QVC Addicts

QVC Addicts
Har problemer med at modstå spejlvende til QVC hvert par minutter? Det kan være en afhængighed.

Shopping afhængighed er aldrig en sund problem, men QVC misbrugere er i en stor og karakteristisk ulempe. QVC er en synlig og let at få adgang shopping netværk, som gør det nemt for folk at brødføde deres indkøb afhængighed.

Definer Shopping eller QVC Addicts

Der er en forskel mellem at nyde shopping og være afhængige af shopping. Der er også en forskel mellem en shoppingtur vs. reel shopping afhængighed. Et centralt kendetegn ved enhver afhængighed er, at det påvirker andre dele af dit liv på en negativ måde. For eksempel kan du tænker, "Men, jeg bare kan lide at shoppe", men hvis din over-indkøb påvirker din evne til at betale basale regninger gerne leje eller elektricitet, eller dine indkøb tager dig væk fra arbejde eller familiemæssige forpligtelser, der er negativ , og disse er tegn på en afhængighed.

QVC misbrugere kan også kaldes kompulsiv shopping misbrugere eller en udgifter narkoman. Et andet ord, du kan høre, er shopaholism. En QVC narkoman, eller shopping narkoman køber for mange ting, mere end de har brug for eller vil bruge og eller, bruge flere penge så de er nødt til at bruge. Kreditkort er dårlige nyheder for shopping misbrugere. Alle kan være afhængige af shopping. Unge, ældre personer, kvinder, mænd, rige som fattige, enhver etnicitet - shopping afhængighed synes ikke at diskriminere.

QVC opfordrer folk til at købe, købe, købe, hvilket gør en afhængighed med dem især, let at dyrke. QVC har annoncer på fjernsynet og selvfølgelig deres indkøb netværk. Nu er de selv har en online shopping system. Hver time af QVC er fyldt med tilbud der opfordrer enkeltpersoner, at deres liv ikke vil være komplet uden denne pude, eller at skjorte. Endelig QVC kører på en tidsindstillet shopping system. For eksempel kan du kun har 30 minutter til at score det nye sæt af gryder. Hele 30 minutter QVC fortæller dig, at du er næsten ude af lykke - produktet vil være væk hurtigt, hvilket skaber en følelse af uopsættelighed i vanedannende personligheder, og giver folk lidt tid til at overveje deres køb. Med andre ord, QVC er stort set impuls-buy venlige.

QVC er en stor marketingmedarbejder - især mod folk, der allerede kan lide at shoppe.

Hvorfor er nogle mennesker bliver afhængige af QVC?

Ingen er sikker på, hvad forårsager nogle mennesker til at blive afhængig. Hvorvidt afhængighed er gambling, alkohol, rygning, eller shopping, der er fyldestgørende beviser for, hvorfor en person bliver afhængige, mens en anden ikke gør. Når det kommer til afhængighed, undersøgelser og spekulationer omkring opdragelse, arvelighed, mental sundhed, fysisk sundhed, hjernebølger, og alle slags andre spørgsmål kommer op. Måske vi en dag vil være i stand til at se en klar humane gen, vane eller karaktertræk, der kan forklare afhængighed, men for nu er der simpelthen en masse ideer. Det er klart, er, at shopping afhængighed er udbredt, og at enhver afhængighed kan være skadeligt for den person oplever det. QVC misbrugere kan være lige så skadet af deres afhængighed, som siger, alkoholiker. Kun symptomerne er forskellige.

Er det en Shopping Addiction?

WebMD har nogle praktiske forhold, der kan hjælpe dig sortere ud QVC misbrugere fra en typisk shopper eller en shopper på en shoppingtur.

Hvis en person har en shopping afhængighed, kan nogle tegn være:

  • Overforbrug: Den individuelle udgifter over deres budget, eller hvad de rent faktisk kan tillade sig. Maxing kreditkort er typisk blandt shopping misbrugere.
  • Impuls køber: QVC misbrugere er sandsynligvis påvirket af impuls køber ofte. En impuls buy simpelthen sat, betyder, at lille tanke går ind i beslutningen om at købe.
  • Shopping meget: Mange shoppetur er defineret ved en person, der butikker ofte; såsom en shoppingtur månedligt, hver anden måned, eller mere.
  • Shopping for underholdning.
  • Hiding problemet: Sandelig afhængige shoppere tendens til at skjule deres vaner. De kan have talt om det i starten, såsom at prale med deres køb scoringer, men når shopping får løbsk de holder stille. Sammen med at skjule deres vaner, de kan også skjule penge; eller bære hemmelige kreditkort konti, som ingen, ikke engang deres betydelige andre, kender til.
  • Nedsat daglige funktion: Hvis relationer og liv ansvar påvirkes negativt af indkøbsvaner, så kunne det være et tegn på en shopping afhængighed.
  • Store afkast vaner: Sommetider shopping misbrugere tilbage næsten alt, hvad de køber. Når de vender tilbage emnerne, de føler behov for at shoppe mere. De vil ikke gå i gæld, men de vil fortsætte med at impuls butik, og derefter vende tilbage poster. Det kan blive en ond cirkel.

Desuden ser for, hvordan nogen føler, hvis det er muligt. Hvis nogen butikker, når de er deprimeret eller vred, eller de hævder shopping er den eneste, der gør dem glade, ja, det er et problem. Hvis en person ikke kan hjælp til at købe en vare, som de ikke har brug for eller endda virkelig ønsker, er det også et tegn på afhængighed. Endelig er det ikke ualmindeligt at se en shopping afhængighed langs side andre former for afhængighed, såsom en ludomani eller alkohol afhængighed.

Ressourcer til QVC Addicts

  • Standsning Overshopping.
  • En interessant blog-indlæg om emnet, med QVC videoer inkluderet.
  • En virkelig stor artikel med mange tips til folk, der bruger for mange penge shopping: Kick dine indkøb afhængighed og få et liv.