Real Estate: Hvad er Equity? Tips

Kom egenkapital fra dit hjem

Du kan trykke på egenkapitalen i dit hjem ved at få et hjem ansvarlig lånekapital eller "anden pant.« Nogle husejere vil få et hjem egenkapital kreditlinje, som de kan skrive checks for at få penge, som de har brug for det i stedet for at få et engangsbeløb. Husk, at dit hjem sikrer et hjem ansvarlig lånekapital eller linje, lige som din primære pant gør. Det betyder, at hvis du ikke kan foretage de betalinger, långiveren afskærme på dit hjem. Sørg for at du kan følge med eventuelle betalinger accepterer du. Pas på at tage ud for meget egenkapital, da en nedgang i markedet for fast ejendom kunne forlade dig på grund mere end dit hjem er værd.

Øge din Equity

Den egenkapital i dit hjem stiger, når værdien af ​​dit hjem går op eller det beløb, du skylder går ned. Nogle mennesker øge deres egenkapital ved at betale off deres pant hurtigere end nødvendigt. Andre øge deres egenkapital ved at øge værdien af ​​ejendommen. Når du foretager forbedringer af dit hus selv, uden at tage et lån til at betale for dem, er det kendt som 'sved egenkapital. « Ved at gøre arbejdet selv, er du øge værdien af ​​dit hjem uden at pådrage store omkostninger. Da værdien af ​​dit hjem stiger, og din pant forbliver stabil, din egenkapital går op.

Brug Equity

Långivere har taget liberale udlån praksis for folk, der ønsker at låne fra egenkapitalen, der er ophobet i deres hjem. Egenkapitalen er bestemt ved at tage hjem aktuelle markedsværdi, fratrække udestående realkreditlån (r), og resten er egenkapital. Hvis dit hjem er værd $ 250.000 og du skylder $ 200,00 - du har $ 50.000 i egenkapitalen.
Risikoen udvikler i at låne hotellets fulde værdi, eller som i nogle anden realkreditlån er bankerne selv udlån op til 110% af sin værdi. Selv om det kan være nyttigt at trække tilgængelige kontanter fra ejendommen, du er i en position, der vil lamme dig, hvis du finde dig selv at skulle sælge den hjem inden for den nærmeste fremtid. Boliger kan ikke sælges i mere end deres værdi som forårsager sælgere til at nødt til at "bringe kontanter til den afsluttende bordet" for at rydde den første og anden realkreditlån. I tilfælde af et tab af job eller overførsel, er sælgere økonomisk trængte.
Når du bruger egenkapital fra dit hjem, skal du huske på, at du bruger de ressourcer, der kunne være nødvendigt at købe en erstatning hjem, bør du beslutter at flytte.

Brug af egenkapital i dit hjem

Du kan låne mod egenkapital i dit hjem med et hjem ansvarlig lånekapital eller kreditlinje. Hvis du har kreditkort gæld eller andre høje renter gæld, kan det være fornuftigt at tage et hjem ansvarlig lånekapital til at betale dem ud. Renten på et hjem ansvarlig lånekapital er ofte langt lavere end renten på et kreditkort, og den interesse, du betaler på et hjem ansvarlig lånekapital kan være fradragsberettiget. Bare vær sikker på at du bruge lånet til at betale de højere renter regninger, og ikke rack dem op igen. Og husk, det hjem ansvarlig lånekapital er sikret ved dit hus - hvis du ikke kan foretage de betalinger, kan banken tage dit hus.

Hvor meget Equity har jeg?

Den egenkapital i dit hjem er forskellen mellem værdien af ​​dit hjem og det beløb, du skylder (din pant og eventuelle hjem lånekapital). De fleste långivere vil låne dig op til en vis procentdel af værdien af ​​dit hjem. For eksempel vil mange långivere lån på op til 90% af den indre værdi. Nogle långivere vil låne endnu mere end hjemmet er værd, siger, 105% eller 110%. Pas på disse lån, især i et usikkert ejendomsmarked. Hvis du tager en og ikke kan foretage de betalinger, og banken udelukker, vil du skylder flere penge, selv efter end bank sælger dit hus.

Hvordan Equity ændringer

Fordi egenkapitalen er baseret på dit hjem værdi og det beløb, du skylder, vil mængden af ​​egenkapital i dit hjem variere som disse to faktorer ændres. Så hvis det virkelige marked ejendom i dit område går op, hæve dit hjem værdi, din egenkapital går op. Omvendt, hvis markedet falder, din egenkapital går ned. Hver gang du foretager et realkreditlån betaling, en del af betalingen går til at betale ned hovedstolen, hvilket rejser din egenkapital med dette beløb. Hvis du tager ud et hjem ansvarlig lånekapital eller »anden pant," din egenkapital er faldet med størrelsen af ​​lånet.

Definition af Equity

Egenkapitalen defineres som værdien af ​​dit hjem mindre eventuelle tilbageholdsret (realkreditlån, hjem lånekapital, etc.). Så hvis dit hjem er værd $ 500.000 og du har en $ 300,000 realkreditlån, din egenkapital er $ 200.000. Mange mennesker låne mod egenkapital i deres hjem ved at tage ud et hjem ansvarlig lånekapital eller "anden pant.« Husk, at hvis værdien af ​​dit hjem går ned, mængden af ​​egenkapital du har falder, hvilket kan efterlade dig 'hovedet' eller på grund mere end dit hjem er værd, hvis det virkelige marked ejendom i dit område tager en pludselig tumle.