Redneck Wedding Cake Idéer

Redneck Wedding Cake Idéer
Tilføj redneck flair til din kage.

Det kan være sjovt at skabe en afslappet, humoristisk bryllup fest, og redneck bryllup kager kan tilføje et strejf af munterhed til din munter begivenhed. Med mange designs at vælge imellem og lækre varianter at prøve, kan en redneck kage være en fantastisk tilføjelse til dit bryllup menu.

Redneck Celebrations

En redneck tema bryllup er en sjov valg for en afslappet affære. Det kan være en unik tema for et land bryllup, eller par kan vælge en redneck tema til at stikke sjov på deres egen kort engagement med en "shotgun" tilgang. Det er imidlertid vigtigt, at holde en redneck tema i perspektiv: Hvis overdone, kan det hurtigt blive usmageligt og offensiv. Snarere end at bruge en række forskellige redneck hånd kan subtile accenter antyde temaet uden at være overvældende. En redneck kage, så kan være en lækker omdrejningspunktet for en sjov og festlig tema.

Design til Redneck Wedding Cakes

Der er mange muligheder for smukke redneck inspirerede kager, om du ønsker en fed redneck tema eller en mere subtil stil. Populære valg omfatter:

 • Jagt og fiskeri kager, måske forestiller scener eller dekoreret med "trofæ" fangster.
 • Kager udformet fra kunstfærdigt arrangeret behandler såsom Ho Hos eller andre snack kager snarere end gourmet sandkage. Dette er en sjov alternativ til cupcake bryllup kager.
 • Kager med abstrakte farvede mønstre, såsom plaid eller camouflage farve.
 • Stærke redneck temaer med detaljerede dekorationer, såsom en NASCAR kage, motorcykel kage, differentieret øldåser, eller en konfødererede flag.
 • Et bryllup ark kage i et passende redneck tema, snarere end en mere formel differentieret kage.
 • Forkert stavede ord, såsom bevidst stavefejl parrets navne eller ordet "tillykke" på siden eller toppen af ​​kagen.
 • En kage, der ikke er kage på alle, men er kød, såsom en differentieret meat loaf eller stablet steaks. Dette er et sjovt og unikt valg for par, der ikke bekymrer sig for kage.

Yderligere detaljer

Det overordnede design af kagen kan have en redneck tema, men skønheden i en bryllupskage er i detaljerne. Ved at oprette en kage design med selv de mindste tema detaljer, vil du have en langt mere mindeværdig kage.

 • Hvis kagen vil have søjler, undgå glatte hvide søjler, der er fælles med alle kager. I stedet dekorere søjlerne til at ligne træstammer eller riffel tønder. Tilsvarende kant kagen med glasur, der ligner reb eller matchende accenter.
 • Sats på chokolade glasur, der vil ligne mudder eller snavs i stedet hvid glasur. Det virker specielt godt til jagt-tema kager.
 • Vælg en sjov bryllupskage Topper med en redneck tema, såsom et par af bryllup hjorte, et haglgevær brud undertrykke hendes brudgom, et par på en motorcykel eller ATV, en "bare gift" pickup truck eller andre humoristiske designs.

Redneck Cake Flavors

Mens det udvendige design af redneck bryllup kager er vigtigst at formidle dit tema, tilføjer sydlige varianter at kagen er en sjov måde at tilføje endnu smagen af ​​redneck til din fest. Populære varianter omfatter:

 • Klassisk rød velvet kage med flødeost glasur
 • Vanilla kage med en pecan ganache påfyldning
 • Chokolade bryllup kager med likør fyld, især brændevine

Servering din kage

Hvordan du tjene dit bryllup kage er lige så vigtigt som hvordan det ser ud. Mens mange brude og brudgomme foretrækker en vis anstand og formalitet med den ceremonielle første udsnit af kage og de første bites de lever til hinanden, et redneck par er mere tilbøjelige til at bruge en kødøkse eller en slagter kniv til at skære kagen, og kage Smashing er et must. Serveres større kiler af kage til dine gæster i stedet for sarte tynde skiver, og for en sjov og økonomisk valg, tjene kage på papir plader med plast redskaber i stedet for en formel Kina.Udført korrekt og med glimt i øjet humor, kan redneck bryllup kager være en sjov tilføjelse til din modtagelse menu. Med en række designs, smagsstoffer og stilarter til rådighed, er der mange måder at optage en smag af redneck flair i dit bryllup festligheder.