Muligheder som disse ikke tiltrækker mængden af ​​ansøgere, som mange bedre kendt stipendier gøre. Anvendelse tidligt for en af ​​disse priser viser din interesse, entusiasme og engagement for at nå dit mål. Nogle gange er det disse immaterielle, der kan gøre forskellen mellem at vinde og tabe en finansieringspakke. Fra det amerikanske Institute of statsautoriserede revisorer til mange statslige revisorer foreninger, til en række Fortune 500-virksomheder, til en række mindre kendte erhvervsorganisationer, der er mange ledige stipendier skræddersyet til erhvervslivet skoleelever.

Muligheder for at få et Regnskab Scholarship

Det første du skal gøre er at vælge en skole, der er akkrediteret i din store. Anvendt stipendier og finansiel støtte er til rådighed, hvis din institution er akkrediteret korrekt. Ordet "ordentligt" er også vigtigt i tilfælde din skole er blevet akkrediteret af en obskur eller uhensigtsmæssigt agentur. Hvis dit program er korrekt akkrediteret, vil du have adgang til en lang række stipendier og finansiel støtte.

Økonomisk støtte dækker et bredt sti. En verden af ​​regnskabsmæssige stipendier og finansiel støtte består af følgende.

 • Tilskud
 • Statslån
 • Private lån
 • Stipendier - fra din skole eller private kilder
 • Work-Uddannelse - som tilbyder undervisning udsættelse eller tilgivelse, mens du er studerende og udfører arbejde for universitetet

En hurtig og effektiv måde at få din informationsindsamling undervejs er at besøge fafsa.com (gratis program for Federal Student Aid hjemmeside) og fastweb.com (som er en god kilde til lokale, nationale og skole stipendier) og www.ed. gov / finaid, som vil give dig indledende oplysninger om mange kilder til finansiel støtte. Men du behøver ikke stoppe der, som undersøger mulighederne for regnskabsmæssig stipendier og finansiel støtte fungerer stort set som et puslespil, som du sætter de tilgængelige stykker sammen.