Rådgivning om mikrochips til hunde

Rådgivning om mikrochips til hunde


Når et egern dart tværs af en hunds sti eller døren holdes åben bare lidt for bred, kan hvalpe gå flyve ud på natten, og finde dem igen kan være en udfordring. Mens identifikation tags kan genforene en tabt hund med sine frygtelige forældre, kan kraver glide, slide og endda komme af, så hunde uidentificerbare. Mikrochips blev designet til at hjælpe, da de giver en under-the-hud form for identifikation, der varer i årtier. Ikke alle mikrochips er skabt lige, dog, og en ejer arbejde er først lige begyndt, når chippen er implanteret.

Microchip Basics

En mikrochip er en radio-frekvens identifikation (RFID) enhed, der er implanteret under huden. Selve chippen er på størrelse med en enkelt riskorn, og det gemmer en hel del oplysninger, herunder navn og kontakt af chip producenten oplysninger, samt en serie af unikke numre, der identificerer, at kæledyr. Chippen er designet til at kommunikere med en håndholdt scanner, der kan vise information, der er indeholdt inde i chippen.

Implantation en Chip

Mikrochips er designet til at passe gennem et stort hul nål, hvilket gør implantering hurtig og nem. Stor-race hunde måske ikke engang føler, at nålen glider ind i deres hud, og de kan være i stand til at holde sig vågen, da skud finder sted. Mindre hunde, på den anden side, kan finde en stor nål langt mere skræmmende og smertefulde, og de kan have behov anæstesi for at komme igennem proceduren.

Mikrochips indsættes mellem skulderbladene på en hund, og typisk, de er umuligt for folk at føle med fingrene. Som et resultat, er der ingen måde at fortælle, om en hund har en mikrochip uden brug af en scanner. En visuel inspektion eller en touch-test sandsynligvis vil ikke give nogen spor overhovedet.

Sætte en chip til at bruge

Når en hund vises i et krisecenter eller veterinær kontor, og ingen ejere er i nærheden til at tage ansvar, er det almindeligt, at de ansatte at afhente en scanner og kigge efter en chip. De kan bølge, der scanner over hele hundens krop, som chips undertiden bevæge sig fra deres injektionssted til andre pletter på dyrets krop.

Når chippen er plettet, kan personalet ringe til chip producenten, og bede om oplysninger. Ideelt set vil dette tal svarer med en detaljeret fil, der indeholder navn og kontaktoplysninger til den klinik, der er placeret chippen, samt navn og kontaktoplysninger på ejeren.

Registrering Basics

Mange mennesker tror fejlagtigt, at chips magisk vil genforene dem med deres kæledyr, hvis de ikke tager andre skridt overhovedet, men de fleste chips indeholder kun navnet på dyrlægen eller husly der placerede chippen. Medmindre ejere registrere den chip, kan PET aldrig gøre det hjem.

De fleste mikrochip fabrikanterne detaljerede instruktioner beskriver, hvordan ejerne skal registrere chips deres kæledyr har. Når ejerne registrere deres hunde, bør de opbevares mikrochip dokumentation på et sikkert sted. Hvis de flytter, ændre telefonnumre eller på anden måde har et andet sæt kontaktoplysninger, vil de nødt til at kontakte chip selskab og opdatere deres kontaktoplysninger.

Fælles Producenter

Der er en række producenter, som udvikler og sælger mikrochips til kæledyr, men to, der anses for de mest pålidelige omfatter HomeAgain og Avid.

HomeAgain

Den HomeAgain Selskabet hævder, at det giver et produkt, der vil forblive på plads for nem lokalisering. Mange mikrochips kan migrere fra det oprindelige placering webstedet, hvilket gør dem sværere at finde, men indpakningen på HomeAgain produkt kan gøre, at chippen mere tilbøjelige til at blive, hvor det hører hjemme. Registrering af HomeAgain chip er nemt og hurtigt, selv om der kan være normale i forbindelse med skiftende adresser og kontaktoplysninger.

Avid

Dette firma har produceret mikrochips til kæledyr i godt 20 år, og virksomheden benytter en unik 9-cifret nummer, der kan hurtigt og let kan genkendes af de fleste medicinske fagfolk. Avid også holder personale på hånden døgnet rundt, så de kan besvare spørgsmål når som helst og genforene bortkomne kæledyr med deres ejere så hurtigt som muligt. Tilmelding i dette system er gratis.

Andre indstillinger

Feed butikker og online forhandlere ofte sælge DIY mikrochip løsninger til ejere, der ikke er sarte over at bruge en nål på deres hunde. Selv om disse produkter kan være meget billigere end en standard chip sælges i en klinik, kan de ikke være det bedste valg for folk, der virkelig ønsker at holde deres kæledyr sikker. Disse virksomheder kan have meget små kontorer med ansatte kun tilgængelig på bestemte tidspunkter af dagen som følge heraf gør det vanskeligt for en travl nødsituation dyrlægeklinik at genforene en tabt kæledyr med sin ejer. Generelt kan det være bedst at holde sig til de store brands, og betale lidt mere for at få en professionel gøre implanterende.

Realiseringen af ​​et valg

Dyrlæger er ofte de forreste linje købere af mikrochips, og mange kontorer giver kun én chip til deres kunder. Som et resultat, er det ikke ualmindeligt, at hundeejere skal have få valgmuligheder, når det kommer til chips, medmindre de vælger at besøge en anden placering for pleje. Nogle gange kan det være en god ide at gøre lidt shopping.

Fælles Scannere

Hunde, der undslipper en tendens til at holde sig tæt på hjemmet, ankommer i dyreinternater eller dyrlæger inden for blot miles af de steder, de forlod. Scoping ud disse faciliteter bør være det første stop på opdagelsen processen.

Mange dyrefaciliteter har såkaldte "universelle scannere", der kan give oplysninger om næsten enhver form for chip, at et dyr kan have. Disse scannere kan endda være i stand til at læse mikrochips, der er ældre, eller dem, der blev foretaget i udlandet. Men nogle gange, måske faciliteter har en særlig scanner, der læser kun én chip.

Hvis de nærliggende krisecentre og klinikker har scannere, der kan læse kun én type chip, det er den type en ejer bør få. Det er den chip, der er mest tilbøjelige til at hjælpe folk genforenes med deres kæledyr, så det er det bedste valg.

Andre overvejelser

Dyrlæger kan have meget gode grunde til at vælge chips, de tilbyder, og dette valg kan være baseret på oplysninger en ejer havde ikke i betragtning, herunder størrelsen af ​​kæledyr eller kvaliteten af ​​produktet eller antallet af komplikationer forbundet med denne chip.

Det er bedst at lade dyrlægen forklare disse begrundelser, hvis den brugte scanner i nærliggende beskyttelsesrum og klinikker ikke er kompatibel. Dyrlægen kan endog tilskynde chip producenten til at sende en scanner til disse organisationer, således at produktet vil være endnu mere værdifuld.

Andre detaljer

At vælge det rigtige produkt er nøglen, men der er andre vigtige detaljer at huske på.

Koste

Prisen for at indsætte en mikrochip varierer efter mærke og dyrlæge tjenester, men den sædvanligvis i området mellem $ 20 og $ 65. Nogle virksomheder kræver ekstra gebyrer, såsom:

  • En registreringsafgift
  • Et månedligt abonnement gebyr
  • En transfersum
  • En ejer information forandring gebyr

Disse gebyrer kan tilføje op, så sammenligning shopping kan betale sig i det lange løb.

Sikkerhed

Generelt er mikrochips betragtes som sikre, men der er altid en risiko for, at det uventede kan ske, og proceduren vil ikke gå som planlagt. Det er bedst at overvåge injektionsstedet nøje og se efter tegn på problemer. Spørg personalet til at scanne chippen hvert år i en helbredsundersøgelse, bare for at sikre, at enheden er stadig arbejder.

En Smart Choice

Intet træder i stedet for en årvågen ejer, der holder nøje øje med en elskede kæledyr. Men nogle gange et kæledyr kan løbe væk eller flygte. Når det sker, kan en mikrochip være meget nyttig. En 2009 undersøgelse offentliggjort i Journal of American Veterinary Medical Association fandt, at hunde med mikrochips er 20 gange større sandsynlighed for at blive sendt tilbage til deres hjem. Dette gør mikrochip godt umagen værd, uanset hvad mærke af chip en person kan vælge.