Regn Palette Kjoler af Dahea Sun

Designere er oftere og oftere henvender sig til skabelse af beklædning og fodtøj reagere på ændringer i det omgivende miljø.

Regn Palette Kjoler af Dahea Sun

Du kan huske Rainbow Winters samling fra den britiske stylist Amy Konstanze Mercedes. Den består af kjoler og badetøj, der skifter farve afhængigt af intensiteten af sollys og luftfugtighed: Det er nok til at blive fanget i regnen i sådan en kjole, og fra blød lyserød Det viser mættet lilla ...

Regn Palette Kjoler af Dahea Sun

En anden modedesigner, briterne af koreansk oprindelse Dahea Sun, skabte tøj til regnvejr. Dem vi bære i sommeren eller under regnfrakke i efteråret.

Regn Palette Kjoler af Dahea Sun

The Rain Palette samling ved Dahea Sun består hovedsageligt af kjoler, stoffet som skifter farve ikke kun på grund af luftfugtighed, men også på grund af syreindholdet - PH-niveau. Således er det muligt at afgøre, om regnen er skadelige for kontakt med human hud og miljø.

Lavet af silke stof, er outfits ved Dahea Sun dekoreret med strikning, hækle, og broderi. De er i stand til i realtid signalering om miljøets tilstand, renheden af ​​luft og nedbør.

Og ejeren af ​​denne kjole behøver ikke at blive fanget i regnen - bare være under en paraply eller under en baldakin, hvor den fugtige regnfulde luft kan nå. Særlige stof farvestoffer, analogerne af naturlige anthocyaninpigmenter, er ansvarlige for effekten af ​​en "sur analysator" - ændre farven.

Regn Palette Kjoler af Dahea Sun

Designeren identificeret virkningen af pigmenterne i fastsættelsen surhedsgrad og består en tabel, der illustrerer, hvordan strukturen af en oprindelige farve (første kolonne billedet ovenfor) vil variere afhængigt af surhedsgraden af vand i dråber af regn eller tåge luften (den anden til den sjette kolonne fra PH-3 til PH-7).

Desuden kan ejeren af ​​kjolen gøre disse oplysninger nyttige, ikke kun for sig selv - at skjule fra syreregn, for eksempel - men også for andre mennesker, herunder miljøforkæmpere. En særlig ansøgning på en smartphone kan hjælpe med at gøre det sende oplysningerne til en særlig ressource på internettet.

Regn Palette Kjoler af Dahea Sun

Kortet på denne hjemmeside giver en vurdering af miljøsituationen i forskellige regioner i verden - hvor damer vil være iført jakkesæt og kjoler af Dahea Sun.

Designeren håber, at hendes samling som begyndelsen på et globalt projekt vil øge folks bevidsthed om de miljømæssige spørgsmål som syreregn og forurening. Og på samme tid, vil det påvirke adfærden i samfundet og den enkelte som forbruger og hjemmehørende i en bestemt region.

Og ville du købe sådan en kjole til dig selv?