Real Estate: boliglån og Real Estate Tips

FHA Lån

Mange mennesker hører ordet "FHA lån", og fejlagtigt antage Federal Housing Administration er et realkreditinstitut. Det er ikke tilfældet. Etableret i 1934, FHA hjælper lavere indkomst, få første gang hjemme købere godkendt til et boliglån ved at give private långivere med pant forsikring. Dette giver långiveren sikkerhed for at vide lånet vil blive hædret, hvis køberen misligholder lånet og tillader købere, der ellers ikke ville kvalificere sig til en konventionel lån få godkendt. FHA lån er tilgængelige for personer med mindre end perfekt kredit og kræver ofte en mindre udbetaling (sædvanligvis mindst 3%) end konventionelle lån. FHA lånegrænserne varierer i hele landet alt efter de retningslinjer, der gælder for det pågældende marked. FHA og långiver vil kræve en fast ejendom vurdering som en rutinemæssig del af realkreditlån ansøgningsprocessen. For mere information om FHA lån forsikring, besøge US Dept. of Housing and Urban Development websted og søg efter guiden "100 spørgsmål og svar om at købe et nyt hjem."

Pant vilkår

De fleste pant vilkår i dag er 15 eller 30 år. Hvis du vælger en 15-årig periode, vil dine betalinger være højere, men du kan være i stand til at få en lavere rente. Men vil du også betale ned dit lån hurtigere og opbygge egenkapital i et hurtigere tempo. 30-årige realkreditlån generelt har højere renter end 15 år ad gangen, men på grund af den forlængede tilbagebetalingsperiode, de månedlige betalinger er lavere. Selv om det tager længere tid at betale ned lånet og længere tid at opbygge egenkapital, dette er den mulighed, mange første gang hjemme købere vælger. Hvis dette er din anden (eller tredje eller fjerde) hjem, eller du er ældre end 40 eller deromkring, kan du overveje en 15 år, så dit lån vil blive betalt ud, før du går på pension.

Lån til værdi forholdet

Når du er ude at søge efter din drømmebolig, er det vigtigt at vide, hvor meget hus du har råd til. Finansielle institutioner, der tilbyder boliglån vil prækvalificere dig at sørge for du overvejer huse, du realistisk en chance for at vinde lån godkendelse. En af de ting långivere overveje, er lån til værdi-forholdet, eller LTV. Belåningsgrænsen er den mængde penge et hjem køber låner til at købe et hjem versus den anslåede værdi af hjemmet. Jo højere LTV, jo mindre penge et hjem køberen skal lægge på ejendommen. For eksempel vil et hjem køber nødt til at gøre en udbetalingen på $ 10.000 på en $ 100.000 hjem ved 90% LTV. Højere belåningsgraden betyder långiver påtager sig mere risiko ved at låne penge til køberen. Långivere næsten universelt kræve pant forsikring på lån med LTV over 80%. Hvis du betaler pant forsikring, huske på, så snart du bygge mindst 20% egenkapital (enten gennem mirakel påskønnelse eller ved faktisk betaler lånet ned), er du berettiget til at stoppe betale pant forsikring. For mere information om pant forsikring og geografisk begrænset visum, besøg Bankrate.com. Sitet byder på et væld af oplysninger om realkreditlån, herunder en række pant regnemaskiner.

Rentetilpasningslån (arme)

De mange forskellige hjem realkreditlån til rådighed i dag, kan være svimlende. Det er afgørende, at et hjem køber forstår huslån produkter, der tilbydes af långivere. En justerbar sats pant eller ARM, er et realkreditlån, hvor betalingen svinger over tid som følge af ændringer i gældende rentesatser. Til gengæld for at acceptere en højere risiko end et fastforrentet realkreditlån, långivere tilbyde våben til forbrugerne i første omgang en lavere rente. Selvfølgelig, når renten stiger eller falder, din månedlige betaling stiger eller falder i overensstemmelse hermed på en regelmæssig tidsplan underlagt hætterne er angivet i lånevilkårene. Eksempler på arme er ballonen realkreditlån, som tilbyder lave indledende betalinger med en stor, engangsbeløb ved udgangen af ​​lånet, og to-trins realkreditlån, som justerer én gang og derefter er konstante for livet af lånet. Fordelene ved rentetilpasningslån omfatter lavere indledende rente og potentielt lavere månedlige betalinger. Risici forbundet med rentetilpasningslån omfatter uforudsigeligheden i rentemarkederne, hvilket i sidste ende kan pris dit månedlige betaling uden for din evne til at betale.

Ingen eller lav ned betaling lån

Mange finansielle institutioner, der tilbyder boliglån nu tilbyde overkommelige lånemuligheder og første gang køber lån. Disse lån er designet til at hjælpe låntagere, der ikke har en masse penge til en udbetaling eller har beskadigede kredit få godkendt til lån. De fleste private långivere kræver stadig mindst 3-5% ned til at godkende et lån. Der er også føderale pant forsikring programmer, såsom den, der tilbydes af Federal Housing Authority, der har en lav-down betalingsmuligheder. Selv om disse programmer har gjort meget for at hjælpe mennesker opnå deres drøm om eget hus, renten på lavt ned betaling lån eller lån til dem med mindre end perfekt kredit tendens til at være højere end konventionelle lån. En god kilde til oplysninger om første gang køber lån er den amerikanske Dept. of Housing and Urban Development websted. Søg efter den vejledning "100 spørgsmål og svar om at købe et nyt hjem."

Reverse realkreditlån

En omvendt pant er en måde for husejere at få egenkapital ud af deres hjem, hvis det allerede er betalt ud. Reverse realkreditlån anvendes typisk af pensionister, der har brug for kontanter. En långiver betaler dig en vis beløb hver måned, baseret på egenkapital i dit hjem, og hvor længe du forventer at bruge indtægterne. Midlerne kommer fra egenkapital i dit hjem, så når hjem er solgt, enten af ​​ejeren eller af arvingerne, er långiver betalt tilbage fra provenuet.

Fastforrentede realkreditlån

De mange forskellige boliglån til rådighed i dag, kan være skræmmende. Du skal være sikker på at forske i realkreditprodukter, der tilbydes af banker og realkreditinstitutter mæglere. Et fastforrentet realkreditlån er et realkreditlån, hvor betalingen er den samme for livet af lånet. Mest fastforrentede realkreditlån kommer i 15-årige og 30-årige perioder. Den primære fordel ved et fastforrentet realkreditlån er dens forudsigelighed. Du ved, hvad betalingen bliver og kan planlægge din husstand budget i overensstemmelse hermed.

Pant beløb

Det er vigtigt at overveje, hvor meget af et realkreditlån, du har råd til. En online pant regnemaskine kan hjælpe dig med at finde ud af dette. Långivere vil se nøje på din indkomst i løbet af de seneste to år, og dine udgifter. Vær sikker på at du er fortrolig med den månedlige betaling. Bare fordi en långiver vil låne dig en vis mængde betyder ikke, du vil være i stand til at betale det tilbage til tiden. Overvej tilstand af ejendommen så godt. Hvis du køber en antik Colonial, eller endda en 1970erne moderne, der kan være mere ud af lommen regning end med nybyggeri. Og når du er boligejer, kan du ikke bare tage telefonen og ringe til udlejeren, når vandvarmeren pauser - du hovedet til Home Depot med dit checkhæfte.

Prepaying et realkreditlån

Hvis du er heldig nok til at have din indkomst stige år efter år, kan du finde dig selv i stand til at foretage større afdrag på realkreditlån, end der kræves af vilkårene i din lån. Dette er en fantastisk måde at betale dit lån hurtigere. Men da renteudgifter er fradragsberettigede, skal du kontakte din skatterådgiver først. Nogle mennesker vælger en bi-ugentlig pant, hvor halvdelen af ​​din månedlige betaling er betalt hver anden uge. Denne betaling planen medfører, effektivt, en ekstra betaling hvert år, da du laver 26 halve betalinger vs. 12 fuld betaling. Dette er en fantastisk måde at få din pant betalt hurtigere, og virker specielt godt for folk, der bliver betalt hver anden uge.

Renter Kun Realkreditlån

Som renten er begyndt at stige, og huspriser forbliver høje på mange områder, er nogle långivere tilbyder interesse kun realkreditlån. Som navnet antyder, du betaler renter kun på lånet, så hovedstolen aldrig reduceret. Nogle interesse kun lån tilføje en hovedstol betaling efter de første par år. Risikoen her til låntager er indlysende: du er ikke bygge nogen egenkapital. Hvis du betaler kun renter i fem år, du stadig skylder banken hele belånte beløb ved udgangen af ​​fem år. Disse lån er ofte brugt til at kvalificere folk til et dyrere hus, end de ellers havde råd. Mens de kan være i stand til at betale renter for de første fem år, kan de ikke tillade sig den højere betaling, når tilføjes hovedstolen i en interesse kun lån er kun relevant i meget særlige omstændigheder -. Hvis du kender din indkomst vil stige betydeligt i en vist antal år, hvis du vil have en tilstrømning af penge på et bestemt tidspunkt, eller hvis du planlægger at kun ejer huset for en kort tid, f.eks. Vær meget forsigtig med interesse kun lån.

Pant forsikring

Hvis du lægger ned en udbetaling på mindre end 20% af salgsprisen på dit HEW hjem, vil din pant långiver næsten helt sikkert kræve private pant forsikring (PMI). Denne månedlige omkostninger vil blive tilføjet til din pant betaling, og det beskytter långiver, hvis du misligholder dit realkreditlån. Hvis du betaler pant forsikring, når du har mindst 20% egenkapital i dit hjem, er du berettiget til at stoppe betale pant forsikring. Typisk skal du anmode om, at din pant forsikring afbrydes, og din långiver kan kræve en ny vurdering for at kontrollere, at du nu skylder 80% eller mindre af den indre værdi. For mere information om pant forsikring og geografisk begrænset visum, besøg Bankrate.com. Sitet byder på et væld af oplysninger om realkreditlån, herunder en række pant regnemaskiner.

Forudbetaling

Beslutte, hvor meget af en udbetaling til at gøre på dit hjem kan være skræmmende. På den ene side, du ønsker at sætte et meget ned som muligt, fordi du kommer til at betale pant i tredive år (eller i det mindste femten). Men du ikke ønsker at lægge så meget, at du er nødt til at låne onkel Earls pickup truck til at flytte dig selv, eller du kan ikke råd til at plante alle pærer i din nye have. Figur din bevægende og lukke omkostninger omhyggeligt, derefter tilføje en "sludder faktor« på 10-15% for ting som middag ud, fordi du ikke kan finde den boks, der holder gryder og pander. Læg ikke ned så meget, at du 'hus fattige, "men gør det udbetaling så stor som du kan for at holde pantet rimelig. Hvis du lægger ned 20% af købsprisen eller mere, vil du kvalificere sig til den bedste pant sats (alt andet lige), og du vil ikke betale private pant forsikring (PMI).