Purple Heart Velgørenhed

Purple Heart Velgørenhed


The Purple Heart Velgørenhed er en underafdeling af den Military Order af Purple Heart. Denne velgørenhed er sat op for at hjælpe dem, der har modtaget den lilla hjerte medalje i fortiden. Selv hvis du ikke er en del af den faktiske organisation, der tjener til at få de veteraner og deres familier de fordele, de fortjener, kan du gøre din del her ved at donere tøj, møbler, biler, husholdningsapparater, eller penge.

Hvad Purple Heart Medal er

The Purple Heart Medal er en æresmedalje gives til de medlemmer af militæret, der blev såret i kamp. Hvis det medlem af den militære dør i hænderne på fjenden, bliver prisen derefter givet til hans eller hendes pårørende. PurpleHeart.org forklarer det som værende "tildeles medlemmer af de væbnede styrker i USA, som er såret af et instrument for krig i hænderne på fjenden."

Om Purple Heart Velgørenhed

The Purple Heart Velgørenhed er en organisation oprettet for at hjælpe veteraner og deres familier-ikke kun dem, der tjente den Purple Heart medalje. Mens en del af denne velgørenhed omfatter forarbejdning ansøgninger om ydelser, finde og medhjælpende hjemløse veteraner, og hjælpe de handicappede, er der nogle programmer alle kan nemt deltage i:

  • Tøj og møbler donationer (de samle det op for dig, så det er ingen besvær! Du skal blot ringe og planlægge et belejligt tidspunkt)
  • Mobiltelefoner for Soldiers er en organisation, hvor du kan donere dine gamle mobiltelefoner, der skal genanvendes. For hver telefon, organisationen får et vist beløb i dollar til at sætte retning telekort til militære medlemmer oversøiske.
  • Bil donationer (vælg placeringer)

Purple Heart Pickup service

Du kan besøge en liste over telefonnumre til at anmode om en afhentning, når du har tøj, møbler, biler, små husholdningsartikler, og så videre, som du gerne vil donere. Bemærk, at nogle steder ikke accepterer noget større end "små møbler og husholdningsapparater", så de ikke vil være i stand til at tage din bil, lastbil eller motorcykel.

Purple Heart Car Donation

For mere information om, hvordan du donere din bil, kan du besøge Purple Heart Car Donation side. Du kan give alle nødvendige oplysninger på nettet, der gør det muligt for organisationen at sende en kranvogn til at samle den op. Du behøver ikke engang at være hjemme for dem at tage bilen væk. Du skal blot lade dine nøgler og titlen i et bestemt sted i bilen og det trækkende selskab vil efterlade dig en kvittering for at sige, at de hentede bilen. Senere får du en velgørende donation kvittering i mail fra Purple Heart organisation.

Kontakt Information

Purple Heart Velgørenhed
Lilla Heart Tøj Donationer

  • PurpleHeart.org er det vigtigste site for alt, hvad du nogensinde ønsket at vide om Purple Heart. Derfra kan du lære mere om de programmer, historien om medaljen, og mere.
  • PurpleHeartCars.org er stedet at starte, hvis du ønsker at donere en bil til Purple Heart velgørenhed.
  • PurpleHeartFoundation.org tager dig med donationen siden, hvis du blot ønsker at donere penge til organisationen. Du kan gøre dem til ære eller minde om en elsket. Hvis man ser over på den venstre side af siden her, vil du se andre donation muligheder, herunder oplysninger om, hvordan man laver mail, telefon og online-donationer. Du kan endda finde oplysninger om at donere bestande eller planlagte gaver.

Hjælp til alle

The Purple Heart Organisationen er ikke kun for sårede veteraner og deres familier; det er for alle veteraner. Hvis du er en veteran, der har behov for hjælp, kan du kontakte dem gennem en af de ovennævnte steder. Hvis du gerne vil gøre noget for at hjælpe denne sag, bør du også overveje at gøre en donation af tøj, møbler, bil, båd, fly, motorcykel, eller penge.