Rådgivning for Teenage Kærlighed

Rådgivning for Teenage Kærlighed
Teenagere i kærlighed stille spørgsmål

Rådgivning for teenage kærlighed kan hjælpe dig gennem vanskelige situationer i dit forhold. Få svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål teenagere har om kærlighed.

Rådgivning for Teenage kærlighedsforhold

Som teenager, er du bare træde ind i dating scene. Du kan ikke vide hvordan man skal håndtere knuser, spørge nogen ud eller behandle break ups. Følgende er taget fra tidligere bemærkninger tilbage på forholdet artikler eller anmodet om Teen Team mens de var aktive.

Knuser: Hvordan til at handle på One

Teen Spørgsmål: Jeg har et crush på nogen, og de ​​følelser er så stærke. Hvad skal jeg gøre?

LTK: Hvis du allerede venner med denne person, kan du frygter, at du vil ødelægge venskabet ved at afsløre dine følelser. Men du kan ikke blive ved at hænge ud med den person, når du vil have mere fra hende. En af de første ting, du kan gøre, er at afgøre, om hun har lignende følelser for dig. Vær opmærksom på hendes kropssprog (smiler, griner og røre dig mere) især ændringer i den måde, hun optræder omkring dig. Hvis du mener, at din ven er knusning på dig, så kan du enten vente, indtil hun gør en bevægelse eller være modig og lade hende vide, hvordan du føler.

Hvis du ikke er venner med din knuse, så er det tid til at gøre dig selv kendt. Start med at være venlig mod hende ved at smile og sige hej, når du passerer hinanden. Tilgang din knuse, når hun er alene og starte en samtale. Når du er klar, starter samtalen med noget enkelt som, "Hey, hvordan går det?" Så spørg din knuse et spørgsmål til at holde samtalen i gang. Tænk på nogle ting, du kan tale om på forhånd, såsom en test kommer op, en opgave, der er på grund eller en ny film, der netop kommet ud.

Rådgivning for Teenage Kærlighed
Svar på dine spørgsmål

Opret ikke et trekantsdrama med din bedste vens kæreste.

Din mandlige vens kropssprog kan signalere han knusning på dig.

Bryde isen ved at tale om skoleprojekter og begivenheder.

Frygt for afvisning

Teen Spørgsmål: Jeg ønsker at spørge nogen ud, men jeg er bange for at personen vil afvise mig. Hvad skal jeg gøre?

LTK: Afvisning gør ondt, men med tiden vil dine følelser helbrede. Hvis du ikke bede denne person ud, vil du aldrig vide, hvis du har en fremtid sammen.

Ting du kan gøre for at føle sig mindre intimideret:

  • Få at vide den person bedre ved at tilbringe mere tid sammen med ham eller hende.
  • Se efter tegn på, at din knuse er interesseret i dig, hvis der synes at være en fælles interesse, vil du føle en smule mere selvsikker.
  • Har en fælles ven bryde isen for dig ved at spørge, hvordan din knuse mener om dig.
  • Spørg den person, på en dato, uden egentlig at sige: "Vil du gå ud med mig?" Du skal blot bede ham eller hende til at gå til en film med dig.

Knusning På min bedste vens kæreste

Teen Spørgsmål: Jeg er forelsket i min bedste vens kæreste og jeg tror, ​​han kan lide mig, også. Hvad skal jeg gøre?

LTK: Absolut intet! Det kan være skuffende for dig, men din vens kæreste er slukket grænser. Hvis du forfølge denne person, kan du ødelægge dit venskab med din bedste ven. Skulle du få sammen med din vens ex du skal indtaste et nyt forhold, der allerede belastet af dramaet. Alt hvad du kan gøre, er at træde et skridt tilbage og lad din ven og hendes kæreste blive lykkelige sammen. Hvis forholdet bryder op, skal du huske at spørge din ven, hvis det er okay at datere hendes ex. Det er det rigtige at gøre, og vil bevare dit venskab.

Baby Come Back

Teen Spørgsmål: Min kæreste lige har slået op med mig. Hvordan kan jeg få ham tilbage?

LTK: Det bedste du kan gøre er at give din ex en pause fra dig. Lad ham vide, at du stadig pleje endnu ikke være anmassende, fordi han hurtigt vil blive irriteret og uvillig til at genstarte et forhold med dig. Du kan være nødt til at acceptere at forholdet er slut. Det kan være svært at acceptere, indtil du indser, at du ikke kan gøre nogen elsker dig.