Rebound relationer efter skilsmisse

Rebound relationer efter skilsmisse
Tag et stykke tid, før du begynder at date igen.

Rebound relationer efter skilsmisse ske for en række årsager. Ved at give dig selv tid til at helbrede efter afslutningen af ​​dit ægteskab, men vil du være i stand til at træffe bedre valg om den næste person, du vælger at blive involveret med.

På rebound

Når du starter et nyt forhold kort efter at gå gennem en opløsning, er du sandsynligvis dating på rebound. Hvis din ægtefælle var den, der meddelte, at han eller hun ønskede en skilsmisse, så er det en enorm slag for dit ego. Du vil uden tvivl være at føle ondt, selvom du vidste på et vist niveau, at forholdet ikke fungerede.

På det tidspunkt, at være alene er det sidste, du ønsker at gøre. Du kan være bange for, at ingen nogensinde vil finde dig tiltrækkende igen. Indtast rebound forhold. Hvis du er dating, så du ikke behøver at affinde sig med slutningen af ​​dit ægteskab, er dette nye forhold sandsynligvis ikke kommer til at vare.

Alternativer til Rebound relationer efter skilsmisse

Selv om det kan være fristende at søge en ny partner med det samme, ville en bedre fremgangsmåde være at udskyde dating nogen ny indtil nogen tid er gået. Du er nødt til at tage sig tid til at forstå, hvorfor dit ægteskab sluttede, og at sørge dit tab.

Du ønsker måske at bebrejde din ægtefælle for lukningen af ​​dit ægteskab, men faktum er, at begge parter har bidraget til bruddet. Hvis du hopper ind i dating puljen for tidligt, dens sandsynlige, at de samme spørgsmål vil komme op igen i dit nye forhold.

Tid til at helbrede

I stedet for at lede efter en ny person til at blive romantisk involveret med en bedre tilgang er at beslutte, at du ikke vil date nogen for en vis periode efter din skilsmisse. (Nogle eksperter anbefaler at vente 12 måneder inden at blive involveret med nogen nye.) I perioden umiddelbart efter en skilsmisse vil have nok ændringer i det at tilføje trykket af et nyt forhold er ikke fair at du eller den person, du er involveret with.Being gift er en stor del af en persons identitet, og du skal nu finde ud af, hvem du er uden for det ægteskabelige forhold. Det kan være både spændende og skræmmende at træde ud på egen hånd til at opbygge et nyt liv for dig selv, især hvis du er en frihedsstraf forælder med små børn. I stedet for at udfylde det tomrum i dit liv efterladt af bruddet med en ny person, kan du ønsker at gøre det i stedet følgende:

  • Deltag i en kirke eller blive mere involveret med den du aktuelt hører til
  • Tage klasser på aftenskole
  • Start en ny hobby
  • Frivillige for en sag du synes er vigtigt

Beslut hvad du vil

Efterhånden som du kommer tættere på det tidspunkt, hvor du kan se dig selv gå ud på datoer, tage sig tid til at finde ud af hvem du er på udkig efter i en romantisk partner. Hvilken karakter træk er vigtigst for dig? Hvilke ting er deal-breakers så vidt romantik angår, og hvad er du parat til at være fleksible på?

Når du har en klar idé i dit sind om, hvem du søger, og hvilken slags et forhold, du ønsker, du står en langt bedre chance for at få det. Skal du på datoer er lidt som at gå på en jobsamtale; du ønsker at se, om du er et godt match for hinanden.

Det lyder måske ikke meget sexet, men at finde en person med samme interesser og værdier betyder, at dit forhold er mere tilbøjelige til at være en langsigtet end blot at stole på fysisk tiltrækning til at bestemme dig niveau af kompatibilitet.

Dating efter skilsmisse kan være en udfordring, det er helt sikkert. Du ønsker ikke at have de samme spørgsmål kommer op, der bidrog til slutningen af ​​dit ægteskab. Ved at give dig selv en "Time Out" før han bliver involveret med en ny person, vil du undgå rebound relationer efter skilsmisse, og vil have en bedre chance for at få en god romantisk forhold næste gang omkring.

Yderligere LoveToKnow Resources

Når du er klar til at begynde at møde nogen nye efter din skilsmisse, besøg LoveToKnow Dating.