Række fødevarer gør dig Bigger

En række fødevarer i et måltid kan gøre dig spise mere. Over et år, kan dette medføre, at du tilføjer næsten 6 pounds i ekstra vægt. Forsøgene viser, at herunder masser af forskellige fødevarer i et måltid tåber dig til at have en optisk illusion, så det samlede måltid del størrelse synes mindre end i virkeligheden.

Række fødevarer gør dig Bigger

Den brainâ € ™ s fiasko på korrekt at identificere en portionsstørrelse kan være delvist skylden for fedmeepidemien krise. Forskere understreger, at sund kost stadig indebærer at have en række fødevarer, men de advarer om vores øjne narre os.

Ifølge University of Minnesota pressemeddelelse, sort gør folk ufrivilligt hælde større portioner. Da folk har tendens til at spise op, hvad de tjener sig selv, at resultaterne omkring brainâ € ™ s manglende evne bedømme, hvor meget mad serveres gøre en god mening.

Identisk fødevarer ser typisk større i størrelse end forskellige fødevarer sat i én plade. Forskerne testede deres konklusioner på 150 studerende. De blev vist en standard del af identisk farvede slik. Når bedt om at hælde den samme del af forskelligt farvede slik, var mere tilbøjelige til at hælde mere de studerende. På gennemsnit steg størrelsen med 10 procent.