Real Estate: Relocation Tips

Ejendomsmæglere og Relocation Services

Flytte til et ukendt område kan være foruroligende, så det er en god ide at arbejde med en flytning specialist, der tilbyder udflytning tjenester. Mange ejendomsmæglere har agenter, der specialiserer sig i at yde udflytning tjenester, herunder at finde midlertidig eller permanent bolig i din nye samfund. For at finde en specialist i det område, du flytter til, skal du kontakte den lokale ejendomsmægler, du brugte til at købe din eksisterende ejendom. Din agent kan henvise dig til et agentur i den anden ende, eller kan hjælpe co-koordinere dine flytter tjenester. En anden ressource, når flytning, forudsat at du gør det for jobrelaterede årsager er den ansættende virksomhedens menneskelige ressourcer afdeling. Hvis det er en stor virksomhed, chancerne er personale menneskelige ressourcer har givet mange en medarbejders henvisninger til lokale tjenester.

Planlægning Din Move

Planlægger at flytte? Når du endelig har fundet et hjem i din nye samfund, er det tid til at planlægge din flytning. Deres flytning selskab kan være en stor hjælp i denne henseende. Mange tilbud planlægning tjeklister, at henvisninger til bevægelige og opbevaring virksomheder og faciliteter, og andre tjenester glatte dit overgang til dit nye hjem. Relo.com, en udflytning tjenesteudbyder med agenter i hele og i 20 andre lande, tilbyder en bevægende tjekliste. Disse er meget værdifulde, især fordi de tilbyder en omfattende tidslinje på, hvad der bliver gjort, og hvornår. Tjek det ud, så tjek det ud!

Særlige overvejelser Når du flytter

Der er mange særlige hensyn, når flytning, især hvis du er flyttet med børn. Du bør altid arbejde med en agent, der har specialiseret sig i flytning og levere forflytning. Større ejendomsmæglere har en flytning direktør. Du kan bede om en henvisning til en kvalificeret flytning specialist inden for agenturet eller for en anden specialist i den anden ende af din flytning. Uanset hvad, så sørg for du arbejder med en autoriseret professionel i god stående med hans eller hendes tilstand fast ejendom licens bord.

Relocation Virksomheder

Arbejde med en kvalificeret flytning virksomhed kan betyde forskellen mellem fred i sindet og miste dit sind. Relocation virksomheder kan hjælpe dig med at finde kvalificerede ejendomsmæglere. De kan hjælpe dig med at finde ejendomme. Og de kan henvise dig til velrenommerede bevægelige og opbevaring selskaber. En god flytning selskab kan tjene som en uvurderlig ressource i hele din flytteprocessen. Nogle store arbejdsgivere, ligesom Harvard University, har deres egen fast ejendom og flytning administrationsselskaber. Hvis du er flyttet på grund af dit job, så spørg din arbejdsgiver, hvis de giver udflytning tjenester eller hvilke flytning virksomheder, de kan anbefale.

Din nye fællesskabsinstrument

Hvis du er flyttet, enten ved valg eller af nødvendighed, har det aldrig været nemmere at finde udflytning information og om potentielle samfund og kvarterer, herunder oplysninger om alt fra lokale agenter og ejendomme til offentlige faciliteter. Du kan finde udflytning oplysninger på Sperlings bedste steder web-sted, herunder oplysninger om skoler, kriminalitet, klima, og rekreation. Du bør også gøre det til et punkt til at tjekke den lokale avis for at lære om lokale spørgsmål. Du kan gøre dette ved at læse avisens hjemmeside (selv små byer har dem nu), eller ved faktisk at abonnere på papiret. Du vil modtage den trykte udgave et par dage for sent, men det er stadig en stor ressource.

Flytning til dit job

Hvis du er ved at blive overført af din arbejdsgiver, eller tage et nyt job på den betingelse, at flytning udgifter dækker din arbejdsgiver, kan du drage fordel af udflytning tjenester, som din arbejdsgiver. Sørg for at du forstår, hvad din arbejdsgiver vil og ikke vil dække. Hvis det er muligt, at tale med andre medarbejdere, som er blevet flyttet af samme selskab for at se, hvad deres erfaringer var. Hvis du hører noget, men skrækhistorier, overveje at bede din arbejdsgiver, hvis du kan indgå aftale med din egen flytning specialist og har virksomheden fod regningen.

Firma Relocation Pakker

Personer, der befinder sig flytter på grund af et job overførsel eller accept af en ny stilling vil normalt blive tilbudt udflytning tjenester som en del af deres lønpakke. Disse typer af tjenester omfatter fast ejendom bistand til både hjemmet medarbejderen måske nødt til at sælge, og for den, medarbejderen har planer om at købe samt lukning og spærrede gebyrer. Flytning udgift er en anden frynsegode, der er normalt inkluderet. For at holde alt forløber glat, vil en flytning rådgiver tildeles koordinere alt og at sørge for, at alle udbydere er eksperter på deres givet felt. Enhver, der er i kæden af ​​tjenesten forventes at gøre kunden føler sig velplejet og overbevist om, at flytningen vil være så stress-fri som muligt.
Mange spekulerer på, hvordan virksomheder kan bære alt det bekostning. Relocation virksomheder arbejder med arbejdsgivere og betales heftig henvisninger fra tjenesteudbyderne de partner med til at håndtere de bevæger sig. Medarbejderne forventes at bruge "partner" udbydere for at opnå de fordele, der tilbydes dem.