Pump Iron og Tone Up Fast

Du ønsker ikke at løfte vægte og bulk op længere. Du ønsker at pumpe jern og tone op hurtigt.

Hvad sker der

Løfte tunge vægt med lave reps vil helt sikkert opbygge og styrke muskler. Dybest set musklerne vil mikro-tåre, bløder og helbrede. Det er her udtrykket "rippe" kan undertiden anvendes. Når musklerne helbrede, de helbrede let strakt fra mikro-tåre, hvilket får dem til at udvide. Dette vil bulk op et organ skabe en tyk, men nogle gange fedt leder, masse. Men de organer ofte ses i Michelangelo malerier eller sprint langs en olympisk spor er mindre pladskrævende og mere krusede. Dette skyldes at en lav fedtprocent. Jo mindre fedt omkring musklen, jo mere muskel du vil se. Du kan pumpe jern hele dagen, hver dag, men hvis du har forhøjet kropsfedt vil du aldrig se musklen på arbejde. Sculpting tyk, tæt muskel i lange, magert linjer kan gøres ved at pumpe jern, men først er der spørgsmålet om fedt.

Et spørgsmål om fedt

Dette er den sværeste og vigtigste skridt. Det er næsten umuligt at tone op hurtigt uden ernæring regime, der vil hjælpe dig med at tabe. Kaste fedt er svært, men hvis du er i stand til at fokusere på en sikker, overvåget mode, vil resten virke som et stykke kage (uden kalorier).

  • Forpligte sig til et indtag forandring. Ændring af spisevaner tager stor viljestyrke og viden. Find, hvad der virker bedst for dig (høring af din læge, før der iværksættes en kost ændring er en god idé).
  • Må ikke gå ned kost.
  • Spis højt proteinindhold, frugt og grøntsager.
  • Skære ned på kulhydrater og fedt.
  • Opret en realistisk tidsramme.
  • Stop din vægtløftning træning.
  • Intensivere din konditionstræning.

Jo mere aerob motion, du kan gøre, samtidig med at vægtløftning for en kort tid, vil give din krop en chance for at forbrænde det fedt, der er i vejen for dine muskler.

Hydrat og standse

Som du langsomt tabe sig, skal du drikke masser af vand og elektrolytter (prøv Emergen-C pulver pakker) for at hjælpe din krop flytte ud toksiner og fugter musklerne.

Lift, Stretch, Pose

Når du er i en god vægt beslag og en lavere fedt-forholdet din krop er klar til at komme tilbage til at pumpe jern. Dog vil denne tilgang være anderledes fra magten løft. I stedet for tre sæt af ti reps med øget vægt, du ønsker at sænke din vægt og øge dine reps. Femten til tyve reps er en god start. Konceptet her er, at i stedet for mikro-rive muskelfibre, der vil genopbygge og re-bulk, vil du blive forlængede muskelfibre og kaste mere fedt. Resultatet er en skulpturelle, tonet look og hvis det gøres rigtigt, kan resultaterne ses temmelig hurtigt. Husk, at hvis din fedt-indekset ikke falde, løfte vægte i en stilling, vil ikke tone dine muskler. Samtidig, dyb strækning vil hjælpe med en mere veldefineret skulpturelle udseende, mens den på samme tid undgå begrænset fleksibilitet på grund af uundgåelige muskel buildup. Yoga er et udmærket supplement til en træning. Start med en nybegynder klasse og lære alle de udgør. Enten fortsætter ind i et avanceret klasse eller bruge det, du lærer hjemme før eller efter en træning.