Quick Weave Hairstyles

Quick Weave Hairstyles
Lige vævninger er elegante.

Quick væve frisurer er ikke svært at komme med, men hvor hurtigt de kan opnås, afhænger af kvalitet og stil af hår du har valgt til din væve.

Pleje af din Weave

De fleste veteran væve-wearers er allerede bekendt med den omhu protokol for deres vævninger, men det er også vigtigt at huske, at god hår betingelse er det først og fremmest indflydelsesrige faktor for styling lethed. Hvis du har været at købe billige hårtyper til din vævning, vil det ikke vare længe, ​​før dit hår begynder at vise neglebånd skader, hvilket vil føre til frizzing hår og spaltede spidser. Det er ikke let at style håret, som har betydelig aksel skader.

Tag et kig på disse væve retningslinjer pleje på BrownSkin.net at sikre, at du allerede gør alt for at bevare sundheden for din væve.

Hår Typer og Quick Weave frisurer

Det andet skridt i at sikre, at din vævning forbliver let at stil er sikre en effektiv produkt linje til at passe dit hår. Da håret bruges i din væve ikke vil være det samme som dit naturlige hår type, og er oftest består af asiatisk eller indisk hår (hvis du bruger syntetisk hår, din styling muligheder er meget begrænset og bør ikke omfatte varme styling), du behøver ikke helt den fugtgivende faktor af produkter specielt designet til hår af afrikansk oprindelse.

Curly Weave Typer

Med den rigtige produktsortiment dit hår regime kan køre så hurtigt som: shampoo, tilstand, tilføj produkt og off you go! I virkeligheden, hvis din væve har stramme krøller, vil du ikke være at opbygge et forhold med en hårbørste enhver tid snart. På de fleste, er du nødt til at køre en meget bred tand kam gennem håret, når du træder ud af bruseren. Du kan prøve Oudiad Double Detangler Comb at forenkle denne proces.

Du vil også nødt til at holde dine krøller hydreret med en god tilsløre produkt som Frederic Fekkai strålende let hen Cream. Denne creme beskæftiger de naturlige fugtgivende effekter af olivenolie til at berige dit hår. Du vil aldrig bruge for meget, men fordi de fleste Shine-styrke produkter vil veje håret ned, når de anvendes i store mængder. Stramme krøller nødt til at opretholde en flirtende opspring.

Lige og bølget Weave Typer

Hvis din flette er enten lige eller bølget, vil din regime sandsynligvis nødt til at omfatte et par ekstra skridt til at opnå en fejlfri udseende. Ja, kan du også anvende produktet efter et brusebad og komme videre med din dag, men hvis du vil have dit hår til at opnå smukke niveauer af perfektion, skal du bruge en kvalitet blow-tørretumbler og måske endda en flad jern. First off, skal du have en god kvalitet shampoo og balsam til at forsegle i fugt og holde din væve i tip top form. Oscar Blandi produktlinje indeholder både en Jasmine Smoothing shampoo og balsam, der er designet til at bekæmpe krus ved at udjævne håret, og dermed tilskynde mere lige slankere hår. Desuden lugter denne Jasmine Smoothing samling intet mindre guddommelig, så disse produkter er fremragende for personer, der regelmæssigt varme-style deres hår.

Hvis du ønsker at fjerne føntørring proces helt, vil du være glad for at bemærke, at mange næste generation strygejern har afbødet den skade faktor deres varme styling til det punkt, at de kan anvendes på halv-tørret hår . Dette betyder at du kan lade dit hår lufttørre for en halv time efter bad og derefter anvende glattejern til at gøre dine låse slanke og måske krøllet lidt under. Sørg for at køre en beskyttende produkt gennem dit hår på forhånd som en hjælpsom og forebyggende foranstaltning.

Din fladjern er en af ​​de vigtigste køb, du vil gøre til din væve, og endda dit rigtige hår skal du nogensinde vælger at opgive vævninger. Selvom alle varme styling værktøjer vil understrege dit hår til en vis grad ved regelmæssig brug, strygejern ligesom Sultra Seductress hævder at bruge infrarød teknologi til at bidrage til at afbøde skader over tid. Dette jern kan også style naturligt udseende bølger i håret, hvilket giver dig den lumre movie-star appel. Så sørg for at købe din strygejern med stor overvejelse, da de vil være et kritisk redskab til hurtige væve frisurer.Det er muligt at style en væve hurtigt og smukt. Ved at bruge de rette værktøjer og tage sig af din vævning, kan du have en smuk stil med lethed.