Recession - En god tid for at forblive sunde

Finansiel krise bringer i sit kølvand mange sundhedsfare, sand, der stadig er måder, hvorpå det kan være meget gavnligt for sundheden. En ny undersøgelse i Proceedings of National Academy of Sciences opregner en række faktorer, hvorved perioder med økonomisk recession gør væk med stor belastning og bekymre hjælpe bevare sundhed.

Recession - En god tid for at forblive sunde

Til at begynde med, fremhæver undersøgelsen, at alle de økonomisk hårde tider - nemlig recessionen i 1921 årene i den store depression starter i 1929, og en anden recession i 1938 - blev markeret med forbedrede sundhedsforhold, længere levetid, og lavere dødsfald som følge sygdom og ulykker, herunder børnedødeligheden. De perioder af den største økonomiske ekspansion (i 1923, 1926 1929, og fra 1936 til 1937) viste et stigende antal dødsfald og et fald i den forventede levetid.

"I løbet af udvidelser, virksomheder er meget travlt, og de typisk kræve en stor indsats fra medarbejdere, som skal arbejde en masse overarbejde og arbejde i et hurtigt tempo. Dette kan skabe stress, som er forbundet med mere drikke og ryge, "ledende forsker Tapia Granados skriver.

Disse skadelige tilstande karakteriseret ved øget stress, øget ryge og drikke ledsaget af får mindre søvn, er yderligere forværret af en højere grad af trafik og industriforurening. Risikoen for hjertesygdomme vokser betydeligt samt antallet af arbejdsskader. I toto, det skubber dødeligheden op meget højere end en øget selvmordsrate i en økonomisk depression.

Derfor økonomiske nedture med deres tøvende og mindre rystende livsstil, der giver mulighed for en bedre søvn og bedre betingelser for at styre dine spise- og drikkevaner, kan gøre dig i den lyserøde af din fysiske tilstand!