Raptor på Cedar Point

Raptor på Cedar Point
Raptor s lift bakke har en karakteristisk profil.

For spændingen asylansøgere interesseret i en fantastisk tur med spændingen ved en rovfugl, er der ingen bedre rutschebane end Raptor på Cedar Point.

Om Cedar Point

Cedar Point er en stor forlystelsespark beliggende i Sandusky, Ohio. Som hjemsted for sytten unikke rutsjebaner, Cedar Point er en coaster fanatiker paradis, med motiver lige fra klassiske træ og stål rides til innovative Scream maskiner, loop, twist, og dingle ryttere på alle mulige måder. Nogle coastere lancere, andre køre både frem og tilbage, og en er selv i mørke, men ingen herske himlen som Raptor.

Om Raptor

Raptor åbnede i 1994 efter en investering på næsten tolv millioner dollars og er kun den syvende omvendte rutschebane nogensinde er bygget (den første var Batman Ride på Six Flags Great America, som blev bygget i 1992). Med stor fanfare blev den nye coaster afsløret og er coaster tættest på Parks hovedindgang. Det dominerer Main Midway og swooping første dråbe løber parallelt med konkrete gangbroer. De strålende grønne spor kurver over tre hektar parkens prime fast ejendom, lokke ryttere i sine kløer med en karakteristisk brøl som hvert tog passerer.

Ride Statistik

Raptor på Cedar Point
Lodret Loop

For fuldt ud at sætte pris på enhver rutschebane, at kende dens statistik er afgørende. For Raptor på Cedar Point, disse numre tilføje op til nogle imponerende tal.

  • 3790 meter lang
  • 137 meter høj med en 119 dropfod
  • Seks inversioner, herunder en 100 meter høj lodret loop, en nul-tyngdekraft Heartline spin en dobbelt twist cobra roll - den første af sin art nogensinde er bygget på en rutschebane - og et par snoede proptrækkere
  • Tophastighed på 57 miles i timen
  • Ride varighed på 2 minutter, 20 sekunder

Plain tal måske ikke synes imponerende, især når moderne rutschebane fakta omfatte meget mere imponerende højder og hastigheder, men hele oplevelsen af ​​Raptor har gjort det til en favorit af rutschebane fans i årevis. I 2005 Amusement dag magazine bedømt Raptor som den ellevte bedste stål rutschebane i verden, blot det seneste af turen s priser og anerkendelser.

Køreoplevelse

Ridning Raptor er ikke for sarte sjæle, de uindviede, eller uforberedt. Som en omvendt rutschebane, design placerer ryttere under den primære spor, suspenderet i ski lift stil sæder og sikret med polstrede seler og sikkerhedsseler. Efter ryttere stiger på toget, stål gulvet falder væk, og de er klar til "kick himlen."

Under turen op elevatoren bakke, ryttere har en fantastisk udsigt over parken fra begge sider, men dette synspunkt hurtigt slører da de styrtdykke tilbage mod midt på en yndefuld swoop, der fører direkte ind i den lodrette sløjfe. Efter en hæsblæsende øjeblik, hvor intet er synlig, men himlen, fortsætter ryttere langs sporet gennem Heartline spin og dykke igen mod jorden, før mødet med truende cobra roll, der vrider toget gennem to inversioner blot sekunder fra hinanden.

Riders har en hurtig pause, da toget glider mod blokken bremse, en af ​​de mange sikkerhedsfunktioner på denne avancerede tur, men så er det et hurtigt fald i den spændende finale: to proptrækkere og en intens helix. Da toget nærmer sig afslutning, kan det sidste stop være brat: ryttere havde bedst klammeparentes selv at undgå at blive smidt mod deres sele som Raptor kommer til hvile.

Tips til Riding Raptor på Cedar Point

Raptor på Cedar Point
Cobra Roll

Med sine hurtige retningsændringer og krumme spor, Raptor er ikke egnet til hver rytter. Gæster skal være mindst 54 inches høj at ride, og de restriktive skulder seler kan forhindre gæster af usædvanlig størrelse fra ridning; Der er en test sæde til rådighed ved indgangen, så gæsterne kan afgøre, om de mageligt kan ride. Gæster med hjerte, ryg eller nakke problemer eller gæster, der er gravide rådes til at undgå Raptor. Gæsterne skal kunne afstive sig effektivt, og ingen arm slynger eller afstøbninger er tilladt på turen.

Alle løse genstande (hatte, briller, mobiltelefoner, kameraer, rygsække etc.) skal efterlades med en ikke-rytter, opbevaret i et skab, eller efterlades i store kasser til rådighed på turen platform. Medarbejdere Cedar punkt er ikke ansvarlige for eventuelle bortkomne, stjålne eller beskadigede. Gæsterne skal også fjerne løs fodtøj før ridning.

På grund af Raptor popularitet, kan linjen strække op til tre timer på en overfyldt sommerdag. For at undgå de længste ventetider, skal gæsterne prøve at ride enten første ting om morgenen eller sidste ting om natten. Linjen er delvist dækket af baldakiner til skygge, og sodavand maskiner er tilgængelige i linjen.

I tilfælde af dårligt vejr, kan Raptor ikke. Under kraftig regn og lyn alle rutsjebaner er lukkede, og hvis kraftige vinde kommer i den forkerte retning, vil Raptor være lukket for at undgå muligheden for roll backs (hvor coaster skubbes bagud og kan ikke fuldføre et kredsløb af sporet) . Turen vil genåbne så snart det er sikkert at gøre det.Raptor på Cedar Point er blevet nydt af mere end 27 millioner ryttere siden det første åbnede i 1994. Med seks inversioner og nok overraskelser at tilbyde en fantastisk gys, denne coaster er sikker på at fortsætte med at blive bedømt som en af ​​de bedste stål coastere i verden .