Recycled flyttekasser

Recycled flyttekasser

Moving er dyrt nok, i betragtning af omkostningerne for at leje en lastbil og brændstof, vælger genbrugte flyttekasser, så miljøet ikke behøver at betale, også. Der er ingen grund til helt gode kasser til at ende i deponeringsanlæg eller for flere træer skal skæres ned for at gøre nye, når kasser kan genbruges eller genvindes.

Hvor finder Recycled flyttekasser

Når det kommer til repurposed kasser, har du et par muligheder: Køb kasser fremstillet af genbrugsmaterialer eller genbruge standard papkasser. Dit valg kan afhænge af din bevægende budget eller tilgængeligheden af ​​kasser.

Genbrug papkasser

Den mest budget og miljøvenlig løsning for at flytte er at finde brugte papkasser. Der er flere måder at gå om dette:

  • Glat og gemme bokse hver gang du flytter, så du kan genbruge dem næste gang. De kan nemt gemmes på bagsiden af ​​skabet, under din seng eller i garagen, når den ikke er i brug. Du må ikke være i stand til at spare hver eneste, men spare et par er bedre end at starte fra bunden, næste gang du bevæger dig.
  • Spørg venner, som for nylig er flyttet for at redde deres sidesten bokse. Vær sikker på at passere ind til andre venner, når du er færdig med at flytte.
  • Saml kasser fra lokale butikker, såsom købmandsforretninger og spiritus butikker. Bestem, når de modtager forsendelser og besøg derefter før kasserne er smidt ud. Sørg for at tjekke med butikschef før hjælpe dig selv til kasserne. Sommetider butikker har aftaler genanvendelse for deres kasser eller kan have lovet dem til en anden.
  • Scavenge dumpsters eller skrald på gaden. Dette er naturligvis ikke behageligt, og kan få dig i problemer, så gå videre på egen risiko.
  • Gennemsøge Craigslist for gratis eller billige brugte kasser, eller websteder som Moving Box Exchange, der forbinder de nødlidende med dem i besiddelse.
  • Hvis du vil springe papkasser helt, overveje at leje holdbare plast flytte kasser. De stak meget nemmere end spinkle, store papkasser og kan genbruges mange gange.

Indkøb Recycled Boxes

Det tager lidt tid at samle nok kasser til at pakke alle dine ejendele, og mange butikker vil ikke bare give dem væk. Ofte brugt kasser er beskadiget eller dækket i emballage tape. Hvis du skal købe kasser, en mulighed er at gå til din lokale bevægelige levering butik eller stort kontor forsyningskæde ligesom Staples og købe helt nye bokse. Husk at kigge efter kasser, der indeholder genvundet indhold. Men andelen af ​​genbrugsmateriale versus råvarer er ofte lav, og meget energi er involveret i genbrug pap, som ellers stadig har nogle brug tilbage i den. En bedre mulighed er at købe tidligere anvendte kasser i løs vægt til at rumme hele din flytning. Der er flere hjemmesider, der giver denne service til lave priser.

Ecobox

Du kan købe et par kasser eller tusind i en række størrelser. Ecobox giver endnu specialfremstillet størrelse løsninger til pakning særlige poster. Bokse vil blive sendt direkte til din dør, og er temmelig overkommelige; små kasser kun koster en dollar.

Bruges der papkasser

Svarende til Ecobox, Bruges der papkasser redder stakke og stakke af kasser fra virksomheder, der ikke længere har brug for dem. Kasser, der stadig er i god form er pakket sammen i kits kan købes online. Eventuelle bokse, der ikke opfylder retningslinjer for kvalitet genbruges. Levering er gratis og tager kun et par dage.

Spare penge og hjælpe miljøet

Spild ikke dine penge på helt nye papkasser, eller naturressourcer, der bruges til fremstilling af nye. Uanset om du køber genanvendt flyttekasser eller genbruge nogle, der ellers ville være blevet kasseret, kan du være sikker på at du laver din del for at forbedre miljøet.