Puppy Kibble

Puppy Kibble

Puppy foderpille er designet til at opfylde din hvalp ernæringsmæssige behov i løbet af sin hurtige vækst periode. Da hvalpe kommer i alle former og størrelser, vil deres fodring varierer. Lær oplysninger om, hvor meget og hvornår man skal fodre din hund ung.

Puppy Kibble vs. Adult Hundefoder

Du ville ikke fodre et spædbarn en cheeseburger, ville du? Selvfølgelig ikke. Du ville starte din baby på ernæringsrigtige fødevarer, der var specielt forberedt til at imødekomme hendes behov på dette følsomme tidspunkt i sit liv.

En hvalp er meget gerne et spædbarn. Han har meget specifikke kostbehov til at hjælpe ham vokse ind i en sund voksen, og disse behov varierer fra race til race og størrelse til størrelse. Ideelt set bør hver hvalp skal fodres nok til at bringe den i første betingelse for sin nuværende rammestørrelse. Det betyder ikke at være alt for fedt eller for tynd, selv om alle hvalpe vil opleve sporadiske vækst ryk, der kræver lidt tid til en grundig vægt at indhente. Dukke kibble er formuleret til at give højere niveauer af protein, vitaminer og mineraler end voksne hundemad for at understøtte hurtig vækst. For bedre at forstå dette begreb, lad os sammenligne den garanterede analyse mellem hvalp og voksen kost fra Purina hundemad.

Sammenligning mellem Puppy Chow og hund Chow
Garanteret Analyse Hvalp Voksen
Minimale råproteinindhold 27 procent 21 procent
Minimum Råfedt 10 procent 10 procent
Maksimal træstof 5 procent 4,5 procent
Maksimal Moisture 12 procent 12 procent
Minimum Calcium 1,1 procent 1 procent
Minimum Fosfor 0,9 procent 0,8 procent
Strygelet 150 mg / kg Ikke tilgængelig
Minimum Vitamin A Ikke tilgængelig 10.000 IE / kg
Minimum D-vitamin 500 IE / kg Ikke tilgængelig
Minimum ascorbinsyre (C-vitamin) 70 mg / kg Ikke tilgængelig
Minimum docosahexaensyre 0,05 procent Ikke tilgængelig
Minimum linolsyre Ikke tilgængelig 1,5 procent

Med tanke på alt, hvad vi har lært om hvalp kost hidtil, lad os nu se på nogle generelle retningslinjer fodring.

Foderbehov

Hver hvalp er et individ, men de følgende retningslinjer bør hjælpe dig med at udvikle en fodring tidsplan bedst passer dit kæledyr behov.

Lille race Hvalpe

Små hunde er generelt anses for at veje i klokken tyve minutter pounds eller mindre. Disse hunde gå gennem en hurtig vækst periode, der normalt ser dem nå deres fulde voksne størrelse med et år af alder. Det betyder, at de metabolisere deres mad på et meget højt tempo.

Hvalpe i denne gruppe skal fodres:

 • Tre til fire små måltider dagligt
 • Små mundrette hvalp foderpille, der kan lægges i blød i lidt vand for at hjælpe blødgøre det lidt for let at tygge

De fleste små racer kan skiftes over til voksne kost omkring et år. Begynd med et forhold på tre dele hvalp foderpille til en del voksen kost og gradvis erstatte flere af hvalpen kost med den voksne indtil kontakten er færdig.

Medium Breed Hvalpe

Mellemstore racer generelt spænder fra 20 til 50 pounds, så en individuel hvalpens næringsbehov vil afhænge meget af størrelsen han forventes at nå som voksen. Det betyder, at du måske nødt til at justere antallet af måltider tættere på enten lille eller stor hvalp fodring guidelines.On gennemsnit bør mellemstore racer hvalpe modtage:

 • To til tre måltider hver dag
 • En hvalp foderpille størrelse i overensstemmelse med racen størrelse, hælder mod den lille ende af spektret, når du er i tvivl

De fleste mellemstore racer er klar til at foretage ændringen fra hvalp til voksen kost mellem tolv og femten måneder. Følg beskrevet for små hunde metode.

Hvalpe af store racer

Store hunderacer er typisk klassificeret som dem vejer fifty pounds eller mere som voksne. Denne gruppe tager meget længere tid at nå modenhed, nogle gange så længe som to til tre år. Metabolismen sats for denne gruppe er helt langsommere end det er for små hunde, så du skal vælge en hvalp foderpille formuleret til at understøtte langsigtede skelet vækst uden at være så højt indhold af fedt, at det forårsager overdreven vægtstigning, der kan føre til fælles stress og skelet komplikationer som voksne.

Generelt bør hvalpe af store racer skal fodres:

 • To til tre gange dagligt
 • En foderpille størrelse, der er stor nok til at tilvejebringe god tandrensning handling

Store racer er sjældent klar til at skifte til en voksen kost tidligst to år. Som med de små og mellemstore racer, foretage ændringen gradvist for at undgå en mave forstyrret.

Resumé

I en nøddeskal:

 • Vælg en hvalp foderpille formuleret til at opfylde behovene i din hunds race størrelse.
 • Feed i henhold til retningslinjerne anført ovenfor eller på pakningen.
 • Gear din fødevareprogram retning af at nå generelle tilstand, ikke blot mod at nå en vilkårlig vægt mål, muligvis ikke helt passer til din individuelle kæledyr.
 • Feed en hvalp kost, indtil dit kæledyr er moden, normalt omkring et år til små hunde, og omkring to til tre år for store racer.
 • Lav en gradvis overgang til en voksen kost for at give dit kæledyr system tid til at tilpasse.