Rådgivning om matchmaking tjenester

Rådgivning om matchmaking tjenester

Brug af matchmaking tjenester lyder lidt gammeldags, men i virkeligheden en masse af de dating websites derude i dag har nogle komponent af matchmaking til dem. Matchmakere indsamle oplysninger om potentielle bejlere, og foreslå folk du skal opfylde. Den væsentligste forskel mellem matchmaking-tjenester og en online dating service er, at når du er online dating, du er den, at et valg med hensyn til, hvem du vil tale med. Når du bruger en matchmaker, at person vælger hvem hun mener vil være et godt match for dig.

Fordele ved Matchmaking

Beskæftiger sig med en matchmaking service er langt mere personlig end at bruge en dating service. Matchmakere har en interesse i din succes. De er selektiv om de mennesker, de vil acceptere, og som regel acceptere nye kunder baseret på, om de tror, ​​de allerede har en kamp blandt deres eksisterende kunder. De afsætter eksklusiv og personlig opmærksomhed til at hjælpe dig med at finde den rigtige person.

De arbejder hårdt for at matche folk, der er kompatible, så du vil ikke spilde din tid på at lede gennem online-annoncer til mennesker, du aldrig ville blive tiltrukket af, og som regel, vil du ikke spilde din tid gå ud med folk du kan umuligt klik med. Dette kan fremskynde processen med at finde din sande kærlighed og gøre det meget mindre frustrerende.

At vælge en Matchmaker

Som i enhver inden for erhvervslivet, findes der dårlige matchmaking tjenester. Sammenligning shop blandt dine valg for at gøre mest muligt ud af din mulighed. Under dit første vurdering af tjenesten, overveje følgende spørgsmål.

 • Hvordan det matchmaker gør du det?
 • Er der en masse pres for dig at tilmelde dig?
 • Er prisen synes virkelig høj?
 • Hvad får du for dine penge?

At vælge den rigtige matchmaking service bør være baseret på en kombination af værdi for pengene, og den måde, folk gør du føler. Du er nødt til at stole på dem til at hjælpe dig med at træffe en af ​​de største beslutninger i dit liv, så du skal ikke gøre dit valg hurtigt.

Online matchmaking tjenester

Du må ikke fjerne potentialet i online-tjenester. Traditionelle matchmakere med en online tilstedeværelse som Samanthas Table eller Janis Spindel normalt imødekomme til high-end kunder. Disse tjenester omfatter et program eller interview proces, og derefter matchmaker vil se gennem hendes database for at finde mennesker, du er formodes at ramme det ud med.

Hvad kan man forvente

Når du tilmelder dig en matchmaker tjeneste, vil du gå gennem en række skridt til at finde din ideelle match. Vide, hvad forventer kan hjælpe dig med at træffe dit valg.

 • Registrer og sende et foto til virksomheden.
 • Matchmaker kontakter dig til at gøre en omfattende interview.
 • Den matchmaker lærer mere om dine sympatier og antipatier, samt hvilken slags person du er.
 • Du har måske igangværende drøftelser vedrørende dine sympatier og antipatier, især hvis en dato ikke gik godt.

Efter matchmaker har gennemgået de data, du har givet, vil du blive sendt kampe, enten til en hjemmeside, som du kan logge ind eller via e-mail, afhængigt af tjenesteudbyderen. Du kan enten acceptere eller afvise kampen. Hvis du afviser kampen, forventer at forklare, hvorfor du er faldende, så det matchmaker kan give dig bedre picks i fremtiden.

Find en Matchmaker i din by

Før du kan vurdere, om en matchmaker er rigtigt for dig, er du nødt til at finde en. Lokalisering en matchmaker i din by er ligetil som mange professionelle matchmakere er teknologisk kyndige.

 • Udfør en omfattende søgning via med søgeordene "matchmaking", "professionel matchmaker", og navnet på din by.
 • Gennemgå relevante resultater
 • Kontroller resultater mod din bys Better Business Bureau for rapporter om risikable aktivitet
 • Begræns søgningen baseret på nogen specifikke vigtige for dig (religion, seksuel orientering, finansielle bekymringer)
 • Sammenlign pris, service, og fokus for matchmaker forretningsmodel og tilbud
 • Kontakt via e-mail eller telefon de tre øverste valg på din liste
 • Stil spørgsmål du har og kontrollere prisfastsættelse, bør manglende offentliggørelse fjerne denne matchmaker fra din liste
 • Lær om hvordan matchmaker fungerer, fjerne enhver, der bruger aggressive salgsmetoder taktik at tvinge dig til at tilmelde dig tjenesten
 • Planlæg face-to-face interviews med dem, der passerer alle de tidligere trin

Møde en Matchmaker

Husk, når du mødes med en matchmaker, er det en mulighed for at lære om hinanden. Hvis du ikke føler sig trygge med den enkelte, ikke ansætte dem. En matchmaker bliver meget involveret i dit personlige liv og vil bede invasive spørgsmål, du måske ikke er fortrolig med, så du skal kunne stole på at de er et godt match til dine behov.