Radiolog Løn

Radiolog Løn


Er du spekulerer på, hvad slags løn, du kan forvente, hvis du beslutter dig for at blive en radiolog? Radiologer tendens til at tjene høje lønninger, der ofte bryder seks tal. Den nøjagtige løn kan variere ganske lidt ud fra din placering, leveomkostningerne og behovet for radiologer i området, hvor du arbejder. Selv på sit laveste, radiologer tjene løn langt over medianen husstandsindkomst i Amerika.

Gennemsnitlig Radiolog Løn

Bedste Sample Genoptag har den gennemsnitlige radiolog løn opført på $ 151,000 og tilbyder en oversigt over forventede løn efter stat. En radiolog i Puerto Rico kan gøre omkring $ 90,000, mens en i Mississippi kunne gøre $ 194000, så lønnen varierer meget af, hvor du bor og arbejder. PayScale.com opregner en løn vifte af $ 45840 til $ 198,820 fra 2011. Husk på, at denne løn er for dem, der har eksamen fra medicinsk skole, er licenseret og har mange års træning i radiologi medicin. En radiolog er en medicinsk licens læge, ikke en radiolog tekniker.

Uddannelse

Du kan være undrende, hvor meget uddannelse er involveret for at opnå en radiolog løn. Du skal bruge en medicinsk grad fra en akkrediteret skole. Du bliver også nødt til at have licens, og du vil normalt gå gennem en 3-6 årig opholdstilladelse på et hospital, så du kan fokusere på radiologi.

En høj løn

Radiologen løn er i gennemsnit temmelig høj. Husk, at lønnen kan udlignes ved lån betalinger fra udgifterne til medicinske skole i første omgang. Det vil også variere fra stat, så sørg for at tjekke for gennemsnit af staten, hvis du planlægger at flytte.