Quiltning: Crazy Quilting Tips

Finde en balance

Prøv at omfatte en bred vifte af farver, teksturer og prints i stof i din skøre quilteblokke. Hvis du planlægger at gøre en masse broderi, kan du ønsker at bruge mere solide farver, men prøv at tilføje lidt mere interesse ved at inkludere nogle prints, også.

Prøv noget, når

Ikke føler begrænset, når du vælger stof til en crazy quilt projekt. Da de fleste af disse stykker er små og ikke har behov for hyppig vask, er du velkommen til at indeholde nogen af ​​de mest eksotiske og usædvanlige tekstiler.

Hvad skaber en crazy quilt så speciel?

Crazy quilts er som regel stærkt prydet med broderi sting, perler, charms og andre håndarbejde. Mere er normalt bedre i denne sag.

Hvorfor kalder de dem Crazy Quilts?

Crazy quilts foretages generelt uden et sæt design eller mønster. Den endelige samling omfatter ikke de sædvanlige quiltning masker eller pladevat.

Brug din fantasi

Må ikke begrænse dig selv til quilt butikker, når du er shopping for varer for at tilføje til din skøre quilteblokke. Prøv butikker, der bærer elementer til beadworking, Broderi, korssting eller strikning. Kan du komme andre forslag?

Foundation Choices

Det mest populære valg for en vanvittig quilt fundament stof er musselin, men enhver letvægts stof kan bruges. Vær sikker på at vælge en tæt vævet stof, selv om, at undgå konkurrenceforvridning.