Quiltning: Foundation Patchworksøm Tips

Stinglængde

Ved hjælp af en kort søm vil gøre det lettere at fjerne papiret fundament. Prøv for omkring 14 sting per inch at tilføje så mange perforeringer som muligt.

Start med et stort stykke stof

Tag dig tid til doublecheck hver stykke stof, som det er tilføjet til din foundation. Skær en stor luns af stof til at være sikker på, at dine sømrum helt vil dækket efter stykket er vendt til højre side.

Op eller ned?

Ved brug af fonde, skal du sørge for at placere dine stofstykker på utrykte side af papiret eller musselin. Dette giver dig mulighed for at sy lige på toppen af ​​mønster syning linjer.

Tryk Ofte

Tag dig tid til at trykke på hver søm til højre side, så snart den er syet. Denne enkle procedure vil gøre blok samling en meget glattere og mere præcis proces. Ikke "jern", som du ville gøre en beklædningsgenstand. "Tryk på" ved at placere og løfte jern lige op og ned uden at forvrænge de små stykker stof.

Forlænge disse sømrummene

Start og slut din syning linje et par sting i hver sømrum. Dette vil låse sømmen på plads og holde den patchwork præcis.

P

Brug en stor nål i din maskine, når syning på papir foundation linjer. De større huller gør papiret fjerner lettere.

Papir eller Fabric?

Foundation patchwork er almindeligt gøres ved hjælp af papir eller musselin stof som bunden af ​​hver blok. Mønsteret opspores eller kopieres på fundamentet. De markerede linjer gør nøjagtig patchwork et snuptag.

Fabric Størrelse

Vær sikker på at skære en generøs stykke stof til at dække hver sektion af fundamentet. Den anbefalede lille stinglængde gør for nogle meget vanskelige søm ripping.

Prøv en Mini Iron

En af mine nye favorit værktøjer til fundament patchwork er Clover Mini jern. Den smarte jern er lige den rigtige størrelse til at trykke sømrum og arbejde under trange pladsforhold. Dette jern er fantastisk til udjævning applicerede skævhed strimler og andre små stykker stof.