Recept: diabetisk leverancer Tips

Ikke flere finger sticks

Der er en ny skærm på markedet kaldet Atlast, der har en integreret lancet inde i den. Du behøver ikke stikke fingeren, men din underarm eller andre alternative steder. Underarmen har mindre nerveender i det, at fingerspidsen gør dermed reducere ubehag - hvilket gør dette til et godt valg for den pædiatriske population. Ulemper omfatter højere udgifter til lancetter og nogle røde markeringer, der normalt vises på underarmen.

Rejser med insulin

Når du rejser, skal du huske at medbringe mere insulin, end du tror, ​​du har brug for, da apoteker ikke nødvendigvis bære hver insulintype. Hvis du rejser med fly, placere din insulin i din carry-on bagage - ikke kontrollere det. Det vil være lettere for dig at styre temperaturen på den måde, som du ikke ønsker det for at få for varmt eller at fryse. De fleste apoteker bære en sag, der er designet til opbevaring af insulin, eller du kan blot bruge en madpakke eller anden beholder med en ispose.

Hvilken skærm skal jeg valgte?

Der er mange forskellige skærme til rådighed, men de alle forsyne dig med dit blodsukker læsning. De mest basale skærme simpelthen forsyne dig med dine aflæsninger hvorimod meget avancerede (og dyre) skærme kan give dig hurtigere aflæsninger kan gemme flere aflæsninger, kan kræve en mindre blodprøve og kan endda downloadet på din pc !. Det er vigtigt at købe en maskine, du får ingen problemer med at betjene, så du vil bruge det regelmæssigt.

Opbevaring af insulin

Insulin, der er pakket i et hætteglas bør være nedkølet til enhver tid. Det er stabilt ved stuetemperatur i kun 28 dage. Hvis du gør en masse rejser, kan du ønsker at bruge insulin, der kommer i fyldte eller genopfyldelige penne. Disse penne holder insulin stabile ved stuetemperatur i 10 til 28 dage, men vil holde nedkølet insulin stabil indtil udløbsdatoen på box-som kunne være op til 2 år.

Rabatter

Hvis du køber en blodsukker skærm, altid spørge din læge eller på apoteket, hvis der er en rabat for det. Mange gange kan du faktisk få maskinen til gratis blot ved at spørge. De virksomheder, der fremstiller skærmene typisk tjener deres penge på strimlerne, i modsætning til maskinerne selv.