Put video på din video iPod

Når den femte generation af iPod kom ud i 2006, det gjorde dine videoer lige så bærbar som din musik. Det var nu muligt at tage dine hjemmevideoer og bakkes op film overalt med dig. Inden vi går på en lang rejse, du kan overføre film til din iPod til at se på vejen.

Der et par ting du skal forstå først, før du tilføjer videoer til din iPod. Ikke alle videoformater understøttes af iPod, kan iPod kun afspille H.264 / MPEG-4 kodet video med en AAC lydspor. Så noget arbejde har at gå ind i at konvertere videofiler og kodning til din iPod. Du har måske synkroniseret en video til din iPod, og du kan se videoen, men ikke høre noget. Det betyder, at din video fil er muxed (multiplex), hvor lyddelen ikke understøttes, og video- og lydfiler er ikke i separate spor.

Sætte en video på din video iPod bliver en udfordring nu, end hvad du tidligere troede. Men når du forstår, hvad der er acceptabelt for iPod, så kan du udføre arbejdets rundt for at få at video ind i din video iPod.

  1. Konverter video med QuickTime Pro. Hvis du har QuickTime Pro og din video kan afspilles på det, så kan du nemt konvertere videoer og indkode til din iPod. Åbn eller importere din film fil, og vælg derefter eksport fra menuen Filer. På eksportsiden menuen vælge, Film til iPod, en ny fil vil blive oprettet og placeret på skrivebordet. Gå til iTunes og føje filen til biblioteket. Tilslut din iPod til computeren, og vent på iTunes til at oprette forbindelse med den. Når iTunes har din iPod på sin brugerflade kan du vælge videofilen og synkronisere til din iPod. En nem måde ville være at bare trække videoen til mappen iPod video i iTunes.
  2. Få tredjeparts software til at konvertere video filer. Der er forskellige tredjeparts software derude, der kan konvertere dine videoer til en iPod acceptabelt format. For Mac-brugere er der Håndbremse, som kan rippe videoer fra dvd'er og konvertere dem til din iPod. For Windows-brugere er der Videora eller Super, der kan konvertere og indkode en type fil, selv Xvid og DivX-formater. Du kan endda konvertere FLV filer eller youtube videoer til iPod. Du kan indlæse videofil i konverteren efter eget valg, skal du vælge og konfigurere indstillingerne for en iPod video, så gem den på dit skrivebord. Gå til iTunes og føje filen til biblioteket, så kan du synkronisere din iPod og træk filen til den korrekte mappe på din iPod.

Konvertering og koder for videoer til et format accepteres iPod kan tage lidt tid, så være parat til at vente.

Tips:

  • Du kan teste de videoer ved at tilføje filen til iTunes. Hvis det doesnâ € ™ t spille så skal det være kodet med det rigtige format til iPod.