Realkreditlån: førstegangskøbere Tips

Pre-betalte renter Forklaret

Tag en dyb indånding, ikke panik, og lad dit blodtryk normaliseres. Forudbetalt interesse hverken en fordel eller ulempe for dig. Det er en neutral faktor i det store arrangement med din første realkreditlån. Her er hvad du bør vide: Næsten alle realkreditlån sælges i det sekundære marked, eller, hvis det ikke straks solgt, er "skrevet" for fremtidig salg. Alle sekundære marked lån begynder den første i måneden. Hvis du lukker på noget andet end den første i måneden dag, vil nogle forudbetalte renter skyldes långiver, da de giver dig provenuet af lånet på den dag, du tæt og vil ikke modtage en betaling, indtil et tidspunkt i fremtiden. Derudover, i modsætning til leje (som er betalt i forvejen), er realkreditlån betalinger betalt "bagud" (om måneden bagved).

Her er et eksempel: du lukker din boliglån på de 20 th i måneden. Du vil skylder ti dage interesse fra det 20. gennem de 30 th af den aktuelle måned. Men - din første betaling vil IKKE være på grund indtil den første dag i den 2. måned. For eksempel, hvis du lukker den 20. april th, din første pant betaling vil ikke være på grund af indtil 1. juni, kan ikke 1.. Derfor, hvis du skulle betale ti dage interesse up front, har du stadig ikke har brug for en fuld betaling i mindst 40 dage.

Som du kan se, er der hverken fordel eller skade fra dette. Du vil aldrig betale mere (eller mindre) renter, end du burde. Skulle du være kontant spændt, bør du prøve at planlægge din afsluttende så tæt på udgangen af ​​en måned som muligt. Hvis du lukker dit lån den 29., vil du kun skal betale én dags interesse. Skulle du lukker den 4. i måneden, bliver du nødt til at betale 26 dage interesse, men du har næsten to måneder før din første ordinære betaling forfalder. Forhåbentlig du se, hvordan det fungerer jævnt for alle. Bare timingen af ​​den første betaling er berørt.

Condo, Multi-familie eller parcelhus?

Køb af et hjem er muligvis den vigtigste beslutning mange af os nogensinde gøre. Den første er endnu mere udfordrende, da vi ikke har nogen erfaring med den proces, der kan synes at være forvirrende, selv mystisk. Lige så skræmmende kan være beslutningen om den type ejendom til at købe: en ejerlejlighed, en multi-familie hus, eller en enkelt familie hjem. Der er fordele og ulemper til hver mulighed for en første gang hjem køber.

Condominiums er fremragende første gang valg, da de kan være billigere end fritliggende boliger, mens der ofte giver mange dejlige faciliteter (swimmingpools, tennisbaner, cykelstier, åbne rum, etc.). Du vil få en månedlig ejerlejlighed gebyr (grundejerforeninger afgifter), som vil dække en stor del af din ejendom forsikringskrav og andre afgifter, eventuelt vand, kloak, kabel-tv, landskabspleje, etc., lindring andet sæt bekymringer for første gang køber. En potentiel ulempe omgiver afhængighed boligejernes bestyrelse til opgave at forvalte anliggender af hele ejerlejlighed projektet. Hvis de er flittige, vil dit projekt køre effektivt. Hvis de er fodboldmyndighedernes og uopmærksom, kan der opstå problemer. Kontroller, at enhver ejerlejlighed projekt, du overvejer er godt forvaltet.

Flerfamiliehuse kan også være kloge valg for rookie boligejere. Først den åbenlyse fordel at modtage indtægter fra 1-3 enheder vil du have, effektivt at sænke dit realkreditlån betaling hver måned. Denne funktion alene kan gøre det til en fantastisk valg for første gang køber. En anden potentiel fordel kan komme, når du er klar til dit andet hjem, kan du vælge at holde din multi-familie som en investeringsejendom. Hvis du har opbygget tilstrækkelig egenkapital, kan du bruge en anden pant for at trække de penge, du har brug for at lægge på dit nye hjem. Den potentielle ulempe: Uden bolig oplevelse, skal du også blive en udlejer, ikke en let opgave for finte af hjertet. Men multi-familiens hjem ejerskab er fortsat et potentielt fremragende valg til en første ejendom.

Enfamiliehuse (SFH) er altid vidunderlige valg for første hjem for en række årsager. En ny ejer vil opleve alle de gode, de dårlige, og den grimme relateret til bolig ret hurtigt, hvilket giver den viden, han / hun har brug for de kommende år. Dagsværdier (FMV) tendens til at stige hurtigere og højere med SFH end med de fleste ejerlejligheder eller multi-familieboliger. Kvarterer i SFH opfattes at generere en højere livskvalitet end blandet, multi-familie eller Condo områder. Uanset om det er sandt eller ej, kan denne opfattelse hjælpe boligejeren, når det er sælge tid.

Realkreditlån i alle varianter er til rådighed for første gang hjemme købere, uanset hvilken boligtype de vælger til deres første bolig. Sommetider Condo hjem kan kræve en lille rente præmie, men der er lidt forskel i forhold til rådighed for nogen af ​​disse ejendomstyper.

Regeringens realkreditlån Forklaret

En regering pant kan være et glimrende valg for en første gang hjem køber. Som altid disse valg afhænger af din særlige situation på det tidspunkt. På overfladen er den største fordel for en første gang hjemme køber er evnen til at få et realkreditlån med meget lidt eller ingen penge ned, som manglen på en tilstrækkelig ned betaling er det mest almindelige problem for mange forsøger at købe deres første hus. Der er to primære kategorier af lån almindeligvis omtales som statslige realkreditlån:

 • Federal Housing Administration (FHA), som er en del af det amerikanske Department of Housing and Urban Development, normalt kendt som HUD.
 • US Department of Veterans Affairs (VA), der tilbyder realkreditlån til aktive og pensionerede medlemmer af de væbnede styrker.

En vigtig egenskab ved en FHA lån: Din udbetaling kan være så lav som tre procent (3%), som er med til første gang hjemme købere, der er ofte korte af kontanter. Derudover FHA giver dig mulighed for at inkludere dine afsluttende omkostninger i din nye lån. Hvis du ønsker at købe en "fixer øvre", en egenskab, der har brug for masser af TLC, vil en FHA lån giver dig mulighed for at medtage udgifterne til disse forbedringer i dit lån. Hvis du lærer gennem dit behov hjem inspektion, at dit eventuelle køb er alvorligt mangelfuld i sin energi-bevarelsesforanstaltninger, kan du også omfatter udgifter til afhjælpning af dette problem i en FHA Energy-Efficient realkreditlån. Som du kan se, kan en FHA lån være et perfekt valg for mange første gang hjemme købere.

VA, ligesom FHA, ikke faktisk gøre lån direkte, men garanterer en del af lånet til långiveren der gør den egentlige lån. Veteraner fra militærtjeneste kan få en "berettigelse certifikat", som er deres pas for at kunne få en VA lån. De fleste lån kræver ingen penge ned, igen en stor fordel for første gang hjemme købere, der ofte trængte til kontanter. En anden kontant bevaring fordel er en grænse for lukning omkostninger foreskrevet af VA til at hjælpe flere støtteberettigede veteraner luk lån. VA lån er også "assumable" (i modsætning til de fleste standard realkreditlån), som kan hjælpe dig, når du er klar til at sælge dit hjem. Hvis du har et lån, der har vilkår, der er bedre end dem, der findes, når du sælger, kan en kvalificeret køber overtage - antage - dine lån og dens fremragende vilkår. Da næsten alle realkreditlån har "på grund på salg klausul" (hvilket gør lånet forfalder til betaling fuldt ud, hvis de ejerskifter), kan det nogle gange være en vidunderlig fordel til en sælger.

Den eneste ulempe ved en af ​​disse to effektive programmer er et pant forsikring gebyr (FHA) og en finansiering gebyr (VA), hvoraf ingen skal afskrække dig. VA-finansiering gebyr er to procent af pant beløb (to og tre fjerdedele procent for reservister), men kan indgå i lånet ved lukketid. FHA pant forsikring koster omkring én procent af realkreditlån beløb. For en første gang hjemme køber, kan disse statslige realkreditlån programmer være en redningskrans.

Opkaldsoprindelse, Lån rabat, og Junk Gebyrer

Forstå "sprog" af realkreditlån lukninger kan ofte spare dig hundredvis af dollars og gøre realkreditlån nødvendighed en langt mere behagelig og stress fri oplevelse. Mange afsluttende omkostninger er overdraget til den lokale, statslige eller føderale regering, mens andre er kræves af de fleste amerikanske realkreditinstitutterne. Andre er imidlertid, at være venlig, "valgfri", og har til formål at lette din tegnebog samtidig øge indkomsten for dit realkreditlån ordregiver og / eller långiveren. Den største af de valgfrie gebyrer normalt er access og junk gebyrer.

Stiftelsesprovisioner udgør den pris, du betaler til pant mægler, eller din bank, at "oprindelse" (det selskab, der fandt dig eller at du har fundet på din egen) dit realkreditlån. En del af denne afgift er betalt til den person (er), der har arbejdet på dit lån fra ansøgning til færdig fil. Resten går til virksomheden til at betale deres "back office" personale (papir movers), overhead, og profit. Disse gebyrer udgør normalt 1-2 procent af din pant beløb, så de kan være betydelig. Stiftelsesprovisioner kan også kaldes "punkter", som er en temmelig ikke-truende navn for det samme beløb.

Lån rabat gebyrer teknisk er de omkostninger for dig at modtage en lavere rente, ofte kaldet "købe ned" pant. Udbetalingen af ​​yderligere en procent (et andet punkt) bør købe ned din rente mellem en ottendedel (1/8%) og tre ottendedele (08/03%) procent i lånets løbetid. Vær dog opmærksom på, at til tider kan realkreditinstitutter bruge denne kategori til at øge deres originering indkomst, afslører en 1-2 point opkaldsoprindelse gebyr i det udpegede område, og derefter tilføje en anden til to point gebyr i lånet rabat området. Skulle du se en mængde og procent i denne kategori, så spørg, hvad det betyder, og hvordan det kan oversættes til din rente. Lad ikke denne undersøgelse gå indtil du er tilfreds med svaret.

Broker gebyrer kan forekomme ud over en eller begge af ovenstående og så skal du måske have et problem. Vær forberedt på at skifte til en anden pant kilde eller for at kæmpe for at få en eller to af disse kategorier elimineret. En mægler gebyr, i dette tilfælde, ville kun være endnu et forsøg på at øge indtægterne og helt upassende, hvis det er i tillæg til ovenstående gebyrer.

Junk gebyrer udgør en kategori af lukning omkostninger, der på passende navngivet. En anden, mere åbenlyse forsøg på at øge indtægterne, junk gebyrer er forholdsvis ny i afsluttende omkostninger arena. Når du ser elementer som "underwriting fee", "ekspeditionsgebyr", "dokument forberedelse gebyr", "administrationsgebyr", "lageret gebyr", "bankoverførsel gebyr" eller "finansiering gebyr", du er i overværelse af hadede junk gebyrer. Beyond en irritation, kan de udgøre betydelige dollars, da disse emner kan variere fra $ 50,00 til $ 500,00 hver. En lille advarsel: Før du straks skylden din origination person, være opmærksom på, at han / hun ikke har noget valg i at tilføje disse gebyrer til dine omkostninger til at lukke dette lån. Hvis han / hun er et pant mægler, kan disse gebyrer kommer direkte fra pant långiver, og din ophavsmand kan ikke lide dem så meget som du gør. Men, bør du vide, at der forud for omkring ti år siden, virksomheden (er) er involveret i at give dig dit boliglån måtte nøjes med deres originering (eller mægler) gebyrer for at dække alle deres udgifter og generere et overskud, også .

I din fordel: De fleste af disse gebyrer er omsættelige, hvis du vise din viden og vilje til at stå fast i din hensigt at reducere disse elementer. Du vil være mest glad for du gjorde, som du måske spare hundredvis af dollars gennem forhandling.

Minimering Closing Omkostninger

Afsluttende omkostninger er nødvendige onder lukke et realkreditlån. Men til tider, bliver de brugt til at øge indkomsten for pant ophavsmanden eller långiver på en vildledende måde. For at minimere eventuelle "skade", skal du lære sproget og være omhyggelig i din undersøgelse af god tro skøn (GFE), i afsluttende omkostninger. Statistikker viser, at amerikanerne bruger over $ 100 milliarder om året i afsluttende omkostninger! Men hvis du får den viden, du har brug for og er meget forsigtig, kan du spare hundredvis, hvis ikke tusinder af dollars i udgifter til at lukke din realkreditlån. Først lære forskellen mellem gebyrer, som er nødvendige i næsten alle stat og kompetence, enten af ​​kommuner eller realkreditinstitutter, i USA til at lukke realkreditlån. Elementer såsom optagelse gebyrer, titel forsikring, oversvømmelse certificeringer, skat serviceafgifter, undersøgelser, titel undersøgelser, og i mange stater, banderole, gebyrer, der skal betales, når en ejendom skifter ejer. Men hvis din tilstand har et gebyr på 40,00 dollar for at optage et nyt realkreditlån og din långiver ønsker at debitere dig $ 100,00 ikke tillader det. Undersøgelser, som regel koster omkring $ 125- $ 175, er nødvendige for et køb, men ikke altid nødvendigt for en refinansiering. Prøv at få dette gebyr elimineret, når du refinansiering. Og skulle din långiver forsøge at debitere dig mere end den ovenfor omtalte gebyr, bede dem om at begrunde afgiften.

For det andet, blive fortrolig med "lingo", og baggrunden for eventuelle "junk gebyrer" långiver ønsker at oplade. Disse ekstra gebyrer kaldes "junk", fordi de ikke gøre noget for dig og blot øge indkomsten for långiveren. Disse gebyrer har forskellige navne, og du vil uden tvivl se en eller flere på din vurdering af lukning omkostninger. Når du ser linjeposter med titlerne "underwriting fee", "ekspeditionsgebyr", "dokument forberedelse gebyr", "administrationsgebyr", "lageret gebyr", eller "finansiering gebyr", kan du være sikker på, det er junk gebyrer. Alle disse er omsætningspapirer artikler, som du kan diskutere og / eller fjerne.

Hvis du bruger tid til at lære sproget i afsluttende omkostninger, nøje undersøge den skriftlige skøn du har fået af potentielle långivere, og være villig til at kæmpe for dine rettigheder, kan du spare hundredvis af dollars af udgifter lukke dit realkreditlån.

Få mening ud af rentesatser

Forvirrende for mange første gang hjemme købere, skal renten sammenlignes i en æbler-til-æbler miljø som den sande sats for et realkreditlån kan blive påvirket af lukning omkostninger eller andre "skjulte" udgifter. Fast forrentede lån kan sammenlignes temmelig nemt. Da satsen aldrig ændrer i løbet af livet af lånet, det er angivet, eller "simpel rentesats," er ofte den sande hastighed, der kan sammenlignes med andre. Det er dog nødvendigt at lære de afsluttende omkostninger, der er forbundet med hvert enkelt lån, der sammenlignes. Hvis omkostningerne er sammenlignelige, kan de angivne satser let sammenlignes for at bestemme, som er det bedste tilbud. Hvis omkostningerne for et lån er meget højere end en anden med det samme erklærede sats, vil den med de lavere lukning omkostninger resultere i en lavere effektiv rente, eller årlige omkostninger i procent (ÅOP) end den anden. Bør man overveje en justerbar sats lån (ARM), er det vanskeligere at forstå og sammenligninger. Der er fem grundlæggende elementer i de fleste ARM s:

 • Start sats - den oprindelige sats (og den kurs, du er berettiget til), der er i kraft, indtil den første justering dato.
 • Indeks - den "base rate", der anvendes til at bestemme den nye sats på justering datoer. Det amerikanske finansministerium (T-Bill Index) veksler, gældsbeviser og obligationer auktionspriser, London Interbank Offered Rate (LIBOR), og den 11. distrikt Cost of Funds Index (COFI) er de mest almindelige indekser anvendes i amerikanske realkreditlån.
 • Margin - den procentdel, der vil blive tilføjet til indekset til at danne den nye sats på hver justering dato.
 • Justering renteloft - den maksimale stigning i den sats, der kan opstå ved hver justering prisændringer dato, uanset den faktiske beregning af indekset og margin. I en kortere sigt ARM (seks måneder et år og to år), dette loft er ofte to procent. Men det kunne være højere eller lavere.
 • Lifetime renteloft - den maksimale stigning i satsen end kan forekomme i løbet af livet af pant, uanset beregningen af indekset og margin. Lifetime hætter er ofte i seks procent rækkevidde.

Alle disse komponenter skal undersøges for at bestemme den bedste pris struktur for situationen for låntager. Sammenholdes disse faktorer bliver lettere og mere forståeligt med praksis. Men husk, alle komponenter er vigtige for helheden. For eksempel kan en fordel i en justering renteloft let imødegås med en ulempe i en levetid renteloft. En vidunderlig lave start pris kan hurtigt blive et fjernt minde, hvis lånet har en ugunstig indeks og / eller margin. Forståelse renter og hvordan de arbejder, vil hjælpe låntager træffe den bedste beslutning, når du vælger et realkreditlån.

Førstegangskøbere Programmer

Der er mange muligheder for boligfinansiering for første gang hjemme købere. De fleste stater har programmer, der er skræddersyet til første timere, hvoraf mange involverer lidt eller ingen penge ned, begrænsede kreditoplysning krav og gratis pant oplysninger til at hjælpe nye købere navigere processen med succes. Såkaldte "statslån" kan også være et perfekt valg. Federal Housing Administration (FHA) og Veterans 'Administration (VA) tilbyder pant programmer, der har hjulpet millioner af mennesker ejer deres første hjem. FHA programmer tillader ned betalinger ned til 3%, og også give mange købere til at omfatte de fleste af deres afsluttende omkostninger i deres nye lån. For mange nybegyndere, som har tilstrækkelig kontanter er et stort problem, men FHA lån kan eliminere dette problem. Hvis du er en aktiv eller pensioneret militær person, kan du få et certifikat for at kunne modtage en VA lån, som kan kvalificere folk til ingen penge ned lån. VA giver også pre-køb rådgivning for at give en ny køber værdifulde oplysninger til at forenkle pant processen.

Hvilke spørgsmål skal jeg spørge?

Stille de rigtige spørgsmål er kritisk i enhver pant transaktion. Nogle eksempler på passende spørgsmål

 • Hvad er oprindelsen gebyr eller lån rabat gebyr (points) for hvert enkelt lån, hvor du har interesse?
 • Hvor lang er den sats, bliver citeret låst? Hvis mindre end 60 dage, spørge, hvad de 60 dages lock sats er for lånet, du ønsker?
 • Hvad er de vurdering, kredit, og anvendelse gebyrer?
 • Hvornår bør du modtage en afgørelse på dit lån anmodning?
 • Hvad er alle andre afsluttende omkostninger ud over point?
 • Ud over titlen forsikring for långiver, hvad er prisen på ejerens titel forsikring?
 • Hvilken forsikring og fast ejendom skattemæssige escrows er påkrævet? Hvor mange måneder «i hver skal indsamles ved lukning?
 • Hvilke diverse gebyrer er nødvendige, herunder eventuelle underwriting, forarbejdning, finansiering, oplagring, klargøring dokument eller anmeldelse gebyrer.
 • Hvad er den effektive rente for det pågældende lån? Bed om en foreløbig sandhed-In-udlån (TIL) redegørelse.
 • Afhængigt af de datoer, der indgår i dit køb og salg (P & S) Aftale, spørg hvis du kan lukke i slutningen af ​​en måned til at minimere din forudbetalte renter beløb.

Nogle af disse omkostninger kan variere meget med forskellige lån opkaldsoprindelse virksomheder og realkreditinstitutterne. Tusindvis af dollars kan bruges eller gemmes afhængigt af svarene på ovenstående spørgsmål.

Hvor begynder jeg?

Hele bolig og realkredit erfaring kan synes at være en morads af forvirrende vilkår, ukendte problemer og frygt-fremkaldende potentielle faldgruber. Den vigtigste faktor for en første gang hjemme køber er viden! At både beskytte dig selv og til at modtage de bedste tilgængelige vilkår på et første pant, skal du lære mindst det grundlæggende i hjemmet ejerskab og realkreditfinansiering. Du har uden tvivl hørt sætninger, "Det er en jungle derude. Kun den stærke overlever. "Det er aldrig sandere end i hjemmet købe og realkreditlån industrier.

Den stærke tendens til at ikke kun overleve, men trives. Den svage oftest forbruges og ondt, økonomisk eller psykisk, ved fremgangsmåden. Gør dit hjemmearbejde! Viden er magt. Lær forskellen mellem lukke omkostninger og forudbetalte renter og escrows. Bliv opmærksom på forholdet mellem stiftelsesprovisioner (points) og rentesatser. Brug internettet til både at lære de vigtige spørgsmål at stille, og finde de rigtige svar. Lær forskellen mellem en "udtalte sats" og en årlig procent (ÅOP). Hvis du overvejer en justerbar sats pant (ARM), blive fortrolig med vilkårene "start rate", "indeks", "margin", "justering cap", og "levetid cap". Det er nogle, men ikke alle, af de vigtige betingelser og faktorer, der kan gøre tusindvis af dollars 'forskel, på godt og ondt, i dit første hjem ejerskab oplevelse.

De to vigtigste ting at overveje som en første gang hjemme køber

Hvis der var kun to kritiske spørgsmål, du står over for som en første gang hjemme køber (vi kunne kun håbe det var tilfældet), ville disse være din "must" liste. Den første kun indirekte involverer din første pant, men bør være din højeste prioritet. Faktisk er det kendt som "tre første regler" af fast ejendom: Location! Placering! Placering! Strukturen du køber, er ikke nær så vigtigt økonomisk som snavs, som den sidder. Som en første gang hjemme køber, kan du mener, at din første valg er at købe i dine forældres, familiens, eller endda din vens nabolag. Det kan faktisk være din bedste valg, eller det kunne projicere fremtidige finansielle problemer. Den anerkendte kvaliteten af ​​en placering, ikke en individuel hjem, er den vigtigste faktor i din ejendom beslutning og vil enten forbedre eller såre både din livskvalitet, mens du ejer ejendommen og kan alvorligt skade din salgspris, når du er klar at komme videre. Fra pant perspektiv alle realkreditinstitutterne er opmærksomme på sikkerheden for at have pant i ejendomme i ønskeligt steder samt de potentielle problemer, de kan støde på med ejendomme i en mindre end populært område.

Den anden kritiske komponent er din personlige økonomiske tilstand. Ofte første gang hjemme købere lægge op med kortfristet gæld (kreditkort og bil lån), før de forsøger at købe deres første hjem og få deres første pant. Da alle erfarne pant fagfolk vil rådgive: Køb din nye bil (r) efter du har købt dit første hjem! Pushing din usikrede kredit (plastickort) til maksimum og / eller købe en eller flere nye biler, før du får din første pant vil næsten altid tvinge dig til at forblive en lejer, betaler en andens pant i mange år fremover. Du vil simpelthen ikke kvalificere sig til en tilstrækkelig pant til at købe det hjem, du ønsker. Selv de bedste første gang hjemme køber pant programmer kan ikke løse problemet med for høj strøm gældsniveau at godkende pant, du har brug for at fuldføre denne første store køb. Uanset din gæld, skal du sørge for du foretage alle de nødvendige betalinger til tiden for at holde din kredit rapport og score i en række (fortrinsvis 650-750 ° F) for at kvalificere dig til den laveste rente til rådighed.

Huslån gøre det shopping for dig

Hvis du vil have komfort, når de søger et hjem køb lån, gå til et realkreditlån mægler, der vil gøre det shopping for dig. Mortgage mæglere fungerer som mellemmænd og finde den bedste långiver for boligkøberne og ofte, realkreditmæglere gøre arbejdet med at få realkreditlån lettere. Typisk, de har bedre adgang til flere långivere og kan finde de rigtige vilkår på finansiering af købet.

Den bekvemmelighed i at bruge et pant mægler kan være særligt nyttigt for første gang boligkøberne der ikke er bekendt med de krav og papirarbejde. Men vælg din pant mægler omhyggeligt; dit hjem køb vil sandsynligvis være den største enkeltstående køb, du vil gøre.

* Kontakt flere mæglere og udfylde ansøgninger. Mæglere vil derefter kontakte långivere for at se, hvad slags tilbud, de kan få for dig. Men de er ikke forpligtet til at finde de bedste priser til dig på finansiering af købet, indtil du tilmelder med dem.
* Lær omkostningerne ved at bruge en mægler. Mæglere typisk få et særskilt gebyr for deres hjælp til at finde boliglån.
* Stil et pant mægler, hvordan betaling. Der er forskellige metoder. Gebyret kan beskrives som "punkter", som boligkøbere betaler ved lukketid. Eller kan tilsættes gebyret videre til renter på realkredit.
* Vær ikke bange for at forhandle omkostninger og renter på realkredit med din mægler, når du køber hjem køb lån.

First Time boliglån er nemme at finde

En af de mange årsager til, at folk undgå at købe deres første hjem er, at de ikke tror, ​​at de kunne kvalificere sig til et realkreditlån som en første gang hjemme køber. Sandheden er, at der er långivere derude, der ikke kun ønsker at låne ud hjem køb lån til første gang hjemme købere, men de specialiserer sig i det. Hvis du tænker på at købe dit første hjem, lad ikke finansieringen står i vejen.

Det første skridt til at bestemme, hvilke typer af realkreditlån, du kan kvalificere sig til som en første gang hjemme køber er at få en kredit rapport. Du skal kende din kredit scoringer og kredit historie, fordi det sammen med din indkomst, er det, der vil bestemme mængden og typen af ​​finansiering, vil du være i stand til at sikre.

Dernæst tale med en ejendomsmægler og et realkreditlån mægler. En ejendomsmægler vil være i stand til at give dig med valg af huse i dit område, der er på markedet i øjeblikket. En pant mægler kan hjælpe dig med at få flere oplysninger om dit kredit- og lånemuligheder.

Mellem de to, første gang boliglån og køb er et stykke kage. Må ikke spilde flere penge på husleje eller en lejekontrakt, hvor man kunne hoppe ind ejerboliger nu.

Lav ned betalinger med en første gang hjemme køber Program

Det er svært at holde op med alle de forskellige lånemuligheder, der er tilgængelige. For første gang hjemme købere, der er særlige programmer, der kan hjælpe dem, der har brug for det at komme ind i deres første hjem. Denne hjælp vil normalt kommer i form af første gang hjemme køber programmer, der kræver lidt eller ingen ned betalinger.

En af de største årsager til, at folk holde sig væk fra deres første hjem køb er tanken om at komme med en udbetaling. Men virkeligheden er, at långivere er ivrige efter at udvide deres marked ved at bringe nye mennesker ind i den bolig. Dette udmønter sig i konkrete første gang hjemme køber programmer, der tilbyder reducerede ned betalinger uden for stor af en sats forandring. Da min kone og jeg købte vores første hus, tog vi fordel af en første gang hjemme køber program, der tillod os at sikre vores hjem realkreditlån med kun en fem hundrede dollar ned betaling. To år senere, vi refinansieret at første pant i et langsigtet fast lån og opbygget nok egenkapital i den tid til at fjerne vores pant forsikring.

Det rigtige første gang hjemme køber programmet er derude for dig. Få dine oplysninger sammen og sætte en aftale med et realkreditlån mægler eller långiveren. Lad dem vide, hvad du søger, og de vil være sikker på at vise dig, programmer, der kan passe til dine behov.

Lad ikke dårlig kredit historie afskrække du

Hvis du har dårlig kredit eller pletter på din kredit rapport, kan dit boliglån valg ikke være så begrænset som du tror. Mindre kredit problemer eller kredit problemer, der skyldes sygdom eller midlertidigt tab job må ikke forårsage dine omkostninger til at gå op, når de ansøger om et boliglån.
* Sæt dig ned med din långiver eller mægler og forklare din situation.
* Spørg hvordan kredit historie vil påvirke boliglånet omkostninger og renter på realkredit.
* Find ud af om der er en måde at få en bedre pris og vilkår for dit hjem køb lån.
* Få en kopi af din kredit rapport og gennemgå det for nøjagtighed. Det er nemt at gøre. Bare kontakt en af ​​de tre store kredit rapportering virksomheder: Equifax, TransUnion, eller Experian.

Førstegangskøbere? Shop Around

Der er få mere stressende situationer, end når en første gang hjemme køber beslutter sig for at starte processen. Hvis du er en første gang hjemme køber og er bekymrede over den bedste måde at gå om shopping til dit nye hjem, så fortvivl ikke. Shopping for dit første hjem skal være en vidunderlig oplevelse.

Det vigtigste er at beslutte først, hvad du ønsker fra dit nye hjem og at shoppe rundt, indtil du finder det. Alt for mange første gang hjemme købere hoppe ind i den første hjem, de kan lide. Nogle gange betyder det at ofre nogle af de ting, som oprindeligt var meget vigtigt for dem i deres nye hjem. Dette er ofte let undgås med en lille smule tålmodighed. Tag din tid, når de søger dit første hjem.

Hvis du arbejder med en ejendomsmægler, skal du sørge for, at de er aktive og konsekvent viser dig forskellige lister. Må ikke ofre nogen af ​​de ting, du ønsker i dit første hjem. Få at master suite eller hvælvede lofter, som du drømte om. Det perfekte hjem til dig er derude, det er bare et spørgsmål om at se og kigge, indtil du finder det.

FTC Hjælper Home Buyers Med Bekymringer

Realiseringen af ​​et hjem køb er investeringen for livet. Desværre kan forbrugerne blive offer for vildledende eller svigagtige forretningsmetoder, når de søger hjem køb lån. Federal Trade Commission tilbyder hjælp, Woking at stoppe dårlig forretningspraksis på markedet. Forbrugerne kan indgive klager til FTC eller få gratis information om hjem køb, boliglån og andre spørgsmål. Bare gå til FTC webstedet, eller ring, gratis, 1-877-FTC-HELP.

Lær hvordan Mortgage priser Vary

At købe et hjem er ikke så simpelt som opfylder betingelserne for et hjem køb lån og derefter gøre de månedlige betalinger. Homebuyers nødt til at forstå, hvordan renter på realkredit varierer, derefter sammenligne oplysninger fra långivere, før du tager ud et boliglån.

* Når du køber dit boliglån, spørg hver långiver for en liste over aktuelle realkreditrenterne.
* Find ud af om de pant satser er de laveste for dagen eller ugen.
* Lær om prisen er fast eller indstillelig, hvilket betyder at det kan variere i løbet af boliglånet. Hvis realkreditrenterne på justerbare lån stiger, så vil din månedlige betaling.
* Hvis du vælger en justerbar sats, finde ud af, hvor meget det kan variere. Spørg hvis dit hjem lån betaling kan gå ned, hvis satser gå ned.
* Kontroller lånets årlige omkostninger i procent, der er kendt som ÅOP. ÅOP tal i renten samt point, mægler og andre gebyr, du måske nødt til at betale på en årlig rate.

3 grunde til at bruge en ejendomsmægler som førstegangskøbere

En professionel ejendomsmægler kan ofte være forskellen i at finde din drømmebolig og afregning for det bedste du kan finde. Alle bør drage fordel af den viden og de forbindelser, der kommer med en professionel ejendomsmægler. Dette er især sandt for en første gang hjemme køber. Her er tre vigtige grunde til at bruge en ejendomsmægler, hvis du er en første gang hjemme køber.

 1. Forhandling. Mæglere er kun så god som deres forhandlingsevner. En ejendomsmægler kan være i stand til at vise dig tusindvis af ejendomme, men hvis de aldrig kan få ejeren til at rokke på prisen eller kontrakt, end hvad de hjælper dig med? De fleste første gang hjemme købere ikke ved, hvordan man håndterer fast ejendom forhandlinger og ender ikke at få den bedst mulige aftale. Ved hjælp af en ejendomsmægler med gode forhandlingsevner kan hjælpe dig med at få det bedste tilbud.
 2. Viden. En person kan ikke bare udfylde en formular og få deres ejendomsmægler licens. Der er tests, der skal træffes, og en vis mængde viden, der skal absorberes for en ejendomsmægler til at begynde at praktisere. Som en første gang hjemme køber, er det især vigtigt at udnytte denne viden, når du foretager dit køb.
 3. Ressourcer. Har du tilfældigvis kender et hjem inspektør? Eller en taksator? Vil du vide, hvor man begynde at lede efter en? Den gennemsnitlige første gang hjemme køber ville svare nej til hvert af disse spørgsmål og mange flere, der beskæftiger sig med de nødvendige ressourcer til at gøre et hjem køb. Realtors will also bring these types of connections to the table along with their own skills.

Refinancing Your First Home Mortgage

So, you have made it through the first few years of home ownership and have some equity built up in the house. Now that you have built up your credit with your first home mortgage, you should look into refinancing to reduce your rate and maybe even take out some cash equity for a vacation or some home improvements. Refinancing your first home mortgage is easy and can be done far quicker than a home purchase loan. Because you are dealing with your own property and not purchasing a new one, refinancing a first home mortgage usually only requires an application, an appraisal, and the collection of some documents to get through processing.

Once you have all of this information submitted, your first home mortgage refinance should make it through underwriting quickly. If you are thinking of refinancing your first home mortgage, speak with a professional mortgage broker or consult with an online mortgage lender. Either will be able to present you with a variety of options for your refinance.

Expect Fees with Home Loans

Buying a home is not a simple transaction. Expect to pay several fees associated with your home purchase and home loan.
Fees include home loan origination fees, broker fees and fees for your transaction, settlement and closing. Don't be intimidated by the fees if you don't understand them - ask before you pay.

Get an idea of the fees when you first sit down with a broker or lender who should be able to estimate your fees. Find out what each one covers. Don't be afraid to negotiate lower fees as you start the process of getting a home loan.
Expect upfront fees, such as appraisal fees or fees to process your home loan application. Ask for an explanation of any fee you do not understand. Several costs sometimes are combined into one fee, so you may not know what you are paying for unless you ask.

There are ways to avoid fees. You can borrow the money needed to cover fees. But it likely will increase your home purchase loan. Lenders also advertise no-cost home loans, but they usually come with higher mortgage rates.

Some Lenders Accept Lower Down Payments

The good news for homebuyers is that they may be able to avoid the standard 20 percent down payment. Sometimes lenders require as little as 5 percent down on conventional loans. But if you put down less than 20 percent of the sales price of the home, you likely will have to buy private mortgage insurance, or PMI.

The insurance is for the lender's protection in case the buyer cannot meet monthly mortgage payments and defaults on the home purchase loan. You can take about programs and home loan products that allow for lower down payments.

Just ask your lender about special programs that allow for lower down payments. Or contact government agenices that offer home loans. Often they allow smaller down payments. Home loans are offered by the Federal Housing Administration (FHA) and Veterans Administration, for example. If your lender requires PMI, find out about the costs and your monthly payment before making a decision.

Learn the Industry Jargon When Buying a Home

Securing a home loan can be daunting for first-time homebuyers. There's a lot of industry jargon to understand and paperwork to read and sign. But it is vital for buyers to educate themselves about the process.

A home loan is likely to be the largest sum of money consumers will borrow at one time. You want to get the best deal on your home loan for yourself and your family. From adjustable-rate loans to the annual percentage rate, here's a quick glossary of terms. Print it out, and keep it handy. You are likey to hear these words and phrases when applying for home purchase loans.

* Adjustable-rate loans. These home loans may be offered at lower interest rates than fixed loans, but the mortgage rates will go up and down over the course of the loan.
* Annual percentage rate. The APR is the cost of your credit figured at an annual rate. It includes the interest rate, points, broker fees and other costs.
* Escrow. When money or documents are held by a third party before closing, you are putting it in escrow. Homeowners also put money into escrow to cover property taxes and insurance.
* Fixed-rate home loans. The interest rate stays the same on fixed-rate home loans, which often are paid back over 30 years.
* Loan origination fees. Lenders charge these fees for processing home loans.
* Points. These are fees owed the lender for the loan. One point represents 1 percent of the loan amount.
* Private mortgage insurance. PMI usually is required for home loans when the down payment is less than 20 percent of the sales price.

Interest Only – A Popular First Time Home Buyer Program

Among the many first time home buyer programs that are available, interest only programs are becoming more and more popular as rates remain at historical lows. Interest only mortgages are great for first time home buyers and because of the lower monthly payments which are only being made on the interest, they are an easy way to afford more house than most first time home buyers think that they can.

Choosing interest only as your first time home buyer program makes sense if you are trying to get into a higher value home without a higher monthly payment required. You are always free to make extra payments toward the principal to build up equity, however, you are only required to make the interest payment each month. As many first time home buyers are less prepared to take on high mortgage payment responsibilities, choosing a first time home buyer program that includes an interest only option is often the best solution. If you fit this scenario, look into these types of first time home buyer programs from lenders in your area and on the Internet.

Negotiate Lower Costs for Your Home Loan

Don't hesitate to negotiate when you are obtaining a home purchase loan. Here are some easy guidelines to follow that may save you hundreds or thousands of dollars.
* Ask the lender to put in writing all the costs and fees associated with your home purchase loan.
* See if your lender or broker will lower any of the fees, or even waive them.
* Find out if the lender or broker is willing to lower your interest rate or tack on fewer points.
* If you can reach an agreement, make sure that one fee is not being decreased as another one goes up.
* Finally, get a written lock-in from the lender or broker to guarantee the terms will not change and mortgage rates will stay the same. Lock-ins are good protection from rate increases. But if rates fall you are stuck with the rate you negotiated.

Getting Your First Home Mortgage

So you have found your first home and are ready to begin the mortgage process. Getting your first home mortgage is a much easier and less painful process than you may think. The key is in working with people that you can trust and who are looking out for your best interests in your purchase and first home mortgage.

Start with a trip to the world wide web. There are many websites out there that can guide you in the right direction toward getting your first home mortgage. There are educational websites that can help you get a better understanding of the different types of mortgages that are available. There are also mortgage websites that can almost immediately accept your first home mortgage application and get your mortgage quotes within a day.

If you want to expand beyond the web, you can find many local mortgage brokers who would be happy to help you secure your first home mortgage. When you are ready to get that first home, all you need to do is grease the wheels a little and your mortgage lender and broker will make the process run smoothly.

Getting It Right the First Time Home Buying

Too many people get into houses that they either cannot really afford or do not really like in their first time home buying. If you want to avoid either of these scenarios, here are a few ways that you can make sure that your first time home buying; you get it right the first time.

First, what can you really afford? Take a close look at your finances and specifically what your current housing expense is each month. How much more can you afford than what you are already paying. Working your budget backward like this is a great way to get a good idea of what you can afford in your first time home buying.

Next, think about where you want to be in terms of physical location. It is important to know things such as school zones and other local information that can influence the value and desirability of a home. Your first time home buying, you should be more open to physical locations, but you should still get an idea of where you would prefer to end up.

Lastly, in your first time home buying, make sure that you do not get over your head in terms of a mortgage. A bad mortgage can ruin your entire first time home buying experience. Get the help of a professional in securing your first home loan and you will see the benefits each month when you write your mortgage payment.

Making the Most of Your First Time Home Buying Experience

If you are new to the market and making your first home purchase, make the most of the experience. There is only one time for the first time. Your first time at home buying should be something you never forget. Buying a home is a huge step for anyone and there is much to learn if you want to get the best home and the best mortgage. Here are a few ways that you can make the most out of your first time home buying experience.

 • Learn about your area: Home prices vary based on where you live. Your first time home buying, you should look around at homes in various price ranges to get a feel for what is out there. Only then can you realistically determine what type of home you are looking for.
 • Learn about mortgages: Finding your home is only half of the first time home buying experience. Getting your mortgage secured is the other half. Thankfully, this process has become so easy that you can apply and be approved for a mortgage in a matter of days or even hours. Learn about the different mortgage options so you can make the best choice.
 • Get the help of professionals: There is a reason that there are so many Realtors in the yellow pages, because they are worth their fees. When you are in the midst of the first time home buying, you should take advantage of a professional Realtor's assistance as well as a professional mortgage company.

Look For Flexibility in First Time Home Loans

For those that are purchasing their first home, the lending process can seem overwhelming. With all of the different mortgage programs that are available, how can you know which is the best for you? Well, for first time home loans, flexibility is a very important factor to keep an eye out for. Because this is the first time you have taken on a mortgage, your comfort level with the payments is important.

With a flexible mortgage program, you can have the benefits of home ownership with the comfort of a low required payment each month and the flexibility to pay more if you can. First time home loans are ultra important to building good credit for the future. Because of this, a mortgage with flexible payment options can cover you in the event that you have a few months where you can only afford to make the minimum payment on your loan. So long as the payments are on time, your credit will reflect positively.

Without this flexibility in first time home loans, buyers may be faced with a payment that they have trouble meeting from time to time. If you are in the market for a first time home loan, be sure to ask your mortgage broker or loan originator about a flexible payment option. They are common with first time home loans and can get you started off on the right foot in home ownership.

Shop Around for Home Purchase Loans

Shop around for home purchase loans. You can get the best deal on a home loan if you learn first what the marketplace offers.
Not all home loans are the same so ask for home purchase loan information from several lenders before making your decision. It could save you thousands of dollars. Lenders that offer home loans include thrift institutions (savings banks), commercial banks, mortgage companies, and credit unions.

When talking with lenders about home loans, be an informed consumer.
* Consider your home loan a product. When you shop for any product, whether a car or home purchase loan, you want quality at a bargain price.
* Negotiate. The terms of home purchase loans and mortgage rates may be negotiable.
* Compare costs from different lenders. Study and understand all the costs for getting home loans.

Comparison Shop With Different Lenders

First-time homebuyers mistakenly may think they do not have much control over the costs of their home purchase loan. After all, how much of a down payment you can afford determines the amount of your home loan. That's true, but there also are other costs associated with the loan.

These costs can vary, and you as a consumer can control them. So it's best to shop around for a home loan, and shop smartly. Try this approach with lenders to see which offers the best deal:

Go to several different lenders and ask for information on the same loan amount, loan term, and type of loan. Then pick the best deal for you. This kind of comparison shopping for home loans takes some extra work. But it likley will save you money in the long run.

Use a Realtor Or Do It Yourself?

While you can always “do it yourself,” it is usually smarter to use an experienced real estate professional, particularly for your first purchase, to help you. There are a few reasons why this is normally the best choice.

First, they understand the three most important rules of real estate: Location! Location! Location! They are knowledgeable about the best locations in your search area, information which, as a new buyer, you may not know. Experienced real estate professionals also have experience with the mortgage process, at least to the level of qualifying you for a maximum mortgage amount, which will influence your search for a home as it relates to purchase price. A third advantage, which is huge, is their ability to negotiate effectively for you regarding the final sale price of the property you want. Unless you are already a successful negotiator in your professional career, this benefit could save you thousands of dollars in your first real estate purchase. Using an effective, experienced real estate broker can make the entire home buying and mortgage process much easier for a first time home buyer.