Realiseringen papmache Projekter og Håndværk: Opskrift og instruktioner

Realiseringen papmache Projekter og Håndværk: Opskrift og instruktioner

Papmache, også kendt som papmaché, er en crafting teknik, der er let, billigt, alsidig og perfekt til alle aldre. Du kunne ikke anmode om en bedre kunstart! Du kan oprette masker, piñatas, dekorative accenter, skåle og endda lære at lave en papmache vulkan, eller bare om noget din fantasi kan drømme op. Projekterne vil tage flere dage at fuldføre, som du har brug for at give mulighed for tørretid mellem lag af papir til disse typer af papir håndværk.

Her er en trin-for-trin guide til hvordan man laver papmache at komme i gang med projekterne.

 • Lim Der er en bred vifte af lim opskrifter til rådighed, og med lidt eksperimenter, kan du finde den, du bedst kan lide. Prøv tre dele hvid lim blandet med en del vand, eller flydende stivelse ved fuld styrke for en papmache pasta. Min favorit lim er en kogte blanding af en del mel til omkring fem dele vand; bringe blandingen til en lav rullemodstand koges i omkring tre eller fire minutter og tilføje et par teskefulde salt at afskrække mug. Rør rundt indtil glat og lad blandingen køle af, før du bruger. Dette papir mache opskrift på lim er en favorit af mange kunstnere på grund af formen afskrækkende.
 • Danner formen er grundlaget for dit projekt. Du kan bruge noget, du kan lide, herunder balloner, papkasser, styrofoam bolde eller andre former, eller andre materialer, der har en interessant form. Hvis du ønsker at lave en bestemt form som et dyr eller en person, brug malertape til at oprette din formular med stykker af pap eller styrofoam.
 • Basics Nu hvor du har din lim og formen, er du klar til at begynde at lære at papmache! Her er de andre materialer, du skal bruge:

  • Silkepapir, perler, glitter og andre accenter (valgfrit)
  • Avis strimler, revet ca 1 cm bred og seks inches lang (du kan også bruge gavepapir eller brune papirsposer)
  • Plakat maling
  • Pensler

Papmache Instruktioner:

 1. Arbejde med en strimmel papir ad gangen, dyppe papiret ind i lim og få det godt mættet på begge sider. Fjern den overskydende lim med fingrene og læg strimlen på din formular, udjævning med hænderne. Gør dette forsigtigt for ikke at rive papiret.
 2. Fortsætte med at arbejde, tilføjer de strimler af papir til formularen, let overlappende dem som du går. Når formularen er helt dækket med papirstrimler, sæt den til side i 24 timer for at lade limen tørre.
 3. Gentag trin et og to mindst to gange mere, så du har mindst tre lag papir på din formular. Lad limen tørre i 24 timer mellem hvert lag. Fortsæt indtil du har den ønskede tykkelse.
 4. Når du er færdig lagdelingen og limen er helt tør, male din figur med plakaten maling og pensler. Sæt projektet til side igen, så malingen kan tørre, og derefter tilføje dekorative hånd med silkepapir, perler, glitter eller andre genstande, hvis det ønskes.
 5. Hvis du ønsker at hænge din skabelse, såsom en pinata, bruge en stærk nål og fiskesnøre til punch små huller i toppen til ophæng.

Det er alt der er til det! Når du har den grundlæggende teknik under bæltet, kan du gøre mere avancerede projekter. Pick up en bog om papmache, eller lave en søgning på nettet for nogle gode ideer til håndværk.

Tips:

 • For at gøre maleri lettere, dækker det sidste lag med hvid maling og lad det tørre, før du tilføjer dine farver.
 • Hvis der er høj luftfugtighed i luften, vil det påvirke tykkelsen af ​​din lim. Brug mindre vand, når det er fugtigt.