Realkreditlån: Boliglån Tips

Fordele ved en 15-års lån

Der er tre primære fordele ved en 15-årig realkreditlån versus en standard 30-årigt lån.

 1. Du vil blive pant-fri i halvdelen af ​​tiden.
 2. Du får en rente mellem en fjerdedel og halvdelen procent lavere end en sammenlignelig 30-årigt realkreditlån.
 3. Din betaling vil ikke dobbelt, som du måske ved første tror, ​​men vil kun være 35-45% højere end en 30-årig pant betaling.

Da der er bekymrede over "pant brænding" ceremonier færre og færre mennesker, der den 15-årige realkreditlån ikke brugt meget ofte længere. Men det kan spare dig for tusindvis af dollars i renteudgifter på grund af den hurtige tilbagebetaling og lavere rente, du modtager. Her er et eksempel på din opsparing med en 200 tusind dollars realkreditlån:

Rente 5,50% 15 yr. 5,75% 30 yr.

Betaling $ 1,634.17 15 yr. $ 1,167.15 30 yr.

PMT. Forskel $ 467,02 (40% højere end 30-årige)

Renteomkostninger $ 94,150.60 15 yr. $ 220,174.00 30 yr.

Renter Besparelser $ 126,023.40

Som du kan se, kan du spare en enorm mængde af interesse, rigtige penge, ved at bruge et 15-årigt realkreditlån i stedet for en 30-årig produkt. Hvis du kommer til at holde din ejendom for en længere periode (over fem år), bør du give en 15-års lån alvorlig overvejelse, hvis du har råd til den højere betaling.

Ejer besatte Ejendom vs. Investment Property

Domicilejendomme (O / O) realkreditlån har de laveste renter til rådighed på markedet. Långivere er godt klar over, at en låntager vil træffe alle foranstaltninger for at beskytte ejendom, som han / hun bor i. Ejerens "bilag" til ejendommen er lige så følelsesladet, som det er økonomisk. Denne virkelighed afspejles i lavere rente. Du vil betale omkring en til en og en halv procent højere for en investering (ikke ejerboliger) (NOO) ejendom.

Hvortil der NOO er en smule anderledes også. Teoretisk set kan alle kvalificere sig til en NOO pant da pant betaling (hovedstol, renter, skat og forsikring) (Piti) er totalt dækket af lejeindtægten, du vil modtage. Derfor bør din personlige gæld til indkomst (DTI) forholdet ikke ændres. I virkeligheden, hvis du tjener en hel del mere end din Piti månedlige forpligtelse, din DTI vil blive forbedret.

Fair markedsværdi (FMV), vil blive baseret, ikke blot på de seneste salgspriser for lignende boliger i dit område, men også på den indtægt genereret af en NOO ejendom. Mortgage långivere antager (undertiden forkert), at du køber investeringer for langsigtet indkomst og påskønnelse (ikke en hurtig videresalg i et par måneder). Derfor er den månedlige indkomst stream og de historiske tomgang faktorer er vigtige i at estimere sande FMV af en investeringsejendom.

Afbetale en Home Mortgage tidligt - en køreplan

Det er svært at forstå, at de fleste nye realkreditlån er skrevet på en 30 årig periode. Det er endnu sværere at forstå, at langt størstedelen af ​​disse pantebreve aldrig vil blive betalt fuldt ud, fordi meget få mennesker forbliver i et hjem for så længe. Ønsker du at betale et realkreditlån for evigt? Hvis du er ligesom de fleste, ville du svare med et rungende "Nej!"

Her er den bedste måde at betale din pant ned lidt hurtigere end dit sæt sigt og en måde at finde, hvor hurtigt du kan betale det ud. Der er hjem pant regnemaskiner tilgængelige på internettet, der kan fortælle dig, hvordan en enkelt eller flere ekstra betalinger vil påvirke din samlede payoff. Det undrer mest at erfare, at ved at lave en enkelt ekstra betaling om året, kan en person barbere op til 10 år ud af en 30 års lån sigt.

De fleste mennesker ville synes, at det at lave dobbelt betalinger hver måned ville betale dit hjem pant ud i halvdelen af ​​tiden, men det er langt væk. Sandheden er, at hver en krone af din ekstra betaling går til din hovedstol. Din regelmæssig betaling er delt mellem din primære og din interesse, så ved at gøre en dobbelt betaling, er du virkelig gør en tredobbelt hovedstol betaling. Udnyt disse gratis pant tilbagebetaling regnemaskiner for at se, hvor meget hurtigere du kan betale dit hjem pant.

Æbler med æbler - Sammenligning Hjem Lån

Når du er ude efter et hjem, vil du opdage, at du kan få meget forskellige citater på hjem køb lån fra långivere og realkreditmæglere. Når du får flere citater, er det vigtigt at sikre, at du sammenligner æbler med æbler.

Nogle mæglere kan foreslå meget forskellige lån scenarier end andre, så sørg for du forstår hver. Her er et par ting at se til.

 • Term - Er boliglån, som du sammenligner baseret på tilsvarende tilbagebetaling perioder? Månedlige betalinger vil se meget lavere på boliglån med en tilbagebetalingsperiode 30 år i forhold til en 10 eller 20 år. Lad dig ikke narre af et lavt antal er baseret på en lang sigt.
 • Pris - Ikke alle priser er lavet det samme. Først er du sammenligner faste satser eller justerbare satser. Hvis du tror, ​​en sats er for lav til at være sandt, er det sandsynligvis, og du kigger på boliglån, der i sidste ende vil justere baseret på et økonomisk andet indeks eller. Dobbelttjek at du kigger på boliglån med lignende sats strukturer og derefter sammenligne de faktiske kurser.
 • Afsluttende omkostninger - forskellige långivere, titel selskaber, mæglere og børsmæglerselskaber har forskellige afsluttende omkostninger forbundet med deres lån. Ved behandlingen af ​​lukning omkostninger, sørge for, at escrows er korrekte, og at der ikke er nogen punkter eller stiftelsesprovisioner. Disse gebyrer kan være godt skjult og gør du tror, ​​du får en bedre aftale end du er.

Tag disse tre faktorer i betragtning, når du sammenligner flere boliglån og du vil være sikker på at sammenligne æbler med æbler.

Hvad skal gøre, når du går glip af et hjem lån betaling

Ingen skal have til at fortælle dig om vigtigheden af ​​at gøre til tiden hjem lån betalinger. Men folk stadig befinder sig i en situation, hvor de har problemer med at gøre deres betaling til tiden og måske endda gå glip af en. Hvis du er i denne situation, her er et par ting, du skal være sikker på at reducere de skader sene kan forårsage.

Først, skal du kontakte din långiver og få betaling i, så snart du kan. Der kan være en sen gebyr forbundet med betalingen, og du skal betale det så godt. Spørg långiver, hvis der er nogen måde, at du kan undgå at have denne betaling rapporteret til eventuelle kreditoplysningsbureauer og normalt vil de have muligheder for dig at undgå det. En sen betaling på et boliglån er en kredit gener og er svært at komme forbi.

Hvis du finder nogen løsning på din långiver rapporterer sene til kreditoplysningsbureauer, din næste skridt er at kontakte agenturerne selv. Der er typisk ikke noget, du kan gøre for at få det taget ud af rapporteringen, men du kan være sikker på, at rapporten præcist afspejler, at betalingen er sket, og boliglånet er stadig i god behold. Dette kan hjælpe dig med at reducere skader på din kredit score.

Endelig og mest indlysende er, at gøre det igen. Fra nu af, gør hvad du kan for at sende dit boliglån betaling i mindst en uge før forfaldstidspunktet. Den nemmeste måde at undgå dette problem i fremtiden er til at betale tidligt og komme foran.

Konsolidering Hjem Lån for at gemme hver måned

Er du utilfreds med de samlede betalinger, du skal gøre hver måned på dine flere boliglån? De fleste mennesker i disse dage er at drage fordel af lavere renter til at konsolidere flere boliglån i enkelte lån med en enkelt, lavere betaling. Hvis du medbringer flere boliglån, eller endda andre lån til biler, uddannelse eller andet, bør du tænke på at konsolidere i en enkelt boliglån og enkelt betaling hver måned.

Det første skridt i denne proces er at samle alle de oplysninger om dine boliglån og andre lån. Sammenlign disse tal til egenkapital til rådighed i dit hjem for at se, hvor meget du kan konsolidere sammen.

Når du har en idé, bringe alle disse oplysninger på et realkreditlån specialist, der kan give dig et mere præcist billede af, hvordan du boliglån vil blive konsolideret, og hvad dine nye betalinger vil være. Du vil se, at konsolidere flere boliglån kan være den bedste økonomiske træk, du nogensinde gøre. Ved at få en enkelt fast rente, har du langt mere sikkerhed hver måned end med flere boliglån, der arbejder på forskellige rentesatser.

Hurricane skade? Brug en hjem forbedring lån til rette det op

Antallet af vejrfænomener, som har ramt USA i de seneste par år er forbløffende. Især de orkaner, der har hærget den sydlige øst. Hvis du er en boligejer, der har haft en vis orkan skader, din forsikring ikke kan dække helt, kig ind i et hjem forbedring lån til at reparere skaden.

Et hjem forbedring lån til specifikke hjem forbedringer er forholdsvis let at sikre hurtig. Fordi orkanen skader ofte omfatter ting som et tag eller vinduer, der skal repareres for at gøre hjemmet beboelig, er disse hjem forbedring lån handlet hurtigt.

Først få tilbud til de forbedringer, som du har brug for at gøre. Når du har dem, bringe dem til långivere, der specialiserer sig i hjem forbedring lån. Med citater, skal långiver let kunne vurdere risici og fordele forbundet med hjem forbedring lån og vil give dig et hurtigt svar.

Lad ikke moder natur ødelægge dit hjem investering. Hvis du har haft skader på dit hjem, der skal repareres, kig ind i et hjem forbedring lån for at afhjælpe din situation.

Student lån? Betale dem ud fra din Home Mortgage

Omkostningerne ved uddannelse er steget som få andre brancher i de seneste årtier. Imidlertid har uddannelse fået ikke mindre vigtigt, så hvordan er de studerende til at gøre det. De fleste af dem ender med at tage ud store mængder af studielån. Indrømmet, disse lån er ofte på meget god rente, men mange ender med at betale dem for resten af ​​deres liv.

Hvis du har disse typer af studerende lån, men også har et hjem realkreditlån, bør du bede en pant mægler om at betale dine studielån fra dit hjem pant. Selvom renten er lavere for studielån, den omstændighed, at løbetid er langt kortere end den typiske realkreditlån udmønter sig i en meget større månedlig betaling.

For folk, der ønsker at reducere de månedlige omkostninger ved deres uddannelse lån, ved hjælp af egenkapital fra et hjem pant kan være den bedste løsning til rådighed. Saml alle dine studerende lån oplysninger sammen med dit hjem pant information og besøg med enten en lokal pant mægler eller en online långiver. Enten bør være i stand til at give dig en fuldstændig evaluering af, hvordan din situation kan ændre sig med denne type konsolidering.

Kom hjem realkreditlån Online - Sikker og Swift

Der er en stor bekymring i dag over sikkerhed, som internettet giver. Professionelle og almindelige brugere vil altid attestere, at sikkerheden af ​​dine oplysninger er helt i hænderne på den hjemmeside, du giver det til. Når det gælder om at finde et hjem køb lån online, de websteder, der giver dem tilbyde de bedste i sikkerhed for dine mest følsomme oplysninger.

Lad ikke sikkerhedsproblemer stå i vejen for shopping for realkreditlån online. Du kan ende med at gå glip af de lavest mulige priser. En anden stor grund til at shoppe for realkreditlån online er på grund af den fremskyndede proces i forhold til et traditionelt realkreditlån mægler. På grund af automatisering af processen, kan realkreditlån fra online långivere undertiden gå fra ansøgning, for at citere, at lukning, på kun et par dage. Der er forskellige underwriting procedurer og processer for online realkreditlån og disse kombineret med automatisering kan gøre for en hurtig lukning.

Hvis du er på udkig efter hjem realkreditlån og er ikke sikker på, om du skal shoppe online, husker den sikkerhed, der leveres sammen med information og den hurtighed, hvormed du kan komme til den afsluttende bordet. Kombiner dem med de lave satser, der findes online, og du har ingen grund til at tvivle længere.

Skat Fordele af boliglån

Der er mange fordele, der kommer med hjem realkreditlån. Ejerbolig er en fordel i sig selv, men en større, mere håndgribelig fordel kommer fra de skattelettelser, som du kan kvalificere sig til som et hjem ejer. Skatter vil variere baseret på staten og det sted, hvor dit hjem hviler. Men der er altid mange skattemæssige fordele, der kommer med hjem realkreditlån.

Vidste du, at hver en krone af renter på dit realkreditlån er fradragsberettiget? Det er sandt. Hjem realkreditlån og deres betalinger består hovedsagelig af rentebetalinger. Da du betale skat af dit hjem, er de skatter afkald på dit realkreditlån interesse at undgå dobbeltbeskatning. Sammenlign dette med at betale husleje, hvor du får nogen fordel.

En stat i særdeleshed har en stor gavn af realkreditlån. Det er Florida, hvor de har Homestead Act. The Florida Homestead Act, at en boligejer kan erklære deres bopæl som deres primære, homesteaded, ejendom. De kan derefter tage en indkomst fradrag på op til $ 25,000 om deres afkast for deres homesteaded egenskaber. I en stat som Florida, der er allerede stor for skatter, vil realkreditlån tilføje et helt nyt niveau af skat venlighed.

"Regering" Realkreditlån

Der er to, der normalt er kendt som som "offentlige realkreditlån". Den ene er Federal Housing Authority (FHA) garanteret pant, den oprindelige "ikke-overensstemmende" boliglån. Den anden er Veteran Administration (VA) realkreditlån, der er designet til at hjælpe tidligere medlemmer af de militære køb ejerboliger.

FHA er anerkendt som den originale ikke-overensstemmende eller subprime-lån, fordi det giver mulighed for små ned betalinger (3%), accepterer låntagere med mindre end udestående lån, og tillader forbedring, reparation eller rehabilitering dollars, der skal indgå i køb pant beløb. Især for en første hjem, kan FHA hjælpe dig med at nå dit mål med den afslappede kredit og ned betalingsregler. Du vil betale en forsikring gebyr på 0,5% på din månedlige pant betaling for deres garanti.

VA, ligesom FHA, ikke faktisk gøre lån; de garanterer dem til den faktiske långiver. Som en fordel for de amerikanske militære personel har VA hjulpet millioner af veteraner siden slutningen 1940'erne køb ejerboliger. Med kræves ingen udbetaling og fleksibel underwriting giver låntagere med beskadiget kredit at kvalificere sig til lån, VA er fortsat en vigtig udlån kilde til militære veteraner, der ønsker at købe fast ejendom.

Forklaring for lukning / afviklingsomkostninger

Lukning og afvikling omkostninger er alle låntagers mindst foretrukne emne, når finansiering af fast ejendom. Mens alle forstår, at udgifterne til ejendommen og renten på hjem køb lån er de mest betydelige økonomiske bekymringer boligejeren eller køber kan lukke omkostninger alvorlige konsekvenser de samlede omkostninger ved realkreditlån og din nuværende bank konto. Mens nogle skruppelløse pant mæglere og långivere forsøge at øge deres indkomst ved at tilføje unødvendige og engang ublu gebyrer til omkostningerne ved afvikling, er der en række omkostninger, der skal indgå, om vi kan lide det eller ej. Her er de fælles udgifter, at alle bosættelser vil omfatte:

 • Optagelse gebyrer - udgifter til at optage et nyt realkreditlån og gerning, losning tidligere realkreditlån, og alle andre gebyrer en kommune afgifter for at placere nye oplysninger om en fast ejendom parcel.
 • Titel afprøvningsgebyrerne - omkostningerne ved at have en person undersøge kæden af ​​titlen på din nye ejendom. I stater øst for Mississippi, er titlen på din nye ejendom undersøgt bagud mindst 60 år for at kontrollere, at alle tidligere ejere overdraget deres rettigheder ordentligt. I de fleste stater vest for Mississippi, har forudgående ejerskab i fast ejendom blevet certificeret af delstaten Court, hvilket gør titel eksamen lettere.
 • Advokat eller spærrede selskab lukker gebyrer - udgifter til dokumentbehandling, undersøgelse, og levering på forlig sammen med moderere lukning for køber og sælger.
 • Titel forsikring - en långiver politik skal skrives svarende til et beløb på den resterende del af realkreditlån, de giver dig. Hvis du køber et hjem, bør du også overveje at få en ejer politik, som vil forsikre hele beløbet for købsprisen. Den ekstra omkostning for en ejer politik nominelt.
 • Vurdering gebyr - dit hjem skal vurderes for at bestemme sin rimelige markedsværdi (FMV). En enkelt familie hjem vurdering bør koste mellem $ 200 $ 400.
 • Credit rapport gebyr - et realkreditlån kredit rapport er mere omfattende end en for et kreditkort eller auto lån, og bør koste omkring $ 15.
 • Hjem inspektion gebyr - et hjem inspektion er påkrævet af din långiver, men er også en fordel for dig. Inspektøren kontrollerer hver komponent i din kommende nye hjem og har gjort en detaljeret rapport om hvert område (tag, varmesystem, pluming, el, etc.); omkostningerne varierer, men skal være i $ 300-450 rækkevidde.
 • Kortlægning og / eller plot plan - denne aktivitet undersøger og kontrollerer din ejendommens linjer og grænser.

Disse omkostninger kan eller ikke kan være inkluderet i din afsluttende:

 • Skat frimærker - mange stater og kommuner opkræve en afgift ved overdragelse af fast ejendom, fremgår af de stempler, der er føjet til den nye gerning og / eller realkreditlån. Disse gebyrer varierer meget, så tjek din tilstand / by / byen for information.
 • Access og / eller rabat gebyr - disse gebyrer udgør den umiddelbare indtægt for din pant mægler eller långiver. Rabatten gebyr bør svare til et beløb, som du betaler, der reducerer din rente ved en del af en procent.
 • Forarbejdning, underwriting, og / eller dokumentbehandling gebyr - kaldet "junk gebyrer", disse beløb gå til din pant mægler, långiver, og / eller lukning agent til administration af alle de involverede i dit nye lån papirarbejde.
 • Pest inspektion - mange långivere kræver denne inspektion, som bestemmer, om dit nye hjem er påført med termitter eller andre almindelige skadedyr, der skal fjernes.

Andre midler vil ofte blive indsamlet, men er ikke at lukke omkostninger.

 • Prepaids: Et års boligejer forsikringspræmie. Et års pant forsikringspræmie, hvis det er nødvendigt. Ejendomsskatter. Renter fra den dag, den sidste til slutningen af den aktuelle måned (fx tæt på det 18., indsamle interesse gældende indtil den 30. eller 31.).

"Negativ afskrivning" Mortgage

Pas altid "negative afskrivning" realkreditlån. Først lære, før du nogensinde selv lave en ansøgning om realkreditlån du overvejer er en negativ amortisering eller potentielt negativ amortisering lån. For det andet, undersøge meget nøje eventuelle oplysninger, du får af din potentielle pant långiver, der forklarer, hvordan denne type lån kunne arbejde.

Et eksempel på en negativ afskrivning pant vil give mere mening end en lang teknisk forklaring. Undersøg dette eksempel, og du bør hurtigt se, hvad det er, og hvorfor du skal være meget forsigtig med at bruge denne pant for dine finansieringsbehov:

Lån beløb $ 200000
Start rente 4,0% Note rente 6,5%
Betaling @ 4,0% rente $ 961,34
De samlede afdrag på realkreditlån første år $ 11,563.08
Renter på grund ved 6,5% første år $ 13,000.00
Renter mangel første år ($ 1,463.92)
Mængde, der tilsættes pant balance $ 1,463.92
Ny pant balance efter første år $ 201,463.92

Som du kan se, i stedet for din realkreditlån balance faldet med nogle beløb efter 12 måneders afdrag på realkreditlån, har din saldo steget med over $ 1.000. Hvad er der galt med dette billede, spørger du? Dit realkreditlån har "negativt afskrevet" for det første år. I stedet for en del af din månedlige betaling, der anvendes på hovedstolen til at reducere dit lån, det hele skulle anvendes til renter og du stadig kom op kort!

Hvorfor skulle nogen ønske en negativ amortisering realkreditlån? Nå, ingen virkelig ønsker en. Men de tjener en værdifuld formål til tider. Her er hvordan. Hvis du har brug et realkreditlån, der koster mere end du har råd til i de første år, men din indkomst vil stige betydeligt i den nærmeste fremtid, kan dramatisk lavere betaling start af et lån som dette giver dig mulighed for at kvalificere sig til at købe det hjem, du ønsker. Så enten beregne den korrekte betaling ved notat plus nogle beløb, du har råd til at betale i retning af hovedstolen, og derefter betale dette beløb hver måned. Eller forhandle vilkår, der angiver din månedlige betaling vil vende tilbage til en "fuldt afskrivningsperiode" betaling i fremtiden, og begynde at gøre, at regelmæssig betaling som planlagt. Dette giver dig mulighed for at købe det hjem, du ønsker, råd månedlige betalinger på lavere end markedsrenten i starten, og give dig den normale balance løn ned i fremtiden.

Forstå ReSPA Og hvorfor det er vigtigt

Real Estate Afvikling Act (ReSPA) blev først vedtaget i 1974 og er blevet opdateret og forbedret siden da. Hver realkreditlån låntager er blevet påvirket af dens vilkår, og det er meget vigtigt, men de fleste mennesker ved ikke, hvad det er, eller gør. Det primære formål er at a) gøre folk bedre "shoppere", og b) forhindre pant mæglere og långivere fra at tilføje returkommission og henvisning eller andre gebyrer til dit lån. Her er de vigtigste ingredienser, der er designet til at hjælpe realkreditlåntagere:

Ved ansøgning:

 • Mandater at låntagere får en god tro skøn (GFE), i prospektive afsluttende omkostninger inden for 72 timer efter indgivelse af en ansøgning om et lån. Denne funktion er beregnet til at a) give dig en god idé om, hvad dine omkostninger til at lukke dette lån vil blive, og b) forhindre skrupelløse mæglere eller långivere fra at tilføje overskydende beløb til at øge deres indkomst og lette din opsparing.
 • Kræver, at du modtager en særlig informationspjece (kun indkøb), som forklarer nogle af komponenterne i at købe fast ejendom.
 • Giver dig et realkreditlån Servicering Disclosure, der angiver, om din valgte långiver til hensigt at sælge din pant eller vil servicere dit lån inden for en overskuelig fremtid.

Hverken inden eller på Closing / Settlement:

 • Du skal modtage en tilknyttet virksomhed arrangement (AfBA) Oplysning, der identificerer eventuelle parter, levere produkter eller tjenester til at lukke dit lån, som ejes, delvis eller fuldt ud, af din pant långiver, om typen og måde af deres forening. Du er ikke forpligtet til at bruge denne tjeneste, hvis du er utilpas med deres gebyr eller forholdet til din långiver.
 • Mandater, du modtager en HUD-1 afregning ved lukketid. Dette er en standardformular, der viser alle afgifter, som anvendes til både låntager og sælger som følge af dette pant lukning. Der er en vigtig funktion, som du altid skal bruge, om du er køber eller sælger af den pågældende ejendom. Du har ret til at have en potentiel endelig kopi givet til dig 24 timer før lukke lånet. I stedet for at forsøge at læse og forstå en kompleks udseende dokument på dine omkostninger under et realkreditlån løsning, kan du undersøge dokumentet i dit eget hjem. Hvis du har spørgsmål, så spørg dem, før det afsluttende indtræffer den næste dag. Lad ikke det afsluttende at fortsætte, indtil du forstår alle gebyrer bemærkede i dette dokument.

Der er nogle andre bestemmelser i denne lov, som også er vigtige, men er, for det meste, oplysende og vil give mening, efter at du er en glad boligejer. Vær opmærksom på, at mens disse føderalt mandat oplysninger er beregnet til at beskytte dig fra at betale ekstra penge, at ansvaret bruge disse regler til din bedste interesse er din, ikke regeringens. Kig på disse dokumenter nøje og har nogen forvirrende elementer fuldt forklaret før du fortsætter med dit lån eller lukning.

Afdragsfrie lån

Afdragsfrie realkreditlån er relativt nye produkter i branchen. Et marked eller mindre end markedsrente vil blive tilbudt og långiver kræver en betaling kun lig med renter på din saldo. Renten kan ændre sig med bestemte intervaller eller kan være aftalt stigninger forud for lukning. Et afdragsfrit realkreditlån kan enten være en meget gavnlig produkt eller et lån, som du kan komme til at foragte. Meget afhænger af din

 • Den finansielle situation,
 • Planer for ejendommen fastgør lånet,
 • Hyppigheden af ​​justeringerne rente-, hvis nogen, og
 • Din personlige syn på fast ejendom og finanser.

For eksempel, hvis du betaler "markedsrente" interesse, at forskellen i de første par år af lånet vil ikke afvige meget fra en normal første pant, da over 90% af din månedlige betalinger vil gå til at betale renter alligevel. Den "cross-over" (når du betaler mere til hovedstolen end renter) normalt ikke forekommer indtil engang i det 11. år af en 30-årigt realkreditlån alligevel. Også, hvis din hensigt er at holde din ejendom og dit lån på lang sigt kan et afdragsfrit realkreditlån blive en forbandelse snarere end en fordel.

Men ofte kan du være i stand til at få et afdragsfrit lån til under markedsrenten, som undertiden vil resultere i en månedlig betaling 30-50% mindre end en normal fast rente realkreditlån. De åbenlyse fordele ved et program som dette -

 • Meget lettere kvalifikationer regler eller evnen til at kvalificere sig til et større lån,
 • Stærkt forbedret cash flow hver måned, hvis overskud, som kunne anvendes på hovedstolen på dit lån, og / eller
 • Så længe du ikke er belånt til "max", er det muligt, at der i hurtigt værdsætte værdi perioder, vil din ejendom stige i dagsværdi (FMV) hurtigt nok til at give dig mulighed for at sælge til en god fortjeneste eller refinansiere til en lav sats normal fast eller indstillelig sats pant lån.

Et afdragsfrit realkreditlån er bestemt ikke for alle. Hvis du har et problem med budgettering, disciplinerede udgifter vaner, eller har vildt uregelmæssig indkomst mønstre kan dette produkt være gavnlige (lavere månedlige betalinger) eller skade (ingen afdrag, udgifter over rimeligt budget beløb osv), afhængigt af din økonomiske tilstand og vaner. Vær ærlig, ikke grådig. Hvis du mener, du vil ikke afsætte ekstra penge til hovedstolen, kan du være bedre stillet med en normal fast eller indstillelig sats pant, der tvinger dig til at reducere hovedstolen og budget effektivt.

Mindre end 30-års lån Options

Indtil omkring 20 år siden, ville du bede om en pant udtryk som matcher din projiceret tidsperiode. Siden oprettelsen af ​​Federal National Mortgage Association (FNMA) og Federal Home Loan Mortgage Corporation (FHLMC), i begyndelsen af ​​1970'erne, er de fleste realkreditlån solgt til FNMA, FHLMC eller andre større realkreditlån købere. Disse lån er sat i "puljer" og gensælges i investeringsmarkederne, primært konkurrerer med obligationsudstedelser. På grund af dette, er næsten alle første realkreditlån skrevet til enten 15 eller 30 kun år, så potentielle købere af realkreditlån værdipapirer til beregning af deres "udbytte" (forventede indtjening).

Det betyder ikke, du kan ikke have et realkreditlån med en løbetid kortere end den anførte periode. Her er hvordan det ville arbejde for dig.

Hvis du ønskede at være pant-fri i 22 år, får du en 30-års lån. Har din pant professionelle beregne, hvad din betaling ville være, hvis det var en 22-årigt lån. Gør denne betaling hver måned, og din boliglån vil betale sig i 22 år! Hvorfor? Hver dollar over den krævede betaling for et 30-årigt lån er anvendt til din primære balance! Du vil få en ekstra fordel. Da din långiver computer kun er på udkig efter den påkrævede 30-årige realkreditlån betaling, bør du finde dig selv i en kontant binder på noget tidspunkt, kan du vende tilbage til den planlagte betaling, hvorved du sparer tiltrængt penge og holde din kreditværdighed perfekt til dit realkreditlån. En endelig - og vigtigste fordel - hvis du følger din 22-års lån tidsplan, vil du spare tusindvis af dollars i renter, mængden af ​​besparelser vokser hver måned.

Fast rente vs. justerbare sats realkreditlån

Hvad er et navn? Ud over den indlysende, en sats forbliver den samme, mens de øvrige ændringer, er der ingen forskel i de grundlæggende vilkår enten pant type. Men er meget vigtigt at din beslutningsproces forstå den måde en justerbar sats pant (ARM) fungerer. Mens start sats er den samme som satsen for de næste 30 år i et fastforrentet realkreditlån, begyndelsen sats er kun en komponent, undertiden en relativt lille del, i en arm. Vilkårene for en ARM er afgørende for dens ønskelige. Dine fremtidige planer for den faste ejendom købt også bør indgå i din beslutning om et realkreditlån type.

Hvis du har planer om at holde din nye ejendom (eller din nye pant) på lang sigt, i mindst fem år eller længere, kan du være bedre stillet med en fast rente og afdrag. Satsen vil ikke ændre, på godt og ondt, for hele lånets løbetid, normalt 30 år. Hvis din husstandsindkomst er konsekvent og bør forblive sådan, en fast rente lån giver sikkerhed for et beløb, der er let budgetterede, uanset udsving i økonomien. Hvis du har råd lånet nu, bør du have mulighed for at tillade sig det på længere sigt.

Skulle du overveje din nye køb af fast ejendom som mere kortsigtede, fem år eller derunder, kan du overveje at bruge en ARM til at finansiere dit hjem. I starten vil det helt sikkert koste dig mindre, og på kort sigt, med rimelig justering og levetid kasketter, kan det koste dig betydeligt mindre, også. Der er fire hovedkomponenter til en arm (ud over start rate), som alle du skal forstå at træffe en velovervejet beslutning om lånet, du ønsker. De komponenter, du har brug for at undersøge:

 • Index: basen, der bruges til at beregne fremtidige kursændringer. De mest almindelige indeks er det amerikanske finansministerium Bill gennemsnitlige kurs, den 11. District Cost of Funds (COFI), og LIBOR (London Interbank Offered Rate), hvoraf ingen svinger hurtigt eller ofte.
 • Margin: den procentdel, der vil blive tilføjet til indekset med en sats ændring dato til at beregne nye rente for den kommende periode.
 • Justering Cap: den maksimale din rente kan stige ved hver justering periode. Den mest almindelige cap er to procent.
 • Lifetime Cap: den maksimale din rente kan stige over den samlede levetid realkreditlån. Den mest almindelige cap er seks procent.

ARM 's kommer i en bred vifte af valgmuligheder: seks måneder et år to år, tre år og fem år ARMS er de mest almindelige produkter, der tilbydes. Alle er normalt fuld 30 år realkreditlån, men vende tilbage til et år ARMS efter den indledende tilpasningsperiode, uanset hvad det måtte være. Det bør være indlysende, at, alt efter hvor lang tid, før den første tilpasningsperiode, starten sats, mens vigtigt, har en anden grad af betydning. Starten på en tre eller fem år ARM er langt vigtigere end en seks måneders eller en år ARM.

For eksempel, hvis du vælger en 3/27 realkreditlån, din oprindelige rente er fastsat for de første tre år og vender tilbage til et års ARM for restløbetiden. Hvis du har planer om at holde din ejendom eller denne pant for tre til fire år, bør dette produkt være et glimrende valg. Skulle du planlægger at holde pant for fem til ti år minimum, kan du finde renten op til seks procent højere i så lidt som seks år. Hvis du startede på 5,5% (når den faste rente var 6,5%) kan du være på 11,5% i seks år. Husk, bør det ske, den faste rente vil også være meget højere end 6,5%, du kunne have modtaget i begyndelsen, så refinansiering måske eller måske ikke mening.

In summary, think about your future plans for the property and the mortgage before you select the mortgage type you want. Understand the potential risks and rewards you might receive from each before you commit to one course of action or another.

Single Family, Condominium, and Multi-Family Home Mortgages

There are some differences that you should know. The qualification percentages are the same as are most of the documents you need to submit. All primary requirements (appraisal, credit report, income verification, etc.) are the same. Forskellene:

 • Condominium : Project documents need to be part of your loan package. Documents include condominium bylaws, budget, and all related information regarding rules and regulations. This information comes from the Homeowner's Association and should be obtained by your mortgage lender. You should also have copies of this information because it shows how your new neighborhood is managed and notifies you of any deed/living restrictions (types of pets, insurance coverage provided by the master policy, what costs are covered in your homeowner's dues, etc.)
 • Condominium : In addition to your prospective principal, interest, taxes, and insurance (PITI), monthly homeowner's dues are added for your qualification. These dues must be paid every month, are set by the Homeowner's Association based on operating expenses (insurance, water, landscaping, trash removal, etc.) and a fund to cover future repairs (roof, painting, road paving, windows, etc.) Should you fall behind in these payments, the Homeowner's Association can and will file a lien against your home. Depending on the amenities offered by your project (pool, tennis courts, bike trails, etc.), your homeowner's dues can vary widely from approximately $150.00 to $500.00 per month.
 • Condominium : If the project is not yet 100% complete, you will need documentation from the developer regarding the complete plans for the entire project, percentages of owner occupied units versus investor owned units, and the projected date when the project will be turned over to the Homeowner's Association for control.
 • Multi-Family : You will receive income from the other units in your new home which affects your debt-to-income ratio in a positive way. You will have income that should be calculated in your debt-to-income ratio for mortgage qualification purposes. A vacancy factor of around five per cent will be calculated, but the remainder of market value rent income will lower your effective mortgage payment.
 • Multi-Family : Your appraisal cost will be quite a bit higher, around double the expense for a single family or condominium appraisal. Current rent amounts and market rent data must be analyzed to arrive at a fair market value (FMV) for the property.
 • Multi-Family : Your mortgage file will need either copies of your prospective tenant's leases or “tenant-at-will” letters, which state that they live in the property on a month-to-month basis and verifying the rent amount they pay. This is the seller's responsibility, not yours, but you should be aware of this requirement and stay on top of your mortgage lender to obtain these documents in a timely fashion.

Your mortgage application file will contain this additional information if you are purchasing a condominium or multi-family home but all other information remains the same. The other important difference is your interest rate. You might find that your best rate is slightly higher than one you might find for a single family home. While the increase should not be significant, you should shop around to find the best terms available.

How to Qualify for a Home Loan

Qualifying for a mortgage is one of the most important components of getting the mortgage you want. If you qualify, the rest is relatively easy once you know how to do it. Before you find the “home of your dreams” you should determine what size mortgage you qualify for. Her er hvordan du gør det:

 • Determine your household gross monthly income . Do not use your “net” income (gross minus taxes, insurance deductions, or other reductions). Use your gross salary or monthly total wages before taxes and other deductions. Do not include overtime or special extra income unless you can prove it is regular and consistent.
 • Calculate your monthly debt obligations. Do not factor in your utility expenses (telephone, electricity, heat, etc.). Just consider your regular monthly debts, including auto loan payments, credit card monthly payments, student loan payments, and other installment loans you have.
 • Divide your monthly debt obligations by your household gross income. The result will be a percentage that indicates how much of your gross monthly income you spend on outstanding debts before you add a mortgage payment into the mix.
 • Use one of the many mortgage calculators available online to calculate a potential mortgage amount and monthly payment. If you do not have access to the Internet, visit your local library to connect or get information on how to calculate a mortgage amount and payment. Should you already have a trusted mortgage broker or lender, talk with them to determine the maximum mortgage amount you qualify for and what that monthly payment might be at current interest rates.
 • Your projected new mortgage payment, including prospective monthly real estate taxes and homeowner's insurance, should not exceed 25-35% of your gross monthly income. Then add a projected new mortgage payment and your current monthly obligations. Divide that amount by your regular household gross monthly income. The resulting percentage should be between 36-48% to safely qualify for the mortgage you need.

Once you have completed this process, you will have mastered a key ingredient in the mortgage process. You will know the general range of properties that will be available to you and what your prospective budget will look like after you close on your new home.

US Foreclosures Continue to Rise

While most of the US has been enjoying a healthy and robust real estate market with minimal "days on the market", many states in the country's heartland are reeling from record foreclosure numbers.

States like Ohio, Texas, Georgia and even Florida are suffering from economic situations created by the shift from industrially-based economies to service. As the industrial jobs are lost, in areas where new jobs are created, they are not of the same wage and benefit level.

In addition to job loss, there are many homeowners who were victims of predatory lending or who secured Interest Only loans or other similarly risky financing options.

Take Advantage of Low Rates – Get a Home Improvement Loan

Take it from someone who has built his own fence, re-done his own floors, and basically given his whole house a face lift, there are few more satisfying things than home improvement. Home improvement is about far more than your comfort. It is about knowing that you have added value to your most precious commodity.

If you have some improvements that you would like to make but don't think that you have the cash for them, look into a home improvement loan to take care of the costs. Getting a home improvement loan is one of the easiest loans to secure. Homes are major assets and making improvements will only increase the value of that asset. Because of this, there is a certain level of security in these loans in the eyes of lenders. You can find a home improvement loan from lenders on the Web or in your neighborhood.

The main thing is that if you have been thinking about it for some time, the time to do it is now. Interest rates on a home improvement loan cannot get much lower. Combine that with the huge increases in land and home values and this is the absolute prime time to make your home equity work for you and your house. By borrowing the home improvement loan at such a low rate and adding major value to your house, it is a double win for your overall home investment.

Home Loan Basics

There are universal basics to getting and maintaining a home loan that all homeowners and buyers should know. Here, we want to open you up to just a few of these in the hopes that you can take that information and make the best decisions for your future. Here are a few home loan basics for anyone.

 • The Application Process – A home loan is a large amount of money to borrow. Because of that, you will find that banks want a whole lot of information about who they are lending it to. Try not to become annoyed with the amount of information required. It really is not much for a bank to ask in return for such a large loan.
 • Rates Do Change – A homeowner that is carrying one home loan or more should always keep their eye on the current interest rates. Refinancing a home loan has become a fairly simple procedure and if you find that you are in a position to better your rate and term, do it. Do not waste time thinking about it, get with a broker or online lender and get quotes and comparisons for how much they can help you in your situation.
 • BE ON TIME – The most important thing about maintaining a home loan is to make your payments in a timely fashion. Nothing can be more detrimental to a credit rating than late mortgage payments. Missing a home loan payment is one of the biggest 'no no's in all of finance. Be sure to get you checks in on time or to take advantage of automatic debit options for mortgage payments.

Basic Rules for Getting a Home Loan

The process of getting a home loan can at first seem both confusing and sometimes daunting. The reality, however, of obtaining and closing a home loan is not that complicated. Some basic rules you need to learn and follow:

 • Know your credit status, FICO score, and the general condition of your credit report. If there are some problems, start immediately to correct them.
 • Compute your relative debt-to-income ratio by dividing your monthly debt obligations for installment loans and credit card balances by your regular gross monthly income.
 • Assemble all of the documentation necessary to make a complete application, including recent pay stubs, bank or credit union statements covering at least the prior twelve months, copies of your prior twelve months checks for mortgage payments or rent, and a listing of all your debts, including account numbers.
 • Make a commitment to yourself to only deal with a lender you trust. Whether you choose to deal with a mortgage broker, mortgage company, bank, or credit union, the person and the lender should be of the highest quality and dependability.
 • Get pre-qualified in writing by your mortgage professional. This will give you the information you need to understand regarding the amount of mortgage for which you can qualify and will give you instant credibility with real estate brokers and sellers of properties you're considering.
 • Carefully examine your Good Faith Estimate (GFE) of closing costs and Truth-In-Lending (TIL) statement you receive at application. Question any item that you don't understand and only accept complete answers that make sense to you.
 • Be patient but stay on top of your lender at all times. Constant communication should ensure that you close your mortgage in a timely fashion. Get all remaining documentation to your lender immediately.

If you do your part in producing needed documentation, communicating with your lender regularly, getting any answers to your questions in a timely and complete fashion, and remaining as stress-free as possible, getting a mortgage will be a positive experience for you.