Red vs. sort farvet Druer

Druer er blandt de sundeste frugter at spise for deres anti-aging og hjerte beskyttelsesfunktioner. Druer indeholder masser af fibre og et sortiment af vitaminer og mineraler. Grape frø er meget værdifulde for deres indhold af essentielle fedtsyrer og E-vitamin, som beskytter din hud, blodkar og nerveceller fra frie radikaler angreb. Rød og sort farvet druer er specielt anerkendt for deres sundhedsmæssige værdier. Variationerne af farve angiver forskellige typer og mængder af phyto-antioxidanter på drue hud.

Resveratrol, prisen af ​​Mørkere Grape Skin

Alle druerne er til gavn for dit helbred, men hvad gør mørkere flået druer betydeligt mere værdifuld er deres indhold af resveratrol. Resveratrol er en naturlig anti-patogene forbindelse findes på huden af ​​mørke flået druer og andre frugter og grøntsager med en rødlig pigment. I druer dem, der er dybt lilla eller sort i farven, indeholder den højeste koncentration af resveratrol og dermed mørkere farvede druer er din top valg for sundhed konservering.

Resveratrol har vist sig at have flere sundhedsfremmende fordele.

  • Anti-aging: undersøgelser har vist, at resveratrol har visse levetidsforlængelse egenskaber og er blevet indarbejdet i anti-aging kosmetiske formler.
  • Anti-betændelse: resveratrol er en kraftfuld baktericid og fungicid. Oral indtagelse eller topisk anvendelse af resveratrol kan sænke din risiko for patogene infektioner og betændelser.
  • Kræft forebyggelse: resveratrol har vist den største effektivitet i behandling af hud og mave-tarm-kræft. Det har også vist tumor suppressive virkninger i lunge, bryst, prostata og pancreascancer samt leukæmi.
  • Blodsukkerkontrol: resveratrol aktiverer SIRT 1-genet, der øger din insulinsekretion og følsomhed.
  • Blodtryk reduktion: resveratrol hæmmer aktiviteten af ​​blodkarret konstriktion hormonet angiotensin og øger produktionen af ​​vasodilator hormon nitrogenoxid. Den kombinerede virkning øger din blodgennemstrømning og reducerer blodtrykket.
  • Kolesterol reduktion: kosten resveratrol modulerer fedtstofskiftet og reducerer mængden af ​​low density lipoprotein (LDL) og aggregation af blodplader.

Resveratrol i rødvin og druesaft

Spise røde eller blå druer er en fantastisk måde at få resveratrol, men du får den maksimale koncentration og udbytte af denne forbindelse ved at drikke rødvin. Gæringen proces hjælper frigivelse resveratrol fra cellevæggene i huden og frø, multiplicere dets biotilgængelighed i hundredvis. Muscadine druer som Black Beauty er lilla eller sort, og har den højeste resveratrol alle drue arter. Vin fremstillet af disse druer er også elite i resveratrol indhold. Muscadine rødvin indeholder så meget som 40 mg resveratrol per liter, næsten 8 gange så meget som indholdet i ikke-Muscadine vin. Drikke 1 til 2 glas rødvin hver dag anbefales kraftigt, hvis du har høj risiko for hjertesygdomme, brystkræft og diabetes.

Selvom ikke så høje som i vin, rød druesaft indeholder også meget mere resveratrol end frisk frugt. Hvis du har nedsat leverfunktion eller ikke kan drikke alkohol, kan du drikke rød druesaft i stedet.