Punk Pyjamas

Punk Pyjamas


Børnenes udgave dukke op på eBay semi-regelmæssigt, og selvfølgelig er der en Sims karakter af samme navn, men hvis du vil voksen-størrelse punk pyjamas, bliver du nødt til at gøre nogle hårde shopping. Så længe du ikke er på udkig efter noget bestemt, bare pyjamas der staver lidt af fare i vejen for kranier eller et andet billede, der kan normalt holde dig vågen, kan du finde nattøj der klipper.

Styles af Punk Pyjamas

Baby Gap lavet en serie af nuttede pyjamas til din lille punk rocker. De var pink og blå med kranium mønstre. Disse kan ofte findes på eBay. For voksne kan nattøj der har en kant være sværere at finde. Normalt er det kun et dødningehoved-mønstrede pyjamas bukser, der er til rådighed, og det er i en blød og cheery pink med en nyhed design, der læner sig mere mod sød end edgy. Af kraniet pyjamas rådighed på Amazon, de fleste er for børn.

En søgning efter gotisk nattøj vil give dig lidt mere glæde, selv om disse ikke er rigtig punk pyjamas. Dine muligheder er T-shirts og Lingeri med enten en flamme eller skabning print. Du kan også prøve en skjorte eller pyjamas byder på en af ​​de edgier anime figurer, hvis du ønsker at føle punkish mens du sover.

Shopping for Punk Pyjamas

Da en online søgning efter punk pyjamas overvejende giver de børnetøj, er du bedre stillet efter noget gotisk. Start med The Velvet Garden, som er et community site for alle interesserede i en gotisk look. Det er også her, folk køber og sælger varer, således at omsætningen er hurtig, og der er altid noget andet. Du kan også sende en beskrivelse af, hvad du ønsker. Du ved aldrig, måske nogen har det og være villig til at give det op.

Den britiske hjemmeside One plakat har et afsnit for undertøj og nattøj. De pyjamas tendens i retning af lyserøde bukser med hjerter, men du kan få en stor flamme-mønstrede t-shirt til at bære med dem og tilføje til en punk look. Transaktioner foregår i pund sterling, men hjemmesiden vil vise omtrentlige dollar konverteringer.

Sleep in Anime

Det er ikke ligefrem punk, men karakteren af ​​Emily the Strange er absolut edgy og bedst af alt, hun kommer i pyjamas. Shop for dem på Emily Strange, hvor du vil finde et kranium mønster sort og hvid bomuld pyjamas sæt med Emily the Strange logo broderet i rødt.

Day Wear som Nattøj

En overdimensioneret t-shirt altid gør en stor natkjole, og du kan finde punk og gotiske tøj på en række websteder.

ReRock 4ever har en enorm samling af moderne og punk tøj, inklusiv t-shirts fra 1960'erne og frem til 1980'erne. Hvis du ønsker at ombryde dig op i en yndlingsband for søde drømme, bør du kunne finde det her.

Fashion Punk også specialiseret sig i svære at finde punk slid. Fra klassisk til alternativ til moderne punk, de er tilbøjelige til at have det.

Andre websteder for at tjekke ud omfatter:

  • Damsel verden
  • Dr. Strange
  • Shirt Hunt
  • Too Fast

Du kan også parre t-shirt med nogen af ​​de pyjamas bukser, du har fundet, eller hvis du er heldig, bukser eller shorts, der har en virkelig punky mønster til dem som ild eller zebraer eller noget lignende.

Opret din egen Punk Pyjamas

Hvis du ikke ønsker at gå den t-shirt og shorts eller bukser rute, men ønsker en ægte punk pyjamas, der ikke kan findes, kan du nødt til at have noget til dig. Hvis du har noget meget konkret i tankerne, og er frustrerede det ikke findes, kan du få din perfekte pyjamas foretaget på Sy Evil, der gør brugerdefinerede syning i gotisk, punk, fetish, vampyr, ritual, hedenske, renæssance, middelalderlig og faerie slid. Du kan kontakte dem direkte for et tilbud og diskutere præcis, hvad du har brug for.