Real Estate: førstegangskøbere Tips

Førstegangskøbere Programmer

Der er mange første gang hjemme køber programmer til rådighed for folk, der gør deres første køb. Mens en køber kan ringe långivere til at sammenligne deres programmer, er det ofte mere effektivt at lade sig bistå af en fast ejendom professionelle, der har erfaring med at arbejde med første gang købere. En kyndig professionel vil være opmærksomme på bank- og realkreditlån mæglervurderinger programmer samt enhver obligation finansiering samfund eller stat, der bliver tilbudt. Første gang købere vil ofte modtage lavere renter, ned betaling bistand, skattenedsættelser og andre incitamenter til at købe. Sjældent vil en traditionel pant sammenligne med de fordele, som en første gang køber programmet.

Bøger til første gang hjemme købere

En stor bog for første gang hjemme køber er Kiplinger s Køb & Salg A Home. Bogen er en samling af hjem opkøb kyndige redigeret af personalet i Kiplinger s Personal Finance Magazine. I den vil du finde tips og ressourcer til at guide første gang boligkøberne gennem hvert trin i hjemmet købsprocessen, herunder plukke en agent, finde lister, placere et tilbud, hjem inspektioner, og lukke omkostninger. Bogen er tilgængelig på både lokale og online boghandlere. En anden stor bog er 100 spørgsmål hver Første gang hjemme køber bør spørge: med svar fra Top Mæglere fra hele landet ved Ilyce R. Glick, også lokalt og online.

At finde en første gang hjemme køber Program

De fleste første gang hjemme købere er ikke klar over, hvad de får sig selv ind, når de begynder at fantasere om home sweet home. Der er den hjem inspektion, det afsluttende omkostninger, købers mægler gebyr, vurdering gebyrer, pant godkendelse gebyrer - you name it! Den amerikanske Dept. of Housing and Urban Development omfatter på sin hjemmeside en liste over godkendt boliger rådgivning agenturer hvoraf mange tilbyder første gang hjemme køber programmer. Første gang hjemme købere, der deltager i et af disse kurser er langt mindre tilbøjelige til at blive offer for aggressiv udlån praksis og rapportere en højere grad af tilfredshed med deres beslutning ejerboliger.

Online Ressourcer til første gang hjemme købere

Der er et væld af online ressourcer til både første gang hjemme købere og gentag boligkøbere. For eksempel er der websteder, der giver fast ejendom udflytning service i hele USA plus 20 andre lande, indeholder ressourcer til første gang hjemme købere samt veteran boligkøbere. På mange steder vil du finde artikler, regnemaskiner og links til agenter og ejendomme. En anden stor online ressource for boligkøberne er US Dept. of Housing and Urban Development websted, der indeholder et væld af oplysninger om fast ejendom relaterede spørgsmål. Hvis du ikke har besluttet en ny bydel, eller du ønsker at lære om et fjernt område, du flytter til, kan du besøge Sperlings bedste steder hjemmeside.

Fordele ved at deltage i en første gang hjemme køber Program

Den amerikanske Dept. of Housing and Urban Development omfatter på sin hjemmeside en liste over godkendt boliger rådgivning agenturer hvoraf mange tilbyder første gang homebuyer programmer. Disse programmer er designet til at hjælpe første gang hjemme købere afveje fordelene ved at leje vs købe. Programmerne undervise første gang hjemme købere om de forskellige realkreditlån programmer, der er tilgængelige, værdien af ​​et hjem inspektion, og hvad der venter på lukning. Første gang hjemme købere, der deltager i et af disse kurser er langt mindre tilbøjelige til at blive offer for aggressiv udlån praksis og rapportere en højere grad af tilfredshed med deres beslutning ejerboliger.

Tips til New Home Buyers

Der er så meget at overveje, hvis du er en første gang hjemme køber. Den amerikanske Dept. of Housing and Urban Development tilbyder HUD Hjem Scorecard (tilgængelig på sin hjemmeside) for at hjælpe nye boligkøbere gøre smarte valg, når du vælger et hjem. Nogle af de ting HUD anbefaler du overveje når touring hjem er fremtidige potentiale for hjemmet vækst. Du kan passe nu, men vil din voksende familie fit i et par år? Soveværelse og badeværelse plads er en stor overvejelse. Hvis du finder et hjem, du ønsker at give et tilbud på, gøre en af ​​salgsbetingelserne en grundig hjem inspektion for at sikre hjemmet er strukturelt lyd og alle større systemer fungerer. Hvis du er interesseret i at tage en første gang hjemme køber program, besøg HUD websted for en liste over godkendte rådgivning agenturer tilbyder disse programmer.

Din Real Estate Team

At købe fast ejendom kan være en skræmmende oplevelse, men i dagens forvirrende marked, du virkelig har brug for et godt team til at bakke dig op og tage byrden fra dine skuldre. Her er nogle tips til at hjælpe guide dig i den rigtige retning for at købe din drømmebolig.

1. Din ejendomsmægler er nøglen, og en værdifuld ressource i at finde det hjem, du ønsker i den prisklasse du ønsker. Sæt dig ned med dem og diskutere din handlingsplan. Dine ønsker og must haves alle kommer i spil. Det område, du leder efter i er oplysninger din agent vil bruge til at indsnævre din søgning og gøre processen lidt lettere. At vide dette, før du hovedet ud og begynde at se kan øge dine chancer for at finde den rigtige hjem i en kort periode.

2. Din långiver spiller en vigtig rolle i ikke blot at låne dig penge, men pre-kvalificerende dig, før du starter din søgning. At have en skriftlig forhåndsgodkendelse brev vil lade sælgere ved, at du er en seriøs køber og har tænkt over dit køb. Vælg en långiver du føler dig tryg med, og nogen, der vil arbejde tæt sammen med din agent for at få handlen lukket.

3. Når du give et tilbud, skal du have den hjem inspiceret. Dette er et "must", som kan spare dig for en masse penge og hovedpine nede ad vejen. Tal med et par inspektion selskaber, før de træffer en beslutning. Efter hver inspektion processen er færdig, vil du være på vej til at flytte ind i din drømmebolig.

Der er mange uforudsete forhindringer i at købe et nyt hjem, men når du har de rigtige folk på dit hold, kan du hvile let og vide, at du er i gode hænder. At tage sig tid til at tale med din agent og långiver på forhånd vil give dig den information og viden, du bliver nødt til at træffe den rigtige beslutning. Tage stress ud af situationen er deres job, og en et godt team tager ikke let på.