Realkreditlån: pant forsikring Tips

Private Mortgage forsikringsselskaber og sats planer

Af Doreen M

Der er et begrænset antal private pant forsikringsselskaber i USA. Men det betyder ikke, at du ikke har valg. Långivere vil kræve at du har privat pant forsikring (mere almindeligt kaldet PMI), hvis du vil lave en udbetaling på mindre end 20% af værdien af ​​et hjem. PMI er også påkrævet, hvis du refinansiering et hjem og lånet til værdi forholdet er højere end 80%.

Låntagerne kan være i stand til at forhandle med deres långivere og få dem til at betale udgifterne til private pant forsikring. Selv om dette vil resultere i en højere rente, kan dette være mere overkommelig end den månedlige præmie, der skal betales.

Låntagere bør anmode om en privat pant forsikring tilbud for månedlige betalinger, årlige betalinger, og for PMI indbygget i rente, så du kan bestemme, hvilke private pant forsikring planen vil være rigtigt for dig.

Evnen til at sætte ned under 20% af værdien af ​​et hjem er mulig på grund af private pant forsikringsselskaber. Private pant forsikring har gjort ejerbolig en realitet for millioner af husejere.

Home Mortgage Insurance

Hvis du har et hjem, der er finansieret gennem et udlån institut skal du bære et hjem pant forsikringspolice på hjemmet. Kravene varierer fra hvert selskab, hvad dollar mængden af ​​forsikring skal være på hjemmet, men minimumsbeløbet typisk payoff af hjemmet.

Med mange virksomheder, du får tilbudt en rabat til transport af flere forsikringer, herunder dit hjem pant forsikring, køretøj, RV, motorcykel og endda din båd forsikring. Dette er en fordel for både dig og forsikring agent til at have alle disse politikker bundtet sammen. Med samlingen af ​​to eller flere af de politikker, så længe en af ​​dem er et hjem pant forsikring vil du se en betydelig besparelse på din overordnede politik, typisk mindst en 20 procent besparelse.

En typisk hjem pant forsikring sats vil variere en smule af mange årsager, herunder hvilken del af landet du befinder dig i, og værdien af ​​dit hjem, bare for at nævne nogle få. Kontakt til dit forsikringsselskab for en pant forsikring citerer vil være den bedste måde at se, hvad du har råd til, og hvad du har brug for dit område.

Quick Guide til private pant forsikring

Af Doreen M

De fleste nye hjem købere er ikke engang klar over private pant forsikring, indtil de har fået at vide, at de betaler for det. Private pant forsikring er ikke for låntagere, det er for långivere.

Almindeligvis benævnt "PMI" private pant forsikring beskytter långiveren i tilfælde af at du misligholder dit realkreditlån, før du er færdig med at betale det ud. Dette beløb er inkluderet i långivere pant lån beregninger, når det bestemmes, hvor mange penge du kan låne på dit hjem. Jo højere din udbetaling, jo mindre sandsynligt din långiver være at anmode private pant forsikring. Boligejere, der har mindst 20% ned er ikke forpligtet til at have private pant forsikring.

PMI kan være dyrt, og jo mindre penge du lægger ned på dit hjem, jo ​​mere vil det koste dig på en månedlig basis. Satserne er udelukkende baseret på forskellen mellem det beløb, du lægger ned på dit hjem og det er nødvendigt for at nå op på 20% af egenkapitalen. Din kredit rapport ikke har nogen indflydelse på prisen.

Boligejer Protection Act (HPA) fra 1998 gjorde det til en regel, at långivere anmelde låntagere, når de har nået en egenkapital på 20% giver dem mulighed for at annullere PMI. Automatisk annullering skal ske, når lånet til værdi forholdet bliver 78%, hvis ikke tidligere annulleret.