Push-up BH under huden

Plastikkirurger har tilbudt kvinder et alternativ til traditionelle brystimplantater - en bh, der skal installeres under huden. Eksperter opfordrer til en mere detaljeret undersøgelse af, om proceduren er sikkert for sundhed.

Push-up BH under huden

Læger ved Institut for Plastikkirurgi i Guy og St. Thomas 'Hospital i London foretage en operation, og placere en "intern bra" under huden for at løfte og øge bryster. Disse er silikone kopper forbundet til stropperne af fine silke. Kopperne er monteret direkte til brysterne, og stropperne er fastgjort på ribberne under operationen, hvilket forhindrer hele strukturen fra sagging med alderen. Således er brystet altid løftes og tonet, ligesom næsten alle kvinde drømme.

Desuden indre bh indfanger brystet så godt, at kvinder ikke længere nødt til at bære den traditionelle bh'er til disse formål. Busten ser helt naturligt, og der er ingen fare for lækage, hvilket er meget vigtigt i lyset af den seneste skandale i brystimplantater involverer franske PIP selskab. En operation for at installere en "intern bra" tager kun 45 minutter og koster £ 6000, som er tusind mere end den traditionelle brystforstørrelse.

Men en række eksperter ringer at behandle denne metode med forsigtighed. De mener, at det er nødvendigt at gennemføre kliniske forsøg for alvorlige langsigtede konsekvenser af brugen af ​​"interne bras" for sundheden. Indtil da bør kvinder behandle den nye metode med stor omhu.