Punk Brudekjoler

Punk Brudekjoler
Gå punk for en funky dag.

Hvis du er interesseret i at tage en cue fra punk brudekjoler og tilføje en sjov og original spin til din store dag, kan det være nemmere end du måske tror.

Hvad er Punk Brudekjoler?

Mange fejlagtigt forbinder punk rock stil med grunge eller en generel sløseri. Faktisk kan punk mode være meget glamourøst - med en innovativ mode twist til at starte. Så før din mor græder ved den blotte omtale af dit bryllup dag planer, dele dine tanker med hende, og du kan finde hende ikke blot ønsker at gå med dig til at gennemse punk kjoler, men forsøger at finde en punk mor kjole til sig selv.

Utraditionel

Den smukke ting om punk stil er det virkelig kan være noget, du ønsker det skal være. Sædvanligvis punk brudekjoler involverer stænk af farve, der normalt ikke findes på en mere konventionel rødmende brud. Fra hot pink vinger til varierende længder af lag, en brud går til punk stil vil virkelig leve det op, når det kommer til hendes bryllup tøj.

Original og banebrydende

Punk brudekjoler kan også omfatte korsetter, kreative ærmer, og en skarp kontrast til lyse farver på sort, snarere end den typiske hvide. En online brude boutique såsom Brude Originals giver den perfekte galleriet for at vise, hvor varierende punk brudekjoler kan være, mens alle er stadig inden for genren af ​​originalitet og banebrydende design.

Punk Ideer til brudekjoler

Er du stadig på et tab, hvad de skal gøre i forhold til "punking ud" dit bryllup ensemble? Tjek bogen Offbeat Bride, hvilke funktioner masser af ukonventionelle bryllup kjole ideer, samt andre ceremoni og modtagelse ideer, som vil holde din særlige dag uden for boksen.

Kreative Farver og Daring Detaljer

Et par nylig fremhævede online brugt chartreuse som primær bryllup nuance, og ikke kun var dette den vigtigste farve af brude kjole, men gommens corsage og far til brudens slips var i perfekt koordination. En chartreuse punk kjole, eller en anden farve, du vælger, behøver ikke at være en fast farve. Spil det op med en sjov plaid trim eller blonde Fortolkning eller parre din kjole med en rød par hæle. Der er en stor forskel mellem matching og koordination, og når det kommer til punk brudekjoler, stilfulde piger vælger det sidste.

Celebrity Punk brudekjoler

Rockstar Bride er en ny hjemmeside, der giver gode råd til dem, der håber på en punk bryllup, herunder den perfekte kjole. Det viser eksempler på tidligere punk kendis bryllupper, herunder Gwen Stefanis smuk kjole, der var hvid på toppen, kun for at kaskade i baby pink og ende i fuchsia. Apropos pink, den rockstar af samme navn havde en virkelig personlig stil på hendes bryllupsdag. Da hun blev gift i Costa Rica, Pink valgte en vintage stil kjole med masser af pjusket lag, en fed sort skærf og en low-cut halterneck bustier.

Hvor kan jeg købe

Wai Ching har en smuk, original stil, der simpelthen ikke kan duplikeres. Fra sjove farver til kreative snit og design, dette er en af ​​de førende punk brudekjole detailhandlere med kjoler, der vil gøre dig savle.

Du kan også vælge at tjekke de forskellige vintage butikker eller områder i din by, sport ukonventionelle stilarter. , Den bedste måde at købe en punk brudekjole er dog at leje en brugerdefineret kjole designer. Du kan finde en online, i din lokale gule sider, eller ved at spørge rundt. Hvis du ikke har råd til at hyre en kjole designer til at lave en fra bunden, købe en traditionelt hvid kjole og derefter ændre det med dine egne nedskæringer og dekorationer. Kreative venner og familiemedlemmer er store i at hjælpe med en sådan opgave.Punk brudekjoler er unikke, individuelle, og skandaløse sjovt. Ved at inkorporere din personlige flair ind i din brudekjole design gennem farver, unikke stil og dristige tilbehør, kan du have en sjov, funky, og mindeværdig bryllup ensemble.