Quebec Fakta

Quebec Fakta

Québec kendsgerninger er interessante at studere, overvejende fordi Québec er næsten sig selv så langt som canadiske Pronvinces gå. Det er næsten, men ikke helt. Québec har en eller anden måde formået at kombinere sin egen unikke Québécois kultur og canadiske kultur og leve side om side, om end ikke altid lykkeligt, dets andre provinsielle naboer.

Québec Province Fakta

Québec (udtales korrekt som kay Bek) er den største provins i Canada (arealmæssigt), om på den østlige del af landet og strækker sig så langt nord som Ungava Bay og så langt sydpå som New York State. Det er enestående i Canada, i høj grad for at være en overvejende fransktalende provins. Mens Canada som et land forbliver tosproget, det officielle sprog i Québec er fransk, og her vil du normalt kun høre fransk tales.

Provinsen er den anden mest befolkede provins Canada, men de fleste mennesker bor i de mere bymæssige områder mellem Montreal og Québec By - langs St. Lawrence-floden. Efter alt, er der ikke mange mennesker, der gerne ville modstå indefrysning kolde temperaturer nær Arktis.

Québec blev oprindeligt betragtet som en del af Ny Frankrig, og blev oprindeligt beboet af Algoquin, Iroquois, og Inuit indianerne. Faktisk ordet Québec er fra et Algoquin ord, som betyder "den indsnævres." Dette refererer til indsnævring af St. Lawrence floden nær Québec City.

Befolkning klogt, Québec er den næststørste provins, efterstillede efter Ontario. Mens hovedstaden forbliver i Quebec City, den største by i form af befolkningen er det yderligere sydlige liggende Montréal.

Fun Québec Fakta

Der er mange interessante og fascinerende aspekter af fransk kultur og historie, der stammer fra Québec.

Québec Fakta og Random Trivia

Vidste du noget af dette trivia?

  • Château Frontenac, er den mest fotograferede hotel i verden.
  • Linjer, der deler en vej mellem kommer og går trafikken blev først set nær Québec grænsen i 1930.
  • I 1995 næsten Québec adskilt fra den canadiske forening i en afstemning, der var 49,5% til fordel for adskillelse, 50,5% mod adskillelse.
  • Québec omtales som La Belle provinsen og er opdelt i 21 forskellige turistområder.
  • Mottoet for Québec, scripted på nummerpladerne, er Je mig souviens. . . Som betyder "jeg husker." Ironisk nok meningen med det, Québec er at huske har været debatteret og analyseret i årtier.
  • Québec prale af en af ​​de største vindmølle energi parker i verden.

Berømte Quebecers

Fra hockeyspillere til en berømt sangerinde - Québec har givet verden sin rimelige andel af bemærkelsesværdige berømtheder:

  • Céline Dion --This franske sangerinde blev født i Charlemagne, Quebec. Hun er mest kendt for hendes fantastiske power ballader, og især temaet sang fra filmen Titanic.
  • William Shatner --The elskede Captain Kirk fra Star Trek kommer fra Montreal, Quebec.
  • Mario Lemieux --Retired ishockeyspiller Lemieux er velsagtens en af de bedste hockey spillere at skøjte på isen.
  • Glen Ford --A populære skuespiller i 50'erne og 60'erne, Glen Fords sidste optræden var i filmen Superman, som Clark Kents adoptivfar.

Disse er blot nogle få af de mange arkitekter, skuespillere, musikere, malere, og politikere, der er velkendte fra Québec.

Vinter Carnavale

Vinter Carnavale i Québec er en verdenskendt fest, der tiltrækker tusindvis af besøgende hvert år. Nogle har sammenlignet det med Mardi Gras - en tid til at fejre, og grand lystighed. Typisk afholdes i løbet af de første to uger af februar, det kommer i de døde af vinteren og er en velkommen pause fra det helt jordnære.

Learning mere Québec Fakta

Québec gør en meget charmerende destination for rejser. Ikke alene er der en række ting at gøre sæson runde, det er unikt i Canada på grund af sin karakteristiske blanding af Inuit, American Indian og franske kulturer. Selv om den franske, der tales lyder anderledes end den europæiske, vil du stadig gøre klogt i at få flydende og praksis i Québec!