Quiltning: Quilt Designere og lærere Tips

Beyer, Jinny

Besøg online studie af verdensberømte quilt designer Jinny Beyer for information om nye design, stoffer, gratis mønstre og et galleri af færdige quilts.

Fallert, Caryl Bryer

Caryl Bryer Fallert er en prisbelønnet quilt maker og designer. Ms Fallert hjemmeside projektører hendes nyeste quilt designs, workshops og hånd farvet stof.

Sullivan, Eileen

Den Designers Workshop er Eileen Sullivans udstillingsvindue for sine detaljerede fundament patchwork mønstre. Postordre oplysninger gives.

Sienkiewicz, Elly

Elly Sienkiewicz er en populær forfatter og designer af Baltimore Album dyner. Tjek hendes hjemmeside for en undervisning tidsplan og book information.

Doak, Carol

En pioner inden for teknikken med fundamentet papir patchwork, Carol Doak tilbyder information om hendes nyeste bøger, mønstre og undervisning tidsplan.

Becker, Joyce R.

Joyce R. Becker er forfatter og prisbelønnet quilter med speciale i landskab quilts. Besøg hendes hjemmeside for at se eksempler på tidligere arbejde og oplysninger om foredrag og workshops.

Combs, Karen

Moderne quilt kunstner og forfatter, Karen Combs tilbyder et galleri af hendes "Quilts of Illusion", mønstre for salg, og isometrisk millimeterpapir til at støtte i at designe dine egne tæpper.

Root, Elizabeth

Besøg Elizabeth Root websted for at lære mere om Hawaiian applikerede quilts. En simpel Breadfoot mønster er tilgængelig online samt tips til en vellykket applikation.

Crow, Nancy

Moderne quilt kunstner Nancy Crow tilbyder et fotografisk galleri af dyner, workshops, stoffer og indsigt i hendes moderne stil af quiltning.

Anderson, Alex

Alex Anderson, bemærkede tv quilt show vært og forfatter har en omfattende hjemmeside, der indeholder »Simply Quilts 'information, gratis mønstre, autografer bogsalg og en opslagstavle.