Pull Out Metode Fordele og ulemper

Pull Out Metode Fordele og ulemper


Væsentlige, pull ud metode indebærer manden stoppe samleje lige før tidspunktet for ejakulation. Også kendt som tilbagetrækning eller Afbrudt samleje, pull ud metoden er en prævention option, at kvinder kan overveje. Som alle former for prævention, denne metode har både fordele og ulemper.

Tre vigtigste fordele

Sammenlignet med hormonelle former for prævention, pull ud metode giver et par unikke fordele.

1. Omkostninger

Det er klart, der er ingen omkostninger forbundet med tilbagetrækning metode. Du behøver ikke en recept, og du behøver ikke at købe noget for at praktisere denne form for prævention. Dette kan være en fordel for par, der har ringe eller ingen forsikringsdækning og ingen adgang til klinikker, der tilbyder andre former for gratis prævention.

2. ingen bivirkninger

Da tilbagetrækning metode er helt naturligt, er der ingen risiko for bivirkninger. Dette kan være en betydelig fordel for kvinder, der er generet af vægtøgning, humørsvingninger, eller kvalme, som kan være en bivirkning af hormonal prævention. Kvinder, der ikke bør tage hormonelle præventionsmidler, såsom dem, der er over 35 eller dem, der ryger, kan også finde tilbagetrækning metode tiltalende.

3. Forenelighed med religiøs overbevisning

Hvis dine religiøse overbevisninger forhindrer dig i at bruge kunstig prævention, men du er ikke helt klar til at begynde eller udvide din familie, kan ophævelsen metoden være en attraktiv mulighed. For at gøre pull out form for prævention mere effektiv, men kan du ønsker at kombinere det med naturlig familieplanlægning teknikker, såsom kalenderen rytme metode eller overvågning ægløsning faktorer.

Tre Key Ulemper

Hver præventionsform har ulemper. Forstå de potentielle risici ved at bruge tilbagetrækning metoden som en form for prævention er nøglen til at sikre, at du har valgt den bedste præventionsmiddel for dig.

1. Svært at udføre korrekt

Pull ud form for prævention er meget populær blandt teenagere og unge voksne, især dem, der ikke ønsker at have deres forældre opdager, at de er seksuelt aktive. Men er det ikke anbefales som en pålidelig form for prævention for disse grupper. Det tager en masse erfaring og selvkontrol for en mand at være i stand til præcist at forudsige, hvornår han kommer til at ejakulere. Desuden effektiviteten af ​​tilbagetrækning metode falder drastisk for mænd, der lider af for tidlig sædafgang.

2. Højere Fejlprocent

Sammenlignet med andre former for prævention, tilbagetrækning metode er lidt mindre effektiv, selv om det udføres korrekt. Af denne grund, ofte leverandører af sundhedsydelser anbefaler at bruge dette som en backup form for prævention. Hvis du vil bruge tilbagetrækning som din primære form for prævention, er det en god idé at tale med din partner om hvad du ville gøre i tilfælde af en uønsket graviditet.

3. ingen beskyttelse mod kønssygdomme

Denne metode til prævention giver ingen beskyttelse mod seksuelt overførte sygdomme. Hvis du ikke er i et monogamt forhold, er det meget vigtigt at bruge kondom hver gang du har samleje. Hvis du er bekymret for omkostninger, LoveToKnow Gem artiklen Få gratis kondomer til teenagere Online giver forslag til at opnå gratis kondomer som du kan bruge, uanset din alder.

Statistik

Pull out metoden er verdens ældste form for prævention. Dag er det anslået, at omkring 35 millioner par verdensplan stole på denne metode til svangerskabsforebyggelse. I USA, dog kun omkring 2 procent af kvinderne bruger dette som deres primære form for prævention.

For hver 100 kvinder, der bruger tilbagetrækning metode, vil 4 blive gravid hvert år, hvis deres partner altid gør det korrekt. Hvis metoden ikke altid udføres korrekt, vil 27 blive gravid hvert år. Til sammenligning p-piller er 99,9 procent effektive og kondomer er 98 procent effektive med perfekt brug.

Gøre det rigtige valg

Det er klart, beslutninger om prævention er meget personlige. Mens en kvinde kan finde p-piller for at være den mest bekvemme og effektive, kan en anden opdage, at en spiral fungerer bedst for hendes situation. I tilfælde af tilbagetrækning metode, denne form for prævention normalt fungerer bedst for modne kvinder, der er i engagerede relationer med støttende partnere, der ville være i stand til at acceptere konsekvenserne af en uønsket graviditet.