Puppy: Sådan køber en hvalp Online Tips

Hvordan betaler jeg for hvalpe Online?

Du har besluttet at søge efter hvalpe online, og du fandt hunden af ​​dine drømme. Nu kommer den udfordrende del. Du er nødt til at træffe beslutning om en måde at betale for din nye bedste ven. Du kan naturligvis ikke bare bruge en tot af kontanter fra ATM, hvilket er hvad de fleste lokale opdrættere foretrækker. Mailing det ville være en enorm risiko, og du ville være helt ude af penge, hvis den blev tabt i den døde bogstav kontor.

Hvis opdrætteren accepterer kreditkort, kan du både føle sig trygge. Kreditkortselskabet tilbyder dig beskyttelse, hvis noget går galt med købet, og det giver også mulighed for opdrætteren at undgå bekymringer om falske checks. Mens nogle mennesker er bekymret for, at en opdrætter, der accepterer kreditkort kan være en hvalp mølle, virkeligheden er, at mange hobby opdrættere har deres egen virksomhed og kan blot bruge deres udstyr til at gøre afgiften på dit kort.

Kontrol er en god mulighed for køberen, men kan forårsage et par spændte øjeblikke for opdrættere. Intet siger dårlige nyheder som en tynd lille konvolut fra banken. Opdrætteren forsigtigt åbner den for at læse, at en kundes 900 dollar kontrol hoppede som en basketball og er bare taknemmelig hvalpen ikke er blevet afsendt endnu. Hvis opdrætteren ikke er villig til at acceptere en check, se om COD er ​​en mulighed.

Designer Breed Puppy Til salg

Husk, når blandet race hvalpe var en dårlig ting? Folk ønskede racerene hunde, fordi de hunde havde visse karakteristika. I dag er folk frustrerede over sundheds- og temperament problemer mange populære racer søger efter en designer hvalp til salg i stedet.

Problemerne begyndte, da en bestemt race var hunden til ejer. Eksempelvis Dalmation hvalpe var enorme efter 101 Dalmations først blev udgivet. Problemer opstod fordi opdrættere ikke var i stand til at opfylde efterspørgslen efter hvalpe. Nogle opdrættere blev blændet af dollartegn og hunde, der var pet kvalitet blev avlet til at gøre flere hvalpe. Racen var så beskadiget, at det tog temmelig lang tid at komme sig.

Så folk, der elskede racer, der havde alvorlige problemer besluttet at ruske op i genpulje ved avl to forskellige racer af racerene hunde sammen om at skabe designer racer. Cockapoo, Goldendoodles og Labradoodles er blot nogle få nye hunderacer du kan finde.

Selv om det kan være en udfordring at finde hunden, du ønsker lokalt, en ransagning af et site som puppyfind.com kan hjælpe dig med at finde den designer race som passer dig. Hvis du ikke er sikker på, hvilken designer racer er tilgængelige, kan du prøve at søge efter en hund efter størrelse eller vedligeholdelse og læse om de forskellige typer af hunde. Du kan opleve, at hunden af ​​dine drømme er en Puggle.

Puppy Købsguide For Online Shoppers

Du køber dit undertøj, dine dagligvarer og din vintage samleobjekter online, så når du har besluttet din familie var klar til en hvalp, var det naturligt at vælge at hoppe online. Som du begyndte at shoppe, du indset, at du måske har brug for lidt af hvalp købe rådgivning. Efter alt, hvalpe, i modsætning til kaffe eller snacks, er meget levende. At shoppe for hvalpe online, bør du:

 • Udnyt internettet til sit fulde potentiale ved virkelig forske racen du besluttet. Puppyfind.com tilbyder nogle meget flotte race profiler, der kan hjælpe dig med at beslutte, om at købe en sød lille Yorkie er virkelig det rigtige valg for dig. Du var ikke klar over disse hunde var så yappy? Måske en hund som Basenji er en bedre pasform.
 • Søg efter hvalpe i racen efter eget valg og omhyggeligt læse avlsforeninger beskrivelser og se på hvalpenes billeder. Vælg flere hvalpe, du kan lide udseendet af og kontakte opdrættere.
 • Check ind opdrætterne omdømme og få mere information om hvalpene.
 • Gør dit endelige valg, og få huset klar til din nye ankomst. Glem ikke at hvalp bevis nogen områder din lille fyr skal have adgang til.

Find lokale hvalpe til salg online

Du holder høring, at du kan finde hvalpe til salg online. Du behøver dog ikke ønsker at købe en hvalp uden at se det, og forældrene i person (eller hund) for at være sikker på at du virkelig kommer til at være tilfreds med sit udseende og personlighed. Det betyder, at du søger efter en hvalp online er udelukket, ikke? Faktisk er det stadig en glimrende mulighed, især hvis du går til et site som puppyfind.com, hvilket gør de regionale søgninger enkel.

 • Vælg hunderacen du ønsker at købe. Hvis du ikke er sikker på, hvilken race der passer til dig, skal hjemmesiden give søgemuligheder for at hjælpe dig med at indsnævre de valg ned. For eksempel puppyfind.com kan du søge efter størrelse eller vedligeholdelse. Herfra kan du vælge en race, der slår din fantasi.
 • Avanceret søgning ved at begrænse resultaterne til hvalpe i en bestemt tilstand. Hvis du ikke finde nogen hvalpe i din tilstand, kan du overveje at søge igen i en nærliggende tilstand. Medmindre du bor midt i Texas, som er en stor stat for at komme på tværs af, nærliggende stater er sandsynligvis en time eller mindre fra din position. Det kan være værd en lille drev til at få en hvalp, der er rigtigt for dig og din familie.

Sådan køber du en hvalp Online Når Opdrætter ikke er i nærheden

Mange gange, folk forskning hvalpe online for at finde en lokal opdrætter. Men hvad gør du, hvis din søgning på et site som puppyfind.com ikke vender tilbage lokale resultater, men der er nogle meget lovende kuld på den anden side af landet? Svaret er simpelt. Du lærer at købe en hvalp online. Hvis du vil købe en hvalp online, bør du:

 • Søg efter hvalpe uden at begrænse din søgning til et bestemt område. I stedet begrænse din søgning til en bestemt race. Websteder som puppyfind.com tilbyder også andre søgemuligheder, såsom at søge efter størrelsen på hunden eller for mængden af ​​tid og kræfter involveret i at opretholde din nye hund.
 • Tag et nærmere blik på resultaterne. Du kan sammenligne billeder af hvalpene til rådighed til at få en idé om hvilke hvalpe har et udseende, der er tættest på racens standard.
 • Kontakt flere opdrættere for at finde ud af mere om deres hvalpe. Stil spørgsmål om opdrætters kennel og de stiftende hunde dispositioner.
 • Når du vælger din hvalp, så tal med opdrætteren om detaljerne i shipping.
 • Betal for din hvalp og shipping gebyrer eller tale med opdrætteren om andre muligheder, såsom at have hvalpen leveret COD derefter vente på den store dag endelig ankommer.

Find Hvalpe Online

Når du ikke kan finde et kuld af racen du ønsker at eje lokalt, en god løsning er at gå virtuelt med din jagt. Du kan finde hvalpe til salg online fra selv de mest obskure hunderacer. Der er flere muligheder, du kan bruge på din søgning.

Hvis du ikke køber din lokale avis, kan du tjekke de avis rubrikannoncer online. De fleste aviser har flere uger eller måneder af annoncer i et godt søgbar online format. Du kan bare finde et kuld af racen du ønsker at købe blev annonceret flere uger før. Opdrætteren kan have en hvalp til venstre fra kuld eller kan forvente en anden kuld fra en anden hund.

En anden måde at se efter hvalpe online er at gå til akc.com og kontrollere opdrætteren henvisning tjeneste. Nogle opdrættere liste deres AKC registrerede kuld på sitet. Men kuld registreret af andre organisationer ikke lov til at blive noteret og mange opdrættere, der ikke har AKC registreret kuld ikke bruger denne tjeneste, hvilket betyder, at valget er begrænset.

En tredje mulighed er at kigge efter hvalpe ved hjælp af et site som puppyfind.com. Dette site har mange programoversigter for kuld af forskellige racer og er ikke begrænset til AKC registreret hvalpe.

Er Købe en hvalp Online en god idé?

Alt, hvad du har læst om at vælge en hvalp taler om at se på hvalpene, forældrene og opdrætters facilitet før du foretager dit valg. Så lad os sige, du leder efter Labrador Retriever hvalpe til salg for eksempel du er lidt tøvende om tanken om shopping for en hvalp online. Er at købe en hvalp online en god idé? Faktisk kan købe en hvalp online via et site som puppyfind.com være en udmærket idé, især hvis du er på udkig efter en race, der ikke er tilgængelig i dit område.

Mens se begge forældre og visning af opdrætters oprettet er gode råd, de fleste lokale opdrættere ikke vil være i stand til at give dig disse muligheder, enten. Ofte opdrætteren kun har moderen på lokaler og har brugt en avlshan som faderen. Denne hund kan være i en kennel halvvejs over hele landet eller endda i et andet land alle sammen. Hvis moderen hunden konkurrerer i agility konkurrencer eller arbejder på sin mesterskabet, kan hun ikke være omkring enten, især hvis du kigger på en ældre hvalp.

På grund af bekymringer om sygdom, de fleste opdrættere ikke give de besøgende mulighed for at indtaste deres kennel område. I stedet de bringer hvalpene, der skal sælges til et særskilt rum for potentielle købere at se. Selv hvis de har sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte mod sygdomme, kan avlerne være bekymret for, at de besøgende vil understrege en anspændt ny mor i kennelen.

Endelig, hvis du er bekymret for, at køber online betyder, at du ikke vil være i stand til at slå en hvalp på ryggen for at se, om det er underdanig, er det tid til at være ærlig overfor dig selv. Er du virkelig kommer til at beslutte ikke at købe en hvalp, fordi det ikke ville ligge stille i en ubehagelig position, efter at det gav dig det store, sjusket hvalp kys?