Queen of Hearts Kostumer

Queen of Hearts Kostumer


Uanset om du deltager en Alice i Eventyrland-tema begivenhed, der deltager i en leg, eller leder efter en Halloween kostume, der vil imponere alle, der ser det, Hjerter Dame er en kongelig og spændende valg. Du kan købe et kostume fra en række forskellige forhandlere eller lave dine egne ved at ændre nogle få genbrugsforretning tøj. Uanset hvad, vil du blive dreje hovedet, da dette populære foul-hærdet monark.

At købe et kostume

I løbet af Halloween sæson, kan du være i stand til at finde en lokal butik med en Queen of Hearts kjole. Men for den del af året, ikke dedikeret til kostumer, skal du shoppe online for det bedste valg. Følgende Internet forhandlere tilbyder nogle smukke muligheder:

 • Køb Alice i Eventyrland Kostumer giver den røde dronning film kostume til voksne. Med en omfattende guld, sort og rød kjole, en miniature krone, og en fuld skørt, det er en komplet outfit, der er sikker på at vende hoveder.
 • Køb Kostumer tilbyder Dark Heart dronning kjole i en meget anderledes stil. Dette tøj er kort og frække med en rød, sort og hvidt kort-tema, off-the-skulder minidress. Du kan købe matchende tilbehør som en sort tutu, kort-tema ridepisk, krone, og kort-tema stribede strømper.
 • Costume SuperCenter har en deluxe kostume til dronningen af ​​hjerter. Denne minidress er meget monteret i overdelen og har en kort nederdel foran og lang, fuld overskirt. Røde hjerter dekorere overdelen, og en stiv krave rammer ansigtet.
 • Costume Craze byder på en smuk Queen of Hearts kjole til pigerne. Med en fløjl overskirt, hjerteformede overdelen, og lang sort og hvid og rød nederdel, er dette en god mulighed.
 • Amazon.com har en sød lille barn størrelse kostume til den mindste dronning. Denne søde sort, hvid og rød kjole har et stort rødt hjerte på overdelen og en stand-up krave.

Lav din egen Queen of Hearts Costume

Gør dit eget kostume er ikke svært, og det er en fantastisk måde at tilføje et personligt præg. Hvis du har en lille syning erfaring, kan du ændre sparsommelighed butik finder at skabe den perfekte kjole.

Du skal bruge

 • Rød formel kjole med en fuld nederdel fra en genbrugsforretning
 • Black Velvet jakke fra en genbrugsforretning
 • Halvanden meter af hvid satin
 • En halv yard af rød satin til at matche kjole
 • Hvid pels trim
 • Bred stiv hvide blonder eller tyl for stand-up krave
 • Iron-on Adhesive
 • Dritz Fray Check
 • Symaskine og tråd til at matche
 • Sakse, stifter, og andre værktøjer

Hvad skal man gøre

 1. Start med at vælge en rød kjole, der passer dig komfortabelt. Du kommer til at bruge denne kjole som base for dit kostume.
 2. Skær den midterste del af gallakjoler skørt i form af en trekant. Sørg for at skære det jævnt på begge sider, og fjern syninger fra linningen. Gem den trekantede del, du fjerner.
 3. Ved hjælp af en del af skørtet, du har fjernet som et mønster, skæres den samme form fra den hvide satin. Efterlad omkring en halv tomme af ekstra stof på alle sider for at imødekomme dine sømme.
 4. Pin den hvide del af skørtet til resten af ​​gallakjoler, effektivt erstatte den røde del, du fjernede. Brug din symaskine til slut sømmene, men ikke bekymre sig om sømmen. Prøv kjole på og justere pasformen efter behov.
 5. Sy den hvide pels trim omkring hem af nederdel, herunder både de røde og hvide portioner. Tilføj hvid pels manchetter til den sorte fløjl jakke samt.
 6. Fra den røde satin stof, klippe hjerte figurer af dimitteret størrelser. Gør de største omkring seks inches høj og de mindste omkring to inches. Mal kanten af ​​hvert hjerte form med Fray Kontroller at holde det mod optrævling.
 7. Brug af jern-on lim, lægger de røde hjerter til midten af ​​den hvide del af skørtet. Læg den mindste hjerte nær taljen og den største nær sømmen. Hvis det ønskes, skæres flere hjerter og vedhæfte dem til jakke revers.
 8. Saml stive blonder eller tyl at skabe pibekrave for jakke krave. Sy ruff på, så den står op, indrammer dit ansigt.
 9. Tilføj hjerte-tema smykker, en krone, og et scepter til at fuldføre dit look.

Af med deres hoveder!

Uanset om du men din Queen of Hearts kjole eller lave din egen, vil du elske det sjove ved at foregive at være denne onde dronning. Glem ikke det ultimative tilbehør: en kongelig holdning. Dropper et par "Af med deres hoveder!" bemærkninger i snak er den bedste måde at gennemføre din karakter.